Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Cum pot sa maresc puterea la e60 520d

moise.camataru11

Recommended Posts

Salut, am achiziotionat recent un e60 520d 163 cai si mi se pare cam lenes.

Urmeaza multe upgrade uri si chestii si ma gandesc ca daca ii pun un pachet m cu jante pe 19-20 o sa fie si mai lenes si vreau sa o duc in 240-50 de cai.

Imi puteti spune va rog ce alte parti ar mai trebuii sa schimb ca sa ajung la puterea asta pe langa stage 1 care o duce doar pana la 200-210 cai. Multumesc

1 hour ago, moise.camataru11 said:

Urmeaza multe upgrade uri si chestii si ma gandesc ca daca ii pun un pachet m cu jante pe 19-20 o sa fie si mai lenes si vreau sa o duc in 240-50 de cai.

E cam lenes..

..nu era mai bine sa fi luat un seria 5 cu motor de cel putin 2.5 sau chiar 3 litri? Caroserie mare mai grea la seria 5, pe cand la seria 3 la care un motor de 2 litri e cam ce trebuie..

Probabil turbina trebuie schimbata si probabil si evacuare pentru putere destul de considerabila..

Edited by bimmer90f30

1 hour ago, bimmer90f30 said:

E cam lenes..

..nu era mai bine sa fi luat un seria 5 cu motor de cel putin 2.5 sau chiar 3 litri? Caroserie mare mai grea la seria 5, pe cand la seria 3 la care un motor de 2 litri e cam ce trebuie..

Probabil turbina trebuie schimbata si probabil si evacuare pentru putere destul de considerabila..

voiam 2.5 dar e mare impozitu si taxele

• Haha 1

4 hours ago, moise.camataru11 said:

Salut, am achiziotionat recent un e60 520d 163 cai si mi se pare cam lenes.

Imi puteti spune va rog ce alte parti ar mai trebuii sa schimb ca sa ajung la puterea asta pe langa stage 1 care o duce doar pana la 200-210 cai. Multumesc

E lenes dupa ce l-ai achizitionat? Sau era lenes si inainte sa-l cumperi?

Cand pui pachet M, mai castigi cativa cai din cate stiu…

E fezabil sa ajungi la 240-250 doar daca schimbi masina.

• Haha 1

2 hours ago, Onnix said:

E lenes dupa ce l-ai achizitionat? Sau era lenes si inainte sa-l cumperi?

Cand pui pachet M, mai castigi cativa cai din cate stiu…

E fezabil sa ajungi la 240-250 doar daca schimbi masina.

Era o vreme cand si un sticker cu ///M iti mai dadea 1 cal si ceva...

• Like 1
  • Haha 1

12 hours ago, moise.camataru11 said:

vreau sa o duc in 240-50 de cai.

Eu unul as sta cuminte cu tuningul de care pomenesti. Din 163 sa o duci in 240-250 de CP e cam mult si nu stiu cat va tine asa. 

Dar tu faci strict ce vrei pana la urma ca e masina ta, eu ti-am spus ce as face eu. 🙂 

Daca îți doreai atâția cai,crezi că cea mai ieftină variantă era un 525d de 177cp pe care îl refsoftai și gata. In schimb,să duci la 240cp un 520d e destul de costisitor,iar fiabilitatea de după ar putea să nu fie un punct forte,deci se traduce din nou cu niste costuri suplimentare.

Oricum,dacă un impozit de 1200 lei e problematic după cum spui, cred că ar trebui să te gândești serios la planurile de tuning vizate.

• De acord! 2