Jump to content

as vrea sa imi iau un BMW

Andrei92

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ok...multa lume mi-a spus ca ce e peste 150 cai putere e mult....desi eu stiu sa conduc...chiar nu de mult i-am luat lu' tata 525'ul la plimbare prin Codlea...:)....asa ca ma gandeam la un 525 tds....143 cai putere...ce ziceti ? e o masina buna ? multumesc anticipat

280011[/snapback]

nu e mult peste 150.. lol

peste 500 e mult :blink:

@cipanezu... dc nu ti'a placut povestea mea poti sa .. nu comentezi.. eu am facut'o cand eram cam de varta tipului asta B M W B M W. , pt a sublinia ceva.. dar tu .. poti sa te abtii ...

280173[/snapback]

Pai tocmai asta e problema ca e o poveste nu este ceva real.

Daca te prinde pe tine politia fara permis si minor si nu esti vreun fiu de politician sau de politist de grad inalt nu te ierta nimeni :blink: asta ca sa stii cum stai.

Povestea asta a ta nu a subliniat nimic pozitiv.....un exemplu pozitiv era: "m-a prins politia si am dosar penal din cauza asta". Asta intr-adevar era o lectie pt pustii astia care vor sa se plimbe cu masina fara permis.

Tu ai zis doar ca ai incalcat legea si bunul simt si ai scapat cu fata curata deci n-ai ajutat pe nimeni cu nimic.

eu zic sa nu incepi cu bmw direct dc nu ai mai avut alta masina pe mana.. mai ales la 18 ani.. e ca si cum ti'ai semna testamentu.. eu asa am facut.. am avut o 318 .. si doar cel de sus m'a salvat .. nici eu nu stiu cum.. da eu zic sa incepi cu ceva mai .. slab.. bafta !! oricum m'ai ai destul pana la 18

279521[/snapback]

post-3675-1189080608.gif

degeaba faci asa.ca incepator pe o masina cu peste 150 cai si tractiune spate nu e usor. :)

280358[/snapback]

lol, tu ai citit ce a scris baiatu' ala acolo....a avut un 318 si doar Dumnezeu l-a salvat , :blink: .....De la a fii dificil ca incepator pe un bmw "puternic",pana la a-ti semna testamentul e cale lunga....Poti fii inconstient si cu o dacie,matiz etc,nu e neaparat nevoie de un bmw....Iar de replica ,esti incepator mergi pe dacie ca in bmw mori,e periculos, m-am saturat . Daca are parte un inconstient de un bmw,cred ca tot soarta aia o sa o aiba si daca merge cu o dacie ...

Edited by Alex4Tuning

@cipanezu .. prietenu tu nu ma cunosti cum eu nu te cunosc.. nu sunt fiu de politician si intamplarea a facut ca repectivu care m'a oprit era un fost elev al tatalui meu.. asa ca pe viitor comentariile tale poti sa i lu spui lu soruta .. iar intamplarea este f.adevarata. dc nucrezi.. du'te afara si i'a o gura de apa..

lol, tu ai citit ce a scris baiatu' ala acolo....a avut un 318 si doar Dumnezeu l-a salvat , :blink: .....De la a fii dificil ca incepator pe un bmw "puternic",pana la a-ti semna testamentul e cale lunga....Poti fii inconstient si cu o dacie,matiz etc,nu e neaparat nevoie de un bmw....Iar de replica ,esti incepator mergi pe dacie ca in bmw mori,e periculos, m-am saturat . Daca are parte un inconstient de un bmw,cred ca tot soarta aia o sa o aiba si daca merge cu o dacie ...

280388[/snapback]

poti sa iti iei la 18 ani ce bmw-u puternic vrei tu dar nu o sa inveti niciodata sa conduci,degeaba spui ca te-ai saturat de replici gen "esti incepator,mergi pe dacie" pt ca este foarte adevarat,pe o masina puternica niciodata nu inveti sa conduci bine,una e cand mergi pe o dacie cateva zeci de mii km si inveti sa apreciezi distanta etc...si una e cand te sui direct pe bmw-u de 200 de cai !

poti sa iti iei la 18 ani ce bmw-u puternic vrei tu dar nu o sa inveti niciodata sa conduci,degeaba spui ca te-ai saturat de replici gen "esti incepator,mergi pe dacie" pt ca este foarte adevarat,pe o masina puternica niciodata nu inveti sa conduci bine,una e cand mergi pe o dacie cateva zeci de mii km si inveti sa apreciezi distanta etc...si una e cand te sui direct pe bmw-u de 200 de cai !

280512[/snapback]

Da,pe trabant cum o fii?

