Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Bmw 520 G30 2018 Schimbare Discuri Placute

Cristi Nicusor

Recommended Posts

Buna Seara , As dori sa Schimb si eu Discuri + placute pentru ca ale mele sunt uzate .

V-a rog daca puteti sa imi recomandati ce discuri si ce placute ar fii bune dar si accesibile ca si pret 

Vreau sa le Schimb eu , La placute trebuie cleme noi si snezori  sau merg cele vechi? asta depide si de cat de uzate sunt  ?

ce Spary-uri ar trebui sau " Pasta " trebuie pentru discuri

Masina este tractiune spate Fara pachet M

Pe fata imi recomanda anumte site-uri   dimnsiunea de 330x24 5x122 mm iar pe spate  unde este tractiunea 345x24mm, 5x112 este ok asa sau sa iau lafel

Multumesc 😘

2 hours ago, Cristi Nicusor said:

Buna Seara , As dori sa Schimb si eu Discuri + placute pentru ca ale mele sunt uzate .

V-a rog daca puteti sa imi recomandati ce discuri si ce placute ar fii bune dar si accesibile ca si pret 

Vreau sa le Schimb eu , La placute trebuie cleme noi si snezori  sau merg cele vechi? asta depide si de cat de uzate sunt  ?

ce Spary-uri ar trebui sau " Pasta " trebuie pentru discuri

Masina este tractiune spate Fara pachet M

Pe fata imi recomanda anumte site-uri   dimnsiunea de 330x24 5x122 mm iar pe spate  unde este tractiunea 345x24mm, 5x112 este ok asa sau sa iau lafel

Multumesc 😘

Dacă nu vrei să pui originale, vezi dacă poți citi cine face etrierii (gen TRW, ATE, etc.) și ia acea marcă, și la discuri și la plăcuțe. Măsoară discurile, nu lua marfa până nu știi exact codul piesei și diametrul, la fel la placheți. Placheții vin cu arcuri și șuruburi, deci le vei schimba oricum. Există o pastă cu praf de cupru pentru a pune pe umerii de la etrieri (sau spray), la montaj. Nu pune placheți ieftini sau prim preț, pot scârțâi și țin puțin. Senzorii se curăță și se remontează, dacă nu au fost atinși, dar atenție la demontare, se mai rup. Trebuie și un spray de curățat frâne, este ieftin.Funcție de mașină, s-ar putea să-ți trebuie un bimmerlink sau ISTA pentru a retrage frâna de mână spate (caută tutoriale pe youtube cu exact tipul tău de mașină). Atenție la cuplurile de strângere , trebuie dinamometrică. Succes.

Edited by ebay

Dețin Bmw de aproximativ 15 ani,timp în care am utilizat doar discuri originale BMW, fără a avea vreodată probleme, în timp ce discurile aftermarket au înregistrat nenumărate probleme ce țin de ovalizare prematură. În concluzie îți recomand să folosești discuri originale,pentru a nu pierde timp și bani.La plăcuțe am folosit deseori Ate/Trw.

Și eu urmează să schimb din nou,și voi merge pe discuri/plăcuțe originale.