Jump to content

Info bmw 528I 1998

blastergod

Recommended Posts

Salut baiet, vreau sa imi iau un 528I din 1998 . Inainte sa il cumpar as dori sa stiu cat consuma, in cat timp prinde suta, cat e de manevrabil, acceleratie.... etc .. Sper ca ma puteti ajuta :blink:

273810[/snapback]

Verifica din ce e blocul motor: Nikasil sau Alusil, daca e Nikasil nu ti-l recomand, daca e Alusil e bun.

Consumul e undeva la 15l in oras si cam 10l in afara la 160-170 medie. Puterea e de 193 CP.

@blastergod: Daca e bloc motor de nikasil nu-l cumpara pt ca intr-adevar vei avea probleme de compresie.... ca sa afli mai multe despre problema nikasil foloseste functia search.

Consumul asta de 15l in oras e un consum pt mers total linistit....daca dai in ea consuma 17l la suta...am vrut sa-mi iau 528i inainte sa-mi iau 535-ul si am vazut vreo 2 si asta era consumul de pe obc...

Edited by Ciupanezu

@blastergod: Daca e bloc motor de nikasil nu-l cumpara pt ca intr-adevar vei avea probleme de compresie.... ca sa afli mai multe despre problema nikasil foloseste functia search.

Consumul asta de 15l in oras e un consum pt mers total linistit....daca dai in ea consuma 17l la suta...am vrut sa-mi iau 528i inainte sa-mi iau 535-ul si am vazut vreo 2 si asta era consumul de pe obc...

273823[/snapback]

EU am avut 528 si nu mergeam linistit, nu a sarit de 15.

Cum verifici un M52 daca este alusil sau nikasil?

273953[/snapback]

Toate m52-urile produse pana in 10.1998 au motoare nikasil... Dar nu trebuie intelesa gresit problema aceasta. Daca e M52 nu inseamna acum ca e mort din start. NU toate motoarele au fost afectate si la cele afectate problema apare intre 30.000-100.000km si nu cred ca ai sa gasesti unul acum sub 150.000. In fine, ce trebuie de stiut este ca problema nu a fost neaparat stratul de nikasil ci combustibilul folosit care avea un continut ridicat de sulf, iar cu cat mai mare cifra octanica cu atat mai mic procentul de sulf. Eu am m52 nikasil si are 194.000 de km acum si merge perfect fara nici cea mai mica problema.

Va multumesc mult pentru sfaturi .

Dar ce imi recomandati ? Sa il cumpar ?

Nu stiu daca ati auzit de serviceul lui carlos din Timisoara ... na eu ma inteleg mai nou bine cu el si mi-a zis ca imi vine masina lui . E un 528 I din 1998 full options fara piele si navigatie . Arata superb masina si banuiesc ca, fiind singura lui masina personala nu e stricata ... mai ales ca nu avea de gand sa o vanda ... doar mie mi-a zis ... Ce ziceti ?

Nu stiu daca ati auzit de serviceul lui carlos din Timisoara ... na eu ma inteleg mai nou bine cu el si mi-a zis ca imi vine masina lui . E un 528 I din 1998 full options fara piele si navigatie . Arata superb masina si banuiesc ca, fiind singura lui masina personala nu e stricata ... mai ales ca nu avea de gand sa o vanda ... doar mie mi-a zis ... Ce ziceti ?

274149[/snapback]

daca ai bezinarie in curte merge daca nu ia un diesel 6% consum !

ai vapor ?

274240[/snapback]

Esti trist ca n-ai vandut nici un cazan?

La V8 cat vrei sa consume 5l/100km?

Bafta la tzepe! :)

L.E. Eu am vapor tu ai masini de vanzare facute din cate 3-4 masini fiecare, noi sa fim fericiti! :blink:

Edited by Ciupanezu

274149[/snapback]

Nu-l asculta pe angela....

Daca masina are compresia buna, bloc din alusil, si accepta sa o duci la reprezentanta pt testare sau la un mecanic de incredere eu zic ca poti sa o iei.

Din fericire pt oameni ca angela exista Logan 1.5dci si Lada cu jante intoarse (prietenii stiu de ce)

Edited by Ciupanezu

Esti trist ca n-ai vandut nici un cazan?

La V8 cat vrei sa consume 5l/100km?

Bafta la tzepe! :)

L.E. Eu am vapor tu ai masini de vanzare facute din cate 3-4 masini fiecare, noi sa fim fericiti! :blink:

274245[/snapback]

stai tu relaxat in vaporu tau vezi ca de la anu asigurarile se tripleza iar impozitu de 15 mil se dubleaza :)

Daca te multumeste un consum de peste 15 oras..ia masina...daca nu...uita-te la un alt E39 cu cilindree mai mica sau chiar diesel...motoarele de 2800cmc sunt mai rare...intreaba si pe la un magazin daca aduc piese...de ex...cauta un cod de la o piesa din interiorul motorului, un piston, ceva specific numai motorului de 2,8L...du-te cu codul la magazin si intreaba daca pot sa-ti aduca piesa...si apoi tu stii ce vei face mai departe.. :blink: