Jump to content

Audi A6 1999 sau BMW 5 1999 ?

blastergod

Recommended Posts

Salut baieti, am un BMW momentan din 1997. E compact cu 150 CP . Merge foarte bine si sunt foarte multumit de el insa vreau sa trec pe ceva mai mare si mai puternic . Eu sunt un fan mare BMW, insa am observat (dupa ce am studiat modelele) ca A6 parca e ceva mai bun ca seria 5 (modelele din 99) .

Acum vreau parerea voastra, sincera, fara sa ziceti SERIA 5 doar pentru ca asta e forum BMW sau ca voi sunteti fani bmw . Vreau parerea voastra cu "probe", adica motive pentru care unul e mai bun ca celalalt . O sa va arat optiunile mele mai jos si ziceti ce parere aveti .

Audi A6 2.5 TDI 1999, full options 4x4 ->negru 9200 euro

BMW 525 TDS 1999, full options ->gri 9000 euro

mersi mult

nu pot fi full options la preturile astea

manevrabilitate, stabilitate, fun - toate in favoarea BMW

costuri piese si manopera = similare

daca A6 e 2.5tdi 180 cp ar avea un usor avantaj. deasemenea daca are cutie in 6 trepte.

Am avut probleme cu ambele motorizari expuse de tine dar poate sunt eu mai ghinionist.Pompa de injectie la TDS si axele cu came la 2.5 TDI sunt probleme des intalnite la aceste modele plus ca la toate 2.5 TDI sunt foarte galagioase motoarele.

Daca ai prinde un BMW 2.5 d common rail nici nu te mai gandi la AUDI.

Parerea mea.

daca nu ma insel motorul 2.5 tds e de generatie cam veche,adica 1992 parca(a fost si pe e34),pe cand a6 a aparut in 97,deci is cativa anisori distanta iintre cele doua tehnologii;acuma eu personal nu stiu cum stau lucrurile d.p.d.v. al fiabilitatii.

Am fost la service cu bmw-ul meu actual, la carlos in TImisoara. Ma inteleg bine cu el si l-am intrebat . El a zis ca imi vine masina lui personala , bmw 328 I din 1999 la 8700 euro . Full options (fara piele si navigatie) si in stare perfecta, fara nici o problema . Cred ca o sa il iau pe asta . E ok nu ?

Am fost la service cu bmw-ul meu actual, la carlos in TImisoara. Ma inteleg bine cu el si l-am intrebat . El a zis ca imi vine masina lui personala , bmw 328 I din 1999 la 8700 euro . Full options (fara piele si navigatie) si in stare perfecta, fara nici o problema . Cred ca o sa il iau pe asta . E ok nu ?

273502[/snapback]

da-i bataie !