Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

BMW 320I G21

ovy318i

Recommended Posts

Dupa ceva cautari, am achizitionat acest touring, pentru concedii si ceva spatiu interior mai mare, am oscilat mult intre km putini si dotari,  nu aveam buget pentru ambele.

Vroiam neaparat, farurile led cu caracteristici extinse, scaune sport cu material textil, sistem audio mininim HIFI, trapa.

Fabricatie, 09/2020, 85 k,motor B48C, dotari mai "extra":

S610    Head-up display

S688    Harman/Kardon surround sound system
S5DF    Active cruise control+stop&go function

S2VF    Adaptive M chassis

S2TB    Sport automatic gearbox

S3KA    Acoustic comfort glazing

Am schimbat ulei motor (am pus 0w20 BMW) ,daca exista o recomandare mai buna astept sugestii, filtre ,antigel, fiind cunoscut faptul ca B48 are pierderi de antigel,am schimbat modulul de gestionare al caldurii, conducta de retur antigel din vasul de expansiune,carcasa ulei cu racitor, discuri ,placute frana si senzor OE fata. Mai vreau sa schimb ulei c.v. si diferential.

Daca poate sa imi spuna cineva in ce consta acoustic comfort glazing?

20250321_162201.jpg

20250321_145229 (2).jpg

20250321_145041.jpg

20250321_162813.jpg

20250321_162718.jpg

Edited by ovy318i
  • Love BMW 1

Felicitari pentru noua achizitie si sa o stapanesti sanatos. Acum iti poti schimba si userul in Ovi320i. 🙂 

Legat de S3KA uite ce mi-a aparut pe Google de la AI cand am scris "what is bmw s3ka".

In BMW terminology, S3KA refers to Acoustic Comfort Glazing. This feature utilizes special laminated glass with a sound-dampening layer to reduce noise intrusion into the cabin. Essentially, it provides a quieter driving experience by minimizing road noise and wind noise. 

Posted (edited)
1 hour ago, Viper05 said:

mi se pare ciudata alegerea de ulei. eu in aceiasi masina folosesc asta

https://imgur.com/a/kughBHd

dar vei fi dezamagit de hi-fi

multumesc,o sa ma mai documentez la specificatiile uleiului,in program asa e 0w20 fe17.

are harman/kardon,pe e90 suna bine HIFI.

Edited by ovy318i

Am schimbat si eu jantele cu anvelope de vara. Sunt in doua latimi 225/45/18 fata, 255/40/18 spate.

Ar trebui sa cumpar alte anvelope, cele de pe masina sunt Pirelli Cinturato P7, an 2020 si mai au cam 5 mm. Nu sunt decis ce marca sa cumpar.

20250417_171356.jpg