Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

G20 M340d Temperatura motor

Recommended Posts

Salutare , in octombrie am cumpărat und BMW M 340d x-drive 2021 an, din reprezentanță bmw . Mașina a funcționat și încă funcționează perfect, cu excepția acului / indicatorului de căldură la motor “ ps nu știu exact cum se numește “ indicatorul se ridică o linie peste mijloc după accelerare , stă între 2-5 sec și coboară din nou la mijloc și tot așa … ( doar în mers nu și în staționare ) . Am dus mașina în reprezentanță , pentru că are garanție . Mi-au resetat softul și actualizat , și pe tester nu le-a dat nici o eroare . Așa că nu se știe de ce și ce ar putea fi, ca să poată începe vre-o reparație . Aș fi recunoscător, dacă îmi lăsați o părere , sfat sau orice . Atașez și o poză , cu, cât se urcă acul/indicatorul. Mulțumesc anticipat.

IMG_5924.jpeg

• RedCap changed the title to G20 M340d Temperatura motor

Bine ai venit pe forum!

Din ce imi aduc aminte ala e indicatorul nivelului de racire. Eu din ce stiu al meu sta perfect pe jumate odata ce motorul se incalzeste dar pentru cat ai tu acolo nu mi-as face griji oricum. Cand vorbesti de accelerare, vorbesti de o simpla acelerare sau de una in forta in care o tot tii? 

• 2 weeks later...
1 hour ago, bimmer90f30 said:

..pune si tu un link de unde putem sa luam cu 20 euro.

Eu am dat vreo 50 de euro pe ceva bluetooth fara sa socotesc programul, Bimmertool.

Uite aici ! Sau poti cumpara un cablu enet la vreo 70 de lei si un adaptor la 30 de lei. Variante sunt

Edited by srb_alex

1 hour ago, srb_alex said:

Uite aici ! Sau poti cumpara un cablu enet la vreo 70 de lei si un adaptor la 30 de lei. Variante sunt

Nu vrei sa stii cate incercari nereusite au fost sa gasesc o interfata compatibila, macar bluetooth. Adica sa se conecteze cu relefonul permanent si de fiecare data... 

Eu va urez succes sa gasiti ceva bun din China pe partea asta.

Am cumparat si eu destule de pe Ali express dar la interfete alea zic pas.

18 hours ago, bimmer90f30 said:

Nu vrei sa stii cate incercari nereusite au fost sa gasesc o interfata compatibila, macar bluetooth. Adica sa se conecteze cu relefonul permanent si de fiecare data... 

Eu va urez succes sa gasiti ceva bun din China pe partea asta.

Am cumparat si eu destule de pe Ali express dar la interfete alea zic pas.

Pai ce am pus a fost testat de mine!

On 3/8/2025 at 11:33 AM, srb_alex said:

Pai ce am pus a fost testat de mine!

Considera-te norocos.

Incerc sa nu ma repet dar sa si explic experienta mea.

Stuff1.thumb.jpg.93baeeeeb81d9db0478d0ae95d60a2b3.jpg

Primul din stanga este venit din China de proasta calitate. isi pierde conexiune si o data mi-a dat masina in nas din cauza panaremei.. de intefete.

BadChinese1.thumb.jpg.51534fe260263939a18f8ce332b9310a.jpgBadChinese.thumb.jpg.326ce3f50f815612186dc8384179dafa.jpg

Asta e comunicarea la scanarea cu soft de comunicare OBD - Android. Identified as: FAKE, Compatibility: BAD ; Program folosit: ELM Scan Adaptor

Stuff2.thumb.jpg.55a603a4399980f6907145133ae89699.jpg

Cel din mijloc si din dreapta; cel din mijloc este vechi si foarte bun. Il am de peste 10 ani si e folosit cel putin o data pe luna daca nu la 2 saptamani. Am vrut un altul de rezerva si la fel de bun (ramane de vazut cat tine in timp) vLinker BM+ - se misca extrem de rapid excat cum spune si sotul de mai sus. Conectare ultra-rapida, fara repros.

New-Fastandreliable.thumb.jpg.e8c70875a6139d9302f85969564ea7ad.jpgNew-fastandreliable.thumb.jpg.eb2724a99a48207ea0758068b1a3bcd2.jpgOld-Reliable.thumb.jpg.dc31ef68b485fd93d1383e75e0ce64be.jpg

Pune comunicare la interfata ce o ai. Sunt curios ce zice ELM Scan Adaptor-ul.

Edited by bimmer90f30

Din punctul meu de vedere cea mai buna elegere este cablu enet si adaptor. Orice posesor ar trebui sa aibe macar un adaptor pentru a citi erorile. Am avut si eu Vlinker bm + bt4.0( luat de pe aliexpress 😃)si nu am fost multumit de citirea valorilor in timp real ( merge sacadat). Eu am facut recomandare doar pentru scanare erori! Pentru restul ISTA este cea mai buna! 😃

Edited by srb_alex
  • De acord! 1