Jump to content

care este cel mai bun service din bucuresti?

Micky_01

Recommended Posts

Nici sa nu te gandesti la Bavaria.

Nici la Filaret.

Recomand Dormag vis-a-vis de Spitalul Colentina pe Stefan cel Mare

274784[/snapback]

foarte interesant....poate de bine de stiut....

cunosti lumea de acolo ai tratament preferential sau chiar e un service bun pt toata lumea?

daca ai posibilitatea sa-l faci afara, NU MAI STA PE GANDURI !

daca nu, si masina e inca in garantie, recomandarea e sa il faci la reprezentanta.

274793[/snapback]

pai bine, bine normal ca la reprezentanta...ca doar e in garantie! dar la o reprezentanta din Austria sau Germania! o fi mult mai scump?...ca de calitate nu ma indoiesc!

foarte interesant....poate de bine de stiut....

cunosti lumea de acolo ai tratament preferential sau chiar e un service bun pt toata lumea?

274802[/snapback]

Merg de vreo 5 ani la ei si sunt foarte multumuit de serviciile lor, dar in timp am ajuns sa ma impritenesc cu ei si probabil am parte si de un tratament preferential.

Brandex, eu am fost la ei si nu au reusit sa vada de la ce imi este tacanitul motorului, care ulterior s-a dovedit a fi ok.

Dar m-au prostit sa imi bag Metabond sau cum se numeste in ulei.

"Domne, pune asta si in 3.000 de km nu mai face asa." Ei bine face si am inteles ca nici nu se recomanda a se pune asa ceva in motor.

Pe langa asta pe tester am platit cam la fel ca la Filaret...asa ca eu nu cred ca mai calc pe acolo.

Recunosc ca mecanicul care imi fusese recomandat acolo era in concediu, poate din cauza asta am avut eu asa o experienta neplacuta...

Dar am platit cateva milioane pentru nimic...

M-am tot gandit sa mai trec pe acolo cu scandal, avand in vedere ca o iau des pe strada aia, dar nu prea vad rostul...

La Filaret mecanicii sunt cam de revizii si atat. Cum ai o problema, cum iti spun sa schimbi jumatate de masina... Preturile nu mai sunt demult mici, am avut piese care erau mai scumpe la ei decat la Bavaria. Mai nou nici nu te mai poti duce cu piesele tale, ca domne ei tb sa garanteze operatiunea. Le-am zis, semnez pe riscul meu ca daca e de la piesa nu cer nici o garantie. Nimic!

La Bavaria nu stiu cum este, dar am auzit ca sunt tepari rau si aia daca simt ca le merge.

Edited by SirAvalon

Cu Metabond-ul ala te-au cam prostit, dar ti-am zis, eu sunt f multumit de ei, dar adevarul este ca merg doar la 2 baietii acolo, restul sunt noi si habar n-au de capul lor. In 5 ani au baut cam multa bere de la mine, dar si serviciile la adresa mea sunt ireprosabie.

"In 5 ani au baut cam multa bere de la mine, dar si serviciile la adresa mea sunt ireprosabie"

Da, dar ai fost norocos. Am incercat si eu faza asta cu berea (alta localitate, nu Bucuresti) de doua ori si rezultatul a fost dezastruos. Pentru mine.