Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

BMW M2 G87

Recommended Posts

După 10 si vreo 200k km cu bătrânul meu E46 a venit timpul sa fac un upgrade. Am cochetat cu ideea de a cumpara un Porsche Cayenne 958.2 diesel, apoi am trecut la X3M dar cu niciuna dintre ele nu rezonam 100%. In urma cu vreo 2 luni am avut ocazia sa conduc un M2 G87 si a fost fix ce îmi doream. Un șasiu mic, multă putere si sentimentul de cart.

Fiind si prima mașina noua pe care o cumpar am ales o configuratia  destul tipica sa zic așa, am ales cam toate opțiunile mai puțin scaunele carbon ( mașina o sa fie folosită daily iar scaunele de carbon nu sunt cele mai comode ), trapa (am preferat plafonul de carbon, nu  are track pack si trimurile de carbon (personal nu vad valoare de 1200e). Culoarea exterioară este Skyscraper grey, cu jante negre si etriere roșii iar la interior am ales sa merg cu scaunele M specifice cu accente roșii. Am mai ales Plus Package care conține cele mai utile dotări dpmdv: volan încălzit, confort access, faruri adaptive, driving assistant, Harman Kardon, scaune M specifice si head up display

Fast forward in prezent pot spune ca aștept cu nerăbdare sa ajungă mașina. A fost cumpărată de la BMW Cluj si este planificat sa ajungă undeva prin Septembrie - Octombrie.

G87_ro_Villa_day_cam_01.jpg

G87_ro_Villa_day_cam_02.jpg

si câteva poze cu interiorul 

G87_ro_Villa_day_cam_14.jpg

G87_ro_Villa_day_cam_11.jpg

• Like 5
  • Love BMW 1

Daca imi permiti, cum e sa fii inregistrat de 12 ani si sa nu scrii o singura postare despre E46-ele avut si acum M2 sport..? 😊

Ce E46 ai avut? ..Ceva sport? Nu ai avut probleme cu el? Forumul te-a ajutat in vreun fel? 

Eu ti-as spune bun venit pe forum mai intai! 😃 Dar cine stie de cand citesti, te informezi si nu raspunzi.. 😉 bun venit e cam ciudat nu?

Uite eu am masina din 2012 chiar de la inceputul anului. Si nici in prezent nu imi vine sa o las..

Si iata mai scriu si in draci, vrute-nevrute. 😉 Am 8500 de postari doar din 2015 de cand m-am inscris, sa nu uit limba romana. 😉

..Nu cred ca am 10 postari de lauda la "masina mea" ca pana la urma nu cred ca are cineva nevoie sa fie apreciat ce masina are ci, cum se descurca cu ea - in cel mai bun caz,  sper ca, cat mai bine, ca mine. 😉

Masinuta cea noua, da, e ca de cart. 😉. Sa o stapanesti sanatos si sa nu te plictisesti de ea 10 ani, cat ai avut E46..

Posted (edited)

E46-le a fost si va ramane masina mea de suflet. Cat despre probleme cu E46, ca la orice masina de 400+k km. Aveam un cont mai vechi la care nu mai am access din pacate. Povestea E46-ului este aici: 

Daca un moderator poate sa ma ajute cu mutarea acestui topic sub username-ul tradov22 si cu recuperarea contului vechi as aprecia 😄

Edited by Radovici T
  • De acord! 1

2 hours ago, Radovici T said:

E46-le a fost si va ramane masina mea de suflet. Cat despre probleme cu E46, ca la orice masina de 400+k km. Aveam un cont mai vechi la care nu mai am access din pacate. Povestea E46-ului este aici: 

Daca un moderator poate sa ma ajute cu mutarea acestui topic sub username-ul tradov22 si cu recuperarea contului vechi as aprecia 😄

@Romulus il poti ajuta tu? 🙂