Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Problema DAB, Weather si intrebare Waze idrive 7

Recommended Posts

Salut, am un G20 cu idrive 7 si nu reusesc sa activez DAB-ul, nici macar nu gasesc vreo optiune pentru configurare, am o singura optiune, program DAB sau ceva de genul. Masina e de Belgia, daca intru la posturi salvate vad ca persoana care a avut masina si-a salvat multe posturi DAB, care evident ca nu functioneaza in Romania ca n-au semnal de mii de km, dar ideea e ca a fost functional DAB-ul candva, numai ca nu stiu cum se activeaza sau cum se configureaza. Pe langa asta, nu am aplicatia Weather la My Apps, si implicit nici widget-ul in meniul principal, daca apas pe widget imi apare ca fiind aplicatie indisponibila. Am vazut ca lumea spune sa dau update din meniul Apps, dar nici optiunea aia nu este. Aveti idee daca sunt cumva parte din vreun pachet online? Am momentan Connected Drive pe perioada nedeterminata, oare este nevoie de Connected Drive Professional pentru DAB si Weather? Sa fie pur si simplu dezactivate si sa fie nevoie de OBD pentru activarea lor?

De asemenea, am vazut pe cineva care are idrive 8 sau 8.5 cum si-a pus Waze-ul in locul hartii de la BMW, intre viteza si turometru si ma gandeam ca fiind aproximativ la fel, o fi reusit cineva si pe idrive 7 asta si stie cum, asta daca este posibil.

Edited by ivv21

1. DAB nu există în România europeană. Treci granița spre vest și apar mintenaș. 2 Connected drive este activ 3 ani, după trebuie să plătești un abonament anual, connected booster, 120 euro parcă. 3. Nu am pus waze în locul hărții native, dar automat dacă sunt în waze la închiderea mașinii după ce ies din garaj se deschide automat pe waze, setarea este din aplicație, nu din mașină. 

17 hours ago, ebay said:

2 Connected drive este activ 3 ani, după trebuie să plătești un abonament anual, connected booster, 120 euro parcă.

3. Nu am pus waze în locul hărții native, dar automat dacă sunt în waze la închiderea mașinii după ce ies din garaj se deschide automat pe waze, setarea este din aplicație, nu din mașină. 

1. Multumesc.

2. Foarte posibil sa ai dreptate si sa-l confund cu "servicii la distanta" care era undeva sub 4-500lei pe an si a fost o oferta in decembrie 1, maxim 2 saptamani, il bagai in cos pe gratis si iti dadeau pe o perioada ft lunga, imi scrie Activ - perioadă de valabilitate nelimitată1Valabil, atât timp cât este îndeplinită cerința tehnică pentru automobilul respectiv. Ce o insemna cerinta lor tehnica, n-am idee.

3. Ma refeream daca pot sa-l am integrat in instumentarul de bord cum e in poza de pe idrive 8, ca asa il am si eu setat sa-l am pe tableta automat.

Iti trebuie connected drive activ si atunci iti merg toate aplicatiile. Costa 128 euro/an, il cumperi si sincronizezi aplicatiile si merge.  Waze ul in instrumentarul de bord nu merge by defaul, poate cu ceva codare dar nu cred. Esti sigur ca masina ta are DAB? parca e optiune.

5 hours ago, ivv21 said:

1. Multumesc.

2. Foarte posibil sa ai dreptate si sa-l confund cu "servicii la distanta" care era undeva sub 4-500lei pe an si a fost o oferta in decembrie 1, maxim 2 saptamani, il bagai in cos pe gratis si iti dadeau pe o perioada ft lunga, imi scrie Activ - perioadă de valabilitate nelimitată1Valabil, atât timp cât este îndeplinită cerința tehnică pentru automobilul respectiv. Ce o insemna cerinta lor tehnica, n-am idee.

3. Ma refeream daca pot sa-l am integrat in instumentarul de bord cum e in poza de pe idrive 8, ca asa il am si eu setat sa-l am pe tableta automat.

Ia una nouă cu iDrive 8,5 sau așteaptă Neue Klasse, aia cu bordul sub parbriz. Atât s-a putut...