Jump to content

as vrea sa imi iau un BMW

Andrei92

Recommended Posts

mi-a fost lene sa citesc topicul, crezand ca directia e buna, ca atragem si retinem pe forum pasionati de BMW, nu dactilografi si textieri de ocazie cu impresii critice.

acum imi pare rau ca nu am facut-o.  :blink:

dar pentru LINISTEA  voastra, suspendarile se acorda si RETtroactiv, apropos de apelative si invective

280877[/snapback]

Adica?

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mi-a fost lene sa citesc topicul, crezand ca directia e buna, ca atragem si retinem pe forum pasionati de BMW, nu dactilografi si textieri de ocazie cu impresii critice.

acum imi pare rau ca nu am facut-o.  :blink:

dar pentru LINISTEA  voastra, suspendarile se acorda si RETtroactiv, apropos de apelative si invective

280877[/snapback]

asta a fost cu dictionarul in mana :)

Credeam ca te referi la Interventie prin care sa ne atentioneze sa incetam cu offtopicul, altfel va fii nevoit sa aplice sanctiunile corespunzatoare.

Iar daca prin postul de la pag 2 a vrut sa ne atentioneze in mod indirect,cred ca nu si-a dat nimeni seama de intentia lui ...

Peace :blink: !!!

Ma gandesc serios la un BMW E39 520D model 2002, fac pