Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

E36 320i Coupe Membru club nou

inanesa

Recommended Posts

Salutare tuturor !

Acum m-am înscris, dar niciodată nu e târziu.

Am o pisicuță E36 320i coupe de 16 ani , nemodificată, eu zic impecabilă (exact cum e data de fabrică) și doream de mult sa fac parte dintr-un club BMW.

Menționez că nu am farcebook, dar as dori sa iau parte la întâlnirile clubului.

Mulțumesc frumos !

Salut si bine ai venit printre noi.

Uite mai jos link-ul unde isi prezinta membrii masinile. Daca vrei poti face si tu un topic cu pozele masinii tale, pareri, impresii, etc, pisicute in stare impecabila mai rar pe drumurile patriei.

Masina mea - BMW Club Romania

Iar mai jos e topicul unde incercam sa organizam o intalnire anuala pe 2025.

IMG20230113172213.thumb.jpg.c2843f0f6f1d5ebdc5a2b2c6277fd936.jpg

Momentan nu am decât această poză pe acest device 

Curând voi pune și altele. Ca fapt divers, mașina am fost rugat sa o vand cu 5000€ și nu am vrut. Mă împacă maxim. Nu se vinde asemenea masina

23 minutes ago, RedCap said:

Salut si bine ai venit printre noi.

Uite mai jos link-ul unde isi prezinta membrii masinile. Daca vrei poti face si tu un topic cu pozele masinii tale, pareri, impresii, etc, pisicute in stare impecabila mai rar pe drumurile patriei.

Masina mea - BMW Club Romania

Iar mai jos e topicul unde incercam sa organizam o intalnire anuala pe 2025.

Am votat

• Love BMW 2

• RedCap changed the title to E36 320i Coupe Membru club nou

Da mai multe detalii... cati km are, de cati ani o ai, etc. Vezi ca mai avem membri din Dolj pe aici daca locatia pusa la profilul tau este corecta. Mai exact membri de prin Craiova, destul de prietenosi oamenii chiar, iti spun din proprie experienta. 🙂 

Abia aștept să ne vedem cu toții 

2 minutes ago, RedCap said:

Si cum se comporta la atatia km?

Hai cu mai multe poze cand le ai.🙂 

Impecabil !

Bineînțeles că am foarte mare grija de ea cu tot ce înseamnă 

27 minutes ago, inanesa said:

Mașina e din 1996, are dublu climatronic, luată din Italia, unic proprietar in Romania

mama ce amintiri, am avut si eu asa ceva acuma multi ani de zile. a ta e facelift , pe la mijlocul anilor 2000 cred ca una din 30 avea panoul ala de clima, era ceva foarte dorit.

sa vedem si niste poze de la interior , scaune sport? cotiera? hai ca ne ai trezit amintiri

Cotiera i-am pus, dar în rest e totul original, adică scaunele ei de fabrica

Mașina merg zilnic cu ea , mă împacă și la consum (mediu 8%, deși nu mă credeți) și cred că la anul incerc sa o fac istorică 

Mâine am sa fac ceva poze , dar e cam murdară și le voi pune, daca nu sunt prea mari.

Am o filmare și nu o ia (e mare că dimensiune)

@inanesa intra pe www.youtube.com sa iti faci cont acolo si dupa incarci filmul pe contul creat. Si dupa, poti pune filmul aici.

20 minutes ago, inanesa said:

Mâine am sa fac ceva poze , dar e cam murdară și le voi pune, daca nu sunt prea mari.

Pentru poze eu folosesc www.imgur.com unde creez albume si aici pun doar link-ul catre pozele respective. Nu mai stiu cum e cu atasamentele aici dar acum multi ani aveai o limita de spatiu pe care imediat o utilizai asa ca de atunci am ramas cu imgur.com pe care il folosesc. 

10 hours ago, inanesa said:

Mașina merg zilnic cu ea , mă împacă și la consum (mediu 8%, deși nu mă credeți) și cred că la anul incerc sa o fac istorică 

Eu te cred legat de consum, am avut 323i si consuma decent.

Hai cu pozele ca ne-ai facut curiosi.

Pune lista de optiuni, sa-si faca AI-ul omenesc o imagine de ansamblu 😄

Are airbaguri șofer, pasager, control tracțiune, volan reglabil, dublu climatronic, geamuri electrice, închidere centralizată, set chei cu cric, roata rezerva originala din aliaj, nu prea multe, ca in 1996 . :)))

Motor 2000 benzina, 6 cilindri linie, 150 CP

Nu pot pune poze , nu ,,incap"

:)))