Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

BMW G12 mici probleme

Recommended Posts

Buna ziua, am achiziționat de curand un seria 7 individual G12 si am mici probleme , as dori daca imi poate recomanda cineva un om pasionat care sa lucreze cum trebuie , nu sa merg la reprezentanta sa ma puna sa inlocuiesc tot felul de chestii inutile. Prob sunt urmatoarele:

-oglinda dreapta da eroare pe tester si imi dezactiveaza blindapot si alte sisteme care asista consucerea( sunt sigur ca functioneaza pe tru ca eroarea o da dupa cateva minute dupa ce plec, deci la inceput merge, ma gandesc ca ar fi vorba de un fir cv in oglinda)

-nu merge soft close pe usa soferului( cand o inchid ,dar nu de tot, se aude ca si cum ar vrea sa traga ca la celelalte usi dar nu se intampla nimic)

- masajul in scaunul soferului nu merge , cel de la pasager da

- tableta din cotiera din spate nu se incarca singura

-pompa de apa de la parbriz

-semnalizarea se blocheaza in pozitia de sus cand semnalizez la dreapta(o pot da pe pozitia normala doar fortat)

Va multumesc anticipat 🙏🏼

• RedCap changed the title to BMW G12 mici probleme
On 3/8/2025 at 7:01 PM, JustSpiritOfEcstasy said:

am achiziționat de curand un seria 7 individual G12 si am mici probleme , as dori daca imi poate recomanda cineva un om pasionat care sa lucreze cum trebuie , nu sa merg la reprezentanta sa ma puna sa inlocuiesc tot felul de chestii inutile.

Problemele mentionate de tine, clasificate drept "mici", intra in categoria celor care sunt dificil de diagnosticat si migalos de remediat. Poate nu atat din punct de vedere al costului, cat al timpului necesar. Privit foarte simplist, pentru fiecare echipament nefunctional ai (de regula) o interdependenta unitate control - senzor(i) - cablaj - servomotor. Defectiunea poate fi la oricare dintre acestea.

Ai mentionat un tester, despre ce model este vorba? In principiu, nu poti obtine o diagnoza completa decat cu ISTA. Iti recomand ca acesta sa fie primul pas - daca nu l-ai facut deja. Pentru diagnoza poti apela inclusiv la reprezentanta, solicitand la urma o cotiate cu necesarul piese si manopera pentru remediere, fara sa angajezi lucrarea. Aceasta iti va da un punct de vedere calificat privind problemele respective. Apoi te gandesti ce este de facut.

Este interesant ca spectrul de mici probleme este destul de larg. Cunosti bine istoricul masinii? Ce model, an de fabricatie si rulaj are?