Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

BMW G05 X5 45e

Gabriel Z

Recommended Posts

Posted (edited)
40 minutes ago, rel1406 said:

Imi dau doar cu parerea. Daca trepideaza la franare, poate e de la discurile de frana fata. Eu asa am patit. Dar se simtea si in volan.

asa ma astept si eu, dar nu e ok chiar daca e sh masina , e cat un apartament, trebuia sa fie imprcabila, chiar daca e ceva mic, nu e ok.

Edited by Gabriel Z

1 hour ago, Gabriel Z said:

asa ma astept si eu, dar nu e ok chiar daca e sh masina , e cat un apartament, trebuia sa fie imprcabila, chiar daca e ceva mic, nu e ok.

Din pacate nu e mașină noua, și cel mai probabil discurile sunt excluse de la garanție . Acum vezi ce spun .

Sa o folosesti sanatos! Cu interiorul ai poze? Sigur sunt discurile de frana fata! Poti face ceva franari mai puternice de la 100-90 km/h (fara trafic in spate!!!) si vezi daca se mai schimba ceva, poate nu a fost folosita masina ceva vreme. Astea  sunt simptomele.

Edited by Cosminbad

eu am 40 mii km si simt o mica trepidatie cand pun frana de la viteze mai mari gen 120-140, vibratia o simt in masina, nu volan, deci clar de la discuri :)) masina este foarte grea, merge non stop in oras.....deci poate tot de la discuri ai si tu

Salutare,

Pana acum cand era la 100% bateria imi arata un range mai mare ex.72/74 km.

Ieri si astazi imi arata un range de 62/64 km, temperatura exterioara este aproximativ la fel.

Problema cu tremuratul la franare a fost rezolvata pe hartie, fizic luni am programare pentru discuri si placute frana, totul pe cheltuiala lor bineinteles.

Impresii masina..

Ma bucur de ea maxim, e nava spatiala, cu multe functii/optiuni despre care nu stiu si probabil nici nu o sa stiu.. 😄

Este foarte utila functia de pastrare banda cu asistenta activa permanenta, practic am un pitic care trage de volan mereu cand eu scriu cate un mesaj ceva.

Pernele de aer.. geniale, foarte silentioase, nu m am jucat la setari, stiu ca sunt oe mod confort de cand am cumparat o si pe acelasi nivel.

Materiale interioare, mult peste Seria 5 G31, se vede ca BMW si cam toti si au axat viziunea, atentia etc pe SUV uri si au lasat deoparte Berlinele si Breakurile.

Pielea bej deschis.. frumoasa dar se murdareste repede mai ales cu doi copii mici in masina.

IMG_7171.jpeg

IMG_7174.jpeg

IMG_7183.jpeg

IMG_7179.jpeg

• Like 1
  • Hot!! 1

Autonomia iar a crescut la 70+, probabil imi calculeaza cum conduc ultimle ore/ bucata de drum.

Are geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, din foto nu se vede ca asa le scoate telefonul.

Revin cu mai multe poze maine, ca am spalat-o astazi.

I am aplicat si un tratament de la Koch W0 cu ceara, apoi un sealant Meguiar’s si a iesit ce trebuie. 🛸

On 3/14/2025 at 6:45 PM, Gabriel Z said:

Este foarte utila functia de pastrare banda cu asistenta activa permanenta, practic am un pitic care trage de volan mereu cand eu scriu cate un mesaj ceva.

Te rog , macar nu scrie ca faci asa ceva la volan si cu 2 copii mici in spate.

Faina masina , sa ai noroc de ea!

Edited by BaXXon
  • Like 1

Posted (edited)
14 hours ago, BaXXon said:

Te rog , macar nu scrie ca faci asa ceva la volan si cu 2 copii mici in spate.

Faina masina , sa ai noroc de ea!

Eu sunt mereu pe safety, centura e centura pentru mine, pentru copii, pentru toți din mașină. Nu sunt adeptul vitezei, mai ales de când am rămas pieton 3 luni acum ceva vreme. 😄

Totuși, hai să fim sinceri, cine nu a luat niciodată telefonul în mână la volan pentru ceva urgent sau o situație neașteptată? Nu zic că e bine, dar daca imi spui ca nu ai facut-o niciodata nu te cred 😄

Mersi de apreciere! 🙏🏻

Edited by Gabriel Z

Sincer sincer , eu cand is la volan , telefonu sta in buzunar , daca suna , raspund pe hands free , in rest nu ma intereseaza nici daca-mi scrie isus Cristos 🙂 , nici la stop cand stau pe loc nu-s curios ce se intampla pe tel. Io nu pot sa-i inteleg pe cei care tasteaza si conduc , efectiv nu pot! Oi fi de moda veche , raritate ....

• De acord! 1

Realist vorbind in teorie la cata tehnologie avem acum incorporata pe masini cred ca poti scrie mesaje/vorbi fara a mai lua mana de pe volan , cu toate aste nu odata am vazut oameni care erau in masini scumpe stand cu telefonul la ureche sau tinut in mana si probabil vorbind pe speaker .

• De acord! 1

Posted (edited)
19 minutes ago, alex230ro said:

Realist vorbind in teorie la cata tehnologie avem acum incorporata pe masini cred ca poti scrie mesaje/vorbi fara a mai lua mana de pe volan , cu toate aste nu odata am vazut oameni care erau in masini scumpe stand cu telefonul la ureche sau tinut in mana si probabil vorbind pe speaker .

Asta asa este, nici eu nu sunt genul de om care sta la semafor sa se uite pe Tik Tok, nu imi place si nici timp nu am de asa ceva, dar uite sunt cazuri in care doresti sa discuti la telefon dar nu poti pe hands free ca mai esti cu persoane care nu doresti sa auda ce discuti tu la telefon.

Vorbind de tehnologie, poate ca ați auzit poate ca nu,

Pe Idrive 8 au pus optiunea sa adaugi hartile dupa Waze direct pe Virtual Cockpit si HUD, sa speram ca viitor sa adauge si in ID7.

Edited by Gabriel Z

2 hours ago, Gabriel Z said:

Pe Idrive 8 au pus optiunea sa adaugi hartile dupa Waze direct pe Virtual Cockpit si HUD, sa speram ca viitor sa adauge si in ID7.

Pe HUD nu apar inca din ce am citit. 🙂