Jump to content

Kit ambreiaj bmw 525 i e34 din 92 192 CP

turbi_driver69

Recommended Posts

ma ciupanezu aici te-am gasit.. deci aia cu daciile merg cu 200 km si peste 200 si ala cu dacia smechera zice ca el depaseste lejer o masina la 200 km/h deci el tre sa mearga peste 200.. si eu abia merg cu 219 ? da-o ma in colo de tehnologie.. ca una din 2 nu ii buna

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

De unde le-ai scos pe astea cu 200 la ora??? povestile astea cu dacia la fel unde le-ai citit?? Tu chiar ai citit ceea ce am scris eu? :)

Eu am zis cu totul altceva si anume ca daca ai orice marca de masina si mergi de ex cu 100 km/h in oras ceea ce este un risc mare insa esti posesor de permis auto macar iti asumi riscul bazandu-te pe o oarecare experienta la volan in timp ce unu care are 17 ani sau cat o avea dar n-are permis si iese pe strada cu masina la orice viteza reprezinta un pericol mult mai mare pt ca n-are in spate nici o experienta, sta cu frica sa nu-l opreasca politia sau daca e intr-adevar inconstient incearca sa impresioneze pe vreo panarama cu talentul lui de sofer...

Ceea ce ai scris tu chiar n-are nici o legatura cu ceea ce postasem anterior... :blink:

Asa ca te rog : http://img403.imageshack.us/img403/4229/prezai0.th.jpg

Edited by Ciupanezu

offtopic:

lasa ca si astia cu carnet sunt pe viata lor :blink: Acum 40' 3 proaste (cu un sharan) erau sa intre in mine, ele nu o invatat la scoala ca vehiculele in miscare au prioritate...se uita in :) si prost sunt eu ca am vazut ca e femeie si nu i-am zis nimic si ea imi arata semnul pe geam... Cred ca ar trebui facut o petitie sa se construiasca banda separata pt femei :)

Dar oricum mai periculos e unul fara permis si in plus si idiot...

Ceva asemanator am patit azi cu una cu o Nubira...mi-a luat fata ca doar avea bolid nu putea sa stea dupa mine, normal nu a dat nici semnal si normal ca taia benzile dupa cum ii venea ei :blink: Daca aveam un ARO normal ca nu puneam frana si asa ii aratam de ce nu e bine sa iei fata cuiva :)

Edited by Ciupanezu

@ cOsta: :)

Serios vorbind pe mine ma cam enerveaza pustii astia....isi iau un cazan de masina sau se urca pe un scuter si gata in ochii lor lumea le e la picioare.

Mai plimba o bagaboanta pe scuter sau in masina, gata se cred prea maturi si smecheri....merg cate 2-3 pe scuter fara casti normal ei sunt smecheri ce poti sa le zici? :)

De ex cel putin odata pe zi vad un papagal d-asta pe scuter ca trece pe rosu  :blink:

La fel aia fara permis se cred cei mai smecheri cand sunt la volan, impresii la volan, manele la maxim. Daca intra in tine ingheata acolo numai zic un cuvant, se gandesc la ce omor le da tasu cand o sa afle. Deci fac ceva ilegal dar se gandesc la responsabilitate abia dupa ce o gafeaza.

Sau incearca sa fuga de responsabilitate ceea ce e chiar mai enervant.

Iar eu de ce sa stau cu masina in service daca intra unu in mine? Sau mai grav sa patesc chiar eu ceva? Ca sa faca impresii la niste fraieri la fel ca el?

Asta mi se pare o fapta mult mai grava decat sa mergi cu mult peste viteza legala. Macar ala care are permis are in spate experienta la volan, stie regulile de circulatie, are niste reflexe formate...

277576[/snapback]

eu am permis! dar e suspendat! nu are rost sa comentez...te las in legea ta..dk am mers vreodata fara carnet s-a intamplat pt k am avut ceva de rezolvat si nu k sa ma dau jmecher si etc! ca ai tu o problema cu ciutanii pe scuter si pe biciclete ai k noi toti de altfel.....ca distrusi sunt o groaza care se umfla la tine si dk le dai o palma nu mai stiu pe unde sa se imprastie!

inseamna ca e teapa....nu exista kit de ambreaj fara rulment....de aia e kit....

277686[/snapback]

tocmai....i-am sunat si le-am zis de rulment si cik sa mai dau 77.0 lei:)) si le-am dat bafta!:blink: cred k l-au bagat pe blat !aaaa...si inca ceva...eu stiam k un disc e cu arcuri prin el cu nebunii....asta n-are nik...asa e discu de bmw 525 e34?

