Jump to content

ce cade, cand cade?

Liquima

Recommended Posts

SA INTELEG CA AR FI SUSPICIOS SA DAU 20 MIL PTR VOLANTA + KIT DE AMBREIAJ+ MONTAJ??????

Imi poate spune cineva pe unde se invart preturile cat de cat la volanta si ambreiaj??

multumesc

Si eu astept cu interes raspunsul, mai precis preturile. :) :blink:

o volanta pt e36 costa in jur de 25-28mil depinde de marca sau daca e OEM..kitu de ambreiaj e intre 8,5-5mil ..in general se stie ca ambreiajul cand pica incepe sa patineze si pedala devine din ce in ce mai tare..volanta e mai pretentioasa..la diesel pica mai repede decat la benzina..sau mai bine spus la diesel apar mai repede acele trepidatii zgomotoase la cuplare si la ralanti..la bmw pica greu volantele..si este greu de sesizat..iti dau un exemplu: masina mea face anu asta 5 ani de cand o am..nu am avut nici o problema cu ambreiajul,nu patina, schimba frumos..etc..insa in timp am sesizat un zgomot la ralanti ca de rulment de presiune dus..bun..fac rost de kit sachs..dau jos cutia si stupoare..fostu proprietar schimbase ambreiaju si idiotu care a facut treaba asta montase discul in sens invers..si d'aci discu a calcat pe volanta aiurea si volanta mea era gripata (e bimasica a mea) dar sincer in toti anii astia nu am avut nici cea mai mica pr care sa-mi dea de gandit..desigur volanta numai ea stie cum mai lucra, ambreiajul mai avea un pic de carne pe el..si culmea rulmentul era sanatos..zgomotul s-a dovedit a fi de la rulmentul de tren fix din cutie..deci in concluzie pana nu dai jos cutia si nu vezi cum sta treaba (si asta daca ai un motiv s-o faci) nu are rost sa ceri pareri sau sa faci investitii aiurea..bmwu sau cel putin modelele mai vechi sunt destul de rezistente si nu pica asa rpd..spor!

nu stiu exct ce model ai...pt E46 mai baga 8-10 mil de fes :)..si daca vrei sa stii exact pune-te pe dat tel pe la autototal, elit, meteor...etc

... :) Mi-au trecut toate durerile ....uhhhhhh, cred ca stau bine (sat bine a mea masina la capitolul asta)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic