Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

BMW G05 X5 45e

Gabriel Z

Recommended Posts

Vă salut, deschid acest topic pentru a îmi prezenta mașina, dar în același timp, rog colegii de aici, care sunt electricieni, sau mai pricepuți decât mine să mă îndrume pe partea de încărcare electrică a mașinii.

Menționez ca mașina vine doar cu cablu Type 2 la Type 2.

Oare pot achiziționa un adaptor de la Type 2 la priza casnică shucko(sau cum se cheamă).

Merită să achiziționez o stație dedicată?(ataşez o poza cu o priza ce am găsit-o sub scară😄) dacă aș putea obține o încărcare mai rapidă la ea?

Menționez că mașina este încă la Dealer, se așteaptă plata.

Foto nu pot adauga ca sunt prea mari

IMG_6184.jpeg

Avem mai multi posesori de G05 45e pe aici, te va ajuta cineva cu intrebarea ta.

Daca vrei sa pui poze, foloseste ca si mine imgur (Imgur: The magic of the Internet). E destul de simplu, le incarci acolo in albume daca vrei sa le ai si aranjate si dupa dai click dreapta pe poza cum am dat eu in print screen-ul de mai jos si selectezi "Copy image link" pe care il pui aici si aia e.

KnZkWgj.png

• RedCap changed the title to BMW G05 X5 45e

Am vorbit astazi la dealer, mi a comunicat ca se aprind total, acum mă gandesc, cand mașina staționează, poate se aprind doar pe jumătate, sau poate nu am vazut eu bine din cauza emoțiilor..

Am comandat de aseară acel incarcator recomandat de @ebay (Multumesc)

Oare acela incarca mai rapid decat un simplu cablu priza casa - type 2?

22 hours ago, Gabriel Z said:

Masina cand stationa, am pus o pe avarii dar la stopuri doar partea din exterior se aprindea, cea care ramane fixa si nu se ridica cu portbagajul, este normal?

Daca masina e inca la dealer, doar nu o sa o ridici cu probleme. Daca alea de mai sus sunt probleme.. la lumini..

3 minutes ago, Gabriel Z said:

Am vorbit astazi la dealer, mi a comunicat ca se aprind total, acum mă gandesc, cand mașina staționează, poate se aprind doar pe jumătate, sau poate nu am vazut eu bine din cauza emoțiilor..

Am comandat de aseară acel incarcator recomandat de @ebay (Multumesc)

Oare acela incarca mai rapid decat un simplu cablu priza casa - type 2?

Încarcă max 3,7 kw, cât scrie .

9 hours ago, Gabriel Z said:

Am intrebat, nu vine..☹️

"nu vine" in sensul ca nu il mai au ei la masina si nu vor sa iti cumpere altul. Orice plug-in hybrid BMW sau electrica vine in standard cu incarcatorul de priza normala care incarca maxim 10A. Il gasesti in portbagaj sub podea impreuna cu un cablu standard type2. Ambele sunt intr-un fel de husa.

Tot in standard masina vine si cu plasa de separatie intre portabagaj si bancheta spate si inca o plasa pentru fixat bagajele, toate ar trebui sa le gasesti in portbagaj sub podea in acea cutie pentru accesorii.

• De acord! 1

2 hours ago, neo_andersson said:

"nu vine" in sensul ca nu il mai au ei la masina si nu vor sa iti cumpere altul. Orice plug-in hybrid BMW sau electrica vine in standard cu incarcatorul de priza normala care incarca maxim 10A. Il gasesti in portbagaj sub podea impreuna cu un cablu standard type2. Ambele sunt intr-un fel de husa.

Tot in standard masina vine si cu plasa de separatie intre portabagaj si bancheta spate si inca o plasa pentru fixat bagajele, toate ar trebui sa le gasesti in portbagaj sub podea in acea cutie pentru accesorii.

Nu vine a mea livrată cu acel cablu, asta am vrut să menționez.

Mi-am dat seama ca toate vin echipate din fabrică cu acel cablu. 🥸

O să incerc să discut Luni cu ei, le spun să îmi scrie in procesul verbal de predare ca vine fără și poate apare ca prin minune..

22 minutes ago, Gabriel Z said:

O să incerc să discut Luni cu ei, le spun să îmi scrie in procesul verbal de predare ca vine fără și poate apare ca prin minune..

Un mail la Bavaria Motors cu un raspuns oficial , poate face lumina in cazul de fata.