@cipanezu .. prietenu tu nu ma cunosti cum eu nu te cunosc.. nu sunt fiu de politician si intamplarea a facut ca repectivu care m'a oprit era un fost elev al tatalui meu.. asa ca pe viitor comentariile tale poti sa i lu spui lu soruta .. iar intamplarea este f.adevarata. dc nucrezi.. du'te afara si i'a o gura de apa..

280472[/snapback]

In primul rand cu mine nu vb cu prietene ca nu suntem prieteni si nici nu vom fi. Aceasi regula se aplica si pt alte apelative de vitan gen "cumetre", "nepoate", etc.

In al doilea rand numai afirma pe un forum public lucruri pe care nu le poti proba....sau fa un topic "intamplari in tara minunilor" si n-ai decat sa aberezi acolo cat vrei treaba ta.

Vezi ca am user CIUPANEZU nu cipanezu cum ai scris deja in 2 randuri...

Si daca ar fi adevarat genul asta de povestiri nu au nici un rol pozitiv si nici nu intereseaza pe nimeni.

Sincer, eu cred ca topicul asta a fost pus asha ... sa ne testeze reactiile.

BMW cu GPL.. hmm ..

Pusti care nu au permis de conducere, dar conduc masina... hmm..

Mie imi miroase a lauda asha aiurea ..

Vorbiti de masini si de cai putere.. de parca atzi fi soferi de o viata si fac pariu ca daca va pune cineva intr-un ferrari cu motor de trabant nu o sa simitit diferenta.

Asa ca evitati sa mai vorbiti de cai putere si de diferente de putere intre motoare ca sunteti penibili.

Va laudati ca atzi condus fara permis de parca atzi facut cine stie ce vitejie!

E penibila faza sincer!

E ca si cum ati spune: Mama cat de mult am baut aseara!

Pentru mine, a fi beat, nu e motiv de lauda.. si chestia asta cu condusul fara permis e similara!

Nu e suficient ca sunt o groaza de oameni care mor din cauza unor pusti care au permis de cateva zile si se urca in bolizi de 200 si peste 200 CP, bolizi pe care ii proptesc in primul pom care le iese in cale?

@ciupalacu.. dc nu iti place ce scriu eu vezi de treaba ta.. du'te mai bine la gara.. nu esti obligat sa comentezi aiurea cum faci tu.. iar poza pe care a'i pus'o e un portret de familie cumva  :)

280581[/snapback]

Poza pe care am pus-o e o ironie si anume ca numai niste retardati pot sa-ti aprecieze teribilismul.

Dupa cum vorbesti esti un pusti de 17-18 ani, inca fara permis, asa ca baga un NFS repede pana nu vine mami si-ti trage pc-ul din priza :blink:

Te lauzi aiurea cu povesti d-astea care nu pot fi probate. Mai bine ia un Abecedar si apuca-te de treaba! Se scrie "ai pus-o" nu "a-i pus-o" cum ai scris tu....

Edited by Ciupanezu

Salut ! Ma numesc ANDREI,sunt din Codlea,jud Brasov,am 15 ani si marea mea pasiune este masina ! Din totdeauna mi-am dorit sa conduc....si acum mai am doar 3 ani...Si cum masinile mele preferate sunt BMW-urile...ma gandeam sa imi iau unu'....din cate am vazut pe net....(www.mobile.de) cel mai mult mi-a placut un 535i de prin '90-'92....mi-a placut acest model pt. forma....dar si pt. motor...(211 cai putere).Dar am auzit ca aceasta masina consuma ff mult...ceea ce m-a dus cu gandu' la GPL....va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi...multumesc !!!

275853[/snapback]

Analiza pe text:

Andrei, nu vreau sa fiu rautacios.. dar uite cum stau lucrurile:

"Ma numesc ANDREI,sunt din Codlea,jud Brasov,am 15 ani"= am avut in vis placut azinoapte: am visat ca o sa imi iau BMW. Sper sa nu ma suspende admini ..

Andrei- data viitoare sa dormi in pampers.

"marea mea pasiune este masina ! " tradus = am cateva machete de masini acasa

si printre ele si machete de BMW (presupun ca de-asta ai zis ca sunt mai rezistente) nu?

... sau lasa .. :)

:blink:

Poza pe care am pus-o e o ironie si anume ca numai niste retardati pot sa-ti aprecieze teribilismul.

Dupa cum vorbesti esti un atarnache de 17-18 ani, inca fara permis, asa ca baga un NFS repede pana nu vine mami si-ti trage pc-ul din priza :)

Te lauzi aiurea cu povesti d-astea care nu pot fi probate. Mai bine ia un Abecedar si apuca-te de treaba!

280588[/snapback]

:blink: :) :) :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.