Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Rechinul meu, Seria 6 E24 635CSI, manual

Sher

Recommended Posts

Nu de mult timp m-am pricopsit cu acest E24 de prima generatie, din 1981, bazat pe E12.

Pentru ca a fost prima mea masina, initial am cautat un E34, dar cand am gasit acest rechin a fost dragoste la prima vedere.

De cand o am, am comandat ce piese au fost pe stoc la diferiti furnizori, sau prin Germania, dar altele sunt destul de greu de gasit.

Am pus pneuri noi pe jantele OEM(195/70/14, nu radeti) Am reparat inchiderea centralizata si actuatorul capacului rezervorului de benzina si am schimbat pompa de ambreiaj. De asemenea am deblocat pompa de la spalatorul de parbriz. Am cumparat difuzoare moderne si am tras cabluri noi pana la locasurile de la cele spate. Radioul original cu 2 iesiri se pare ca nu prea poate sa duca 4 difuzoare. Probabil mai trebuie cumparat un amplificator. Mai am niste piese care asteapta sa fie montate.

Vitezometrul nu functioneaza. Inca incerc sa vad care este problema.

Mai sunt in cautare de chedere pentru usi.

Momentan incerc sa construiesc in curte un garaj din panouri sandwich, intrucat am doar o pergola deschisa si la ploaie cu vant lateral mai picura pe masina.

IMG20250322171613.jpg

• Like 7
  • Love BMW 2
  • Hot!! 1

6 hours ago, Sher said:

masina.

IMG20250322171613.jpg

..bai baiatule, de-as avea o masina ca asta sa o scot la plimbare prin oras, nu m-as imbraca decat cu, ce a fost mai cool in anii 80-85!   Sa arat ca fiind teleportat din trecut!!   Cred ca as intoarce cateva capete.

Doar 44 de anisori! ❤

Edited by bimmer90f30
  • Like 2

Multam fain!

Intre timp am montat un cheder oem nou, oglinda dreapta si un nou buton de avarii in locul celui vechi pus pe direct si mascat cu banda adeziva...

Sunt in cautarea ramei de plastic a oglinzii din dreapta, dar si a chederului din partea dreapta a barii fata. 

481971361_1823760688373012_6738428320643505601_n.jpg

image.jpg

IMG20250311190643.jpg

Edited by Sher