Jump to content

RECEPTIE POSTURI RADIO IN BUC

Recommended Posts

e46 2003

cd bussines

nota 4 per ansamblu.

daca ai avut si altceva in vreo masina decat sonorizare standard, nu ai cum sa dai mai mult de 4 la receptia CD Bussines-ului de pe e46.

Deea are probleme care nu tin de receptia noastra. se pare ca intra in bruiaj cu niste echipamente din anumite zone. in tara Deea se aude impecabil, fara dropuri de sunet.

din ce am vazut pana acum nu se intrerupe nimic - la mine cel putin.

Deea este singurul post care face figuri, mai exact scaderea volumului in anumite zone. apoi creste la loc. cum celalalte posturi nu au aceasta problema, clar nu este vb de amplificatorul de semnal si refreshul frecventei.

ce alpine?

din ce am vazut pana acum nu se intrerupe nimic - la mine cel putin.

Deea este singurul post care face figuri, mai exact scaderea volumului in anumite zone. apoi creste la loc. cum celalalte posturi nu au aceasta problema, clar nu este vb de amplificatorul de semnal si refreshul frecventei.

273904[/snapback]

Sustin problema cu deea, in anumite zone volumul pierde din putere.

BMW E39 - sistem Navi 16:9

Nota 5

deschid acest topic pentru cultura mea generala

ma intereseaza cum se receptioneaza posturile de radio in bucuresti

dati note de la 1 la 5  cinci fiind impecabil

spuneti tipul de bmw ,anul fabricatiei si nivelul de echipare audio

273596[/snapback]

• 2 months later...
sa incep eu

bmw 3 46

an 2000

echipare audio bmw bussines cd

nota 3 cu indulgenta

cam asa mar interesa si raspunsurile voastre

va multumesc anticipat

bmw 318 E46, 2001

bmw business cd (tocmai ce l-am pus)

nota 4,5

de ce te framanti ? poate e din antena, astea au niste probleme de calibrare in functie de model... eu am patit-o pana alaltaieri, cand am schimbat cass reverse cu business cd... acustica e impecabila, iar frecventele nu mai au "purici". recomandare: verifica antena prima data!

eu sunt foarte DEZAMAGIT!!!

dau nota 2. (DOI) pe bune!

Este total enervant ca nu se poate dezactiva functia AF (Alternate Frequency) iar cu radio Deea tocmai asta este problema. Radioul cu RDS activ schimba intr-una de pe frecventa de Bucuresti 92.1 pe aia de Ploiesti 98.7. Problema nu ar fi atat de mare ca radioul isi schimba frecventa, dar cei de la DEEA au o oarecare defazare de 2-3 secunde data de intarzierea transmiterii prin satelit (normala dealtfel) plus un nivel diferit de semnal. (mai slab pe Ploiesti)

Am radio Professional cu Navi Bussiness.

Am dat doi pentru ca in ansamblu radioul ca si aparat e dragut, interfata de utilizare de pe display e prietenoasa, si butoanele termice care-ti spun ce fac doar cand le atingi usor sunt o fita misto.

Daca ma limitez la receptia radio as da nota 1 la receptia in Bucuresti si nota 4 la receptia in afara orasului.

Da stiu, d'aia am si eu o mare dilema pentru ca daca ma duc in Germania sa reclam problema in garantie, aia o sa-mi zica ca-s nebun, ca-s dus cu capu', ca aud muste...Evident ca nu o sa le pot demonstra nimic cand acolo toate posturile suna cristal...

Dar totusi ce posturi se pot asculta decent? Mie nici 21, nici kiss, nu mi se aud bine, fasaie, baraie....jde mii de paraziti...Pro FM e mai clear si Guerilla. Nici ONE nu e perfect, dar totusi se mai poate asculta. Am gasit rezolvarea si pentru DEEA, cand il prind pe 92.1 scot repede RDS-ul si ramane pe frecventa aia.

• 3 weeks later...