Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

G05 X5 30d

ebay

Recommended Posts

• RedCap changed the title to G05 X5 30d
18 minutes ago, RedCap said:

Ai luat-o din Olanda? Da și tu mai multe detalii. Primul topic pe care îl văd cu un G05 30d pe aici. 

A fost mașina Covid. In vara lui 2020 eram în Grecia și mă gândeam : poți să mori mâine de virus, nu i mai bine să mori cu X5 ? Am vorbit la dealer în septembrie și mi a spus despre noile motorizări diesel MHEV. Dar nu existau demo, în Olanda taxa de achiziție la un așa diesel era parcă 26.000 euro peste factură, plus impozit de vreo 4000 pe an. Am mers cu un 45e, mi a plăcut mașina ca feeling. Sigur, altă motorizare, dar scopul fusese atins. Am discutat cu un tip de la Bavaria pe care îl cunoșteam și care fusese la o prezentare a noului model 30D și 40D și m a convins . Nu regret nici un moment. 67.000 km prin toată Europa, zero probleme până astăzi. Numărul era de expat olandez.

• Love BMW 1

Dacă aveți ocazia/plăcerea/posibilitatea mergeți în sudul Franței, mai ales în zonele celor cu bani. Mulți bani. https://maps.app.goo.gl/TUnVPUuA93SprBv57

X 5 2024-09-11 la 19.11.14_9b39fb98.jpg

După părerea mea cel mai bun cufăr de bagaje dacă ai cârlig. Este încăpător, acces ușor, se dă jos super rapid în doi, nu ai zgomot la viteză și poți merge cu 220 fără stres.

Imagine WhatsApp 2025-02-19 la 11.55.33_f728a85a.jpg

Imagine WhatsApp 2025-02-19 la 11.55.34_2942615d.jpg

31 minutes ago, Mircea-Si said:

Misto "abtibildurile" cu culorile M de pe bara fata. In rest sanatate si sa ai grija de masina.

Am luat un fier beton într-o ”zonă defavorizată” din Belgrad și s-a bulit folia PPF și puțin plasticul șorțului. Cu 8 lei la Temu s-a rezolvat....

1 hour ago, ebay said:

Am luat un fier beton într-o ”zonă defavorizată” din Belgrad și s-a bulit folia PPF și puțin plasticul șorțului. Cu 8 lei la Temu s-a rezolvat....

credeam ca ai luat fierul pe riviera franceza,,,by the way...culoarea imi place.

Edited by Mircea-Si

9 hours ago, RedCap said:

@ebay pe ce parti ale masinii ai pus PPF?

Toată mașina, la un an după ce am luat-o

8 hours ago, RedCap said:

@ebay, frumos X5-ul. Mi-as fi luat un X5 LCI daca nu ma tot rodea ideea ca am mai avut oricum unul si e vremea de alt model. 🙂

Sa il stapanesti sanatos si sa te duca in siguranta peste tot!

Fața de la X5 LCI nu-mi spune nimic, spatele ok. Și bordul ăla gigant să-ți pui mâinile pe el după comenzi, o poezie...Mulțumesc de urări, eu altă mașină în viața asta nu mai vreau, noile modele electrificate le las tinerilor.

2 hours ago, neo_andersson said:

Sa o stapanesti sanatos.

Stopurile de facelift se pot instala fara probleme, costa aprox 11.000 ron cu tva, piese + instalare/codare/etc.

Mulțumesc. O poveste scurtă : dacă stopurile ar aduce o îmbunătățire mersului, stabilității, reducerii consumului mașinii sau similar aș marșa fără ezitare. Mai am un vecin care are o serie 3 nouă și și-a pus buze față spate, frumoase vizual, nu pot nega, dar o ține pe stradă și eu în garaj. Nu sunt adeptul nici unei modificări substanțiale, gen jante de 22”, să-i mai băgăm 50 cai că ne trebuie, să schimbăm volanul că are butoane cu leduri bicolore, etc. Am comandat cu mare atenție și am exact ceea ce am vrut. Mai mult decât suficient . Am făcut mici codări practice prin sisteme, nimic grav. În rest, sănătate și bani de motorină. De obicei, mai binele este dușmanul binelui...

• Like 1
  • De acord! 1