Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

B47/25d 2019 motor distrus - pompa ulei

Recommended Posts

Incerca sa traga pretul, ce e drept HK se aude misto 🙂 . Legat de topic, de aia si eu caut sa iau masina nou sau cat mai noua cu garantie "extinsa" .Dubios e ca sunt parcuri care vand masini 2024 dar ei scriu in anunt 1 an garantie, nu imi e clar care e schema teoretic alea toate au garantie producator .

Edited by alex230ro

Din ce am vazut eu, unele masini sunt doar pentru export si cred ca e ceva cu ele, dealerul prefera sa nu isi bata capul sa o vanda unui neamt si apoi sa i dea ala in judecata.

Bineinteles ca Tiriac de exemplu tot de astea pentru export cumpara, cat mai ieftine sa le vanda cat mai scump dar ei probabil stiu ce sa cumpere, au service sa mai vopseasca o bara sa schimbe cate o piesa etc si isi asuma sa dea garantie 1an (nu stiu cat e de reala, in cazul meu bine ca n am avut nevoie de ea)

Daca ar fi sa cumpar eu le as evita pe astea pentru export.

Este și în Ro faza asta,cu defecte ascunse,sau ceva gen..cumnată mea a luat masina inapoi după un an,pentru că îi curgea radiatorul,pierdea antigel 1 litru la 6 luni parcă (in Franța)

Pentru o firmă de leasing,cred ca fazele astea sunt la ordinea zilei,nu au cum sa refuze o mașină dată inapoi,pt ca asa e legea ,dar multă lume habar nu are de așa ceva.

Mașinile vândute în germania cu eticheta export only, ori nu mai îndeplinesc niste norme pt piata internă (km manariti sau imposibil de probat, accident care a necesitat "repararea" unor componente care nu prea se repara, accident prin care mașina a fost declarată dauna totala dar a fost reparata și or mai fi și alte situații) ori presupun niste reparatii/revizii pe care vânzătorul nu mai vrea sa le facă. Adică dacă pt o mașină dealerul trebuie să investească niste bani pt a o aduce in starea la care să treacă tuv-ul (gen înlocuire discuri și placute plus revizii sau ceva vopsire) și consideră că e mai rentabil sa o vanda la export caz in care nu ii mai face reparatiile/schimburile.

• Like 1