Edited by turbi_driver69

eu am permis! dar e suspendat! nu are rost sa comentez...te las in legea ta..dk am mers vreodata fara carnet s-a intamplat pt k am avut ceva de rezolvat si nu k sa ma dau jmecher si etc! ca ai tu o problema cu ciutanii pe scuter si pe biciclete ai k noi toti de altfel.....ca distrusi sunt o groaza care se umfla la tine si dk le dai o palma nu mai stiu pe unde sa se imprastie!

277684[/snapback]

Pai daca ai permis dar e suspendat asta e mergi pe riscul tau dar mergi cu oarecare responsabilitate nu ca un pusti care nu a avut niciodata permis...sunt 2 lucruri total diferite deci cu tine n-am nimic.

pe dacia club ma, m-am distrat putin aseara.... ala SGM sau ce e.. el depaseste masini cu peste 200 la ora ... despre masina aia vorbeam

ciupanezu: nu avea legatura.. dar aici te-am prins :blink: si ma refeream la discutia cu km/h reali...

Edited by Lifestyle

Da ma stiu cine e SGM de vreo 2 ani stai linistit, sta chiar la mine in cartier.

Am citit toate topicurile lui stiu ce poate masina aia.

Nu m-ai prins cu nimic stiu si eu ce Dacii turbo exista. Daca vrei iti zic si ce motor are pe masina ceea ce pun pariu ca nu stii, iti zic si ce alte motoare a a avut.

Eu nu ma refeream la unii cu permis ci FARA PERMIS.

N-ai citit cu atentie ceea ce am scris doar ai batut campii....

pe dacia club ma, m-am distrat putin aseara.... ala SGM sau ce e.. el depaseste masini cu peste 200 la ora ... despre masina aia vorbeam

ciupanezu: nu avea legatura.. dar aici te-am prins :) si ma refeream la discutia cu km/h reali...

277840[/snapback]

ai sa ramai uimit. dar SGM te cam mucifica. la orice capitol cand e vb de performante. desi e o amarata de Dacia cu un "amarat" de motor Renault :blink:

Cu suta in sub 7 sec e clar ca il lase cu vreo 5-6 lungimi de tir in spate...

Vezi Lifestyle din nou ai demonstrat ca vorbesti din auzite....

SGM reprezinta o legenda, e un pasionat care si-a facut singur masina cu mainile lui, tu esti un posesor de diesel si atat.

Edited by Ciupanezu

Nu stii cum e acuma? Isi iau si astia "treiar frate ca au auzit ca e masina buna". Nu-i intereseaza motorizare, dotari, performante, poate sa fie cel mai varza 316 dar sa fie "treiar" :blink:

Dupa pragul de "treiar" sau cum ii mai zic ei "geam pe far" :) urmeaza E-klasse.

Extraordinar ce repede te agiti , scriu asa mai pe paragrafe ca sa ma pricepi mai bine.

"te-am prins" in sensu.. te-am gasit pe subiectu asta si daca scriu, vezi si raspunzi.. in sensul asta am zis te-am prins...

De SGM.. bravo lui am citit ce masina are si ce o facut la masina, il cred ca accelereaza foarte bine si toate cele... dar eu as vrea sa-l vad ruland la 200 si sa ma depaseasca.. sau scuze.. sa-l depaseasca pe ciupanezu ca pe mine in 400 m ma lasa cu 5-6 tiruri in spate.. deci as vrea sa vad eu depasirea asta la peste 200 km/h cum se comporta dacia respectiva.. nu ii contest acceleratia cu care "mucifica" tot ce misca.. !! contest viteza de varf anuntata acolo.

Sunt curios sa intru si eu in posesia cartii lui de rugaciun din care citeste cand depaseste 150 km/h si pana la 200+ km/h. Scuzati daca prin scepticismul meu va jignesc idolul. Nu e rea vointa e numa scepticism

Ca sa nu zici a 3-a oara ca nu am citit ce ziceai tu de cei cu permis..... SUNT CU TOTUL DE ACORD CU TINE cei fara permis sucks hard.. ca nu au experienta si toate cele, si cei cu loganurile cu sofatul agresiv sunt cei mai rai, si eu de as avea un aro de rezerva intr-o zi as penaliza multi prin oras, sper ca ai inteles de data asta ce am scris referitor la toate...

OFFTOPIC.

las-o mai moale cu idolul. eu nu am afirmat ca il idolatrizez sau ca ma uit de jos in sus la el. si nici ciupanu'

doar il apreciem. pt munca depusa si pt devotament. si pt sacrificiu. atat.

chiar a reusit sa faca dintr-o conserva o masina destul de rapida.

chiar merge omu cu 200.