Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Vând Mastic butyl 7 mm • BMW OE 83195A1B479 • ORIGINAL • 70 lei

Recommended Posts

Preț: 70 lei

Sibiu: Ridicare personală.
În țară: Livrare prin DPD cu deschiderea coletului și plata ramburs: se adaugă 20 lei.

Puteți folosi cantitatea necesară și revinde restul.

Informații de la BavAuto.ro:

Mastic BMW - Butyl cord Terostat 2460 - 7mm x 10m

Informatii Generale:
Producator: Produs original BMW Group
Marca: BMW

Descriere Produs:

Banda butil / Butyl tape - BMW

Banda de butil autoadeziva, rezistenta la imbatranire. Buna aderenta pe o baza uscata, fara grasimi.

Dimensiuni:

1 rulou = 10 m lungime*, lățime: 7 mm, grosime: 1,5 mm

* Lungimea pentru produsul sigilat a fost 10 m. Am folosit pentru o singură ușă. Nu am măsurat produsul rămas pentru a nu-l desface și contamina cu praf pe suprafața de aderare, dar se vede în fotografie cantitatea rămasă, față de discul de hârtie lucioasă de sub produs.

Aplicare: Etansarea placii metalice imbinari, substraturi, suprapuneri de tabla, etc.
Culoare: negru.

--- --- ---

Produsul este ceea ce a rămas dintr-o cutie sigilată, după ce am înlocuit banda de butyl de la membrana de la interiorul ușii. Am adăugat o poză. Am fost nevoit să înlocuiesc banda cu rol de sigilare, după ce o zonă s-a deteriorat și a intrat apă în mașină.

Pentru instalarea la ușă, am folosit o rolă de montat tapet, similară cu unealta recomandată de BMW, rolă pe care am cumpărat-o de aici:
https://www.outlet-ieftin.ro/en/cumpara/rola-montare-tapet-200mm-silverline-1336Am curățat suprafețele cu alcool isopropilic, conform recomandărilor BMW.

Mulțumesc pentru interes!

IMG_20250223_095946_155.jpg

IMG_20250223_100209_647.jpg

IMG_20250223_100114_016.jpg

IMG_20250223_100016_725.jpg

Edited by BulletDyer
Adăugare preț și formatare.

• BulletDyer changed the title to Vând Mastic butyl 7 mm • BMW OE 83195A1B479 • ORIGINAL • 70 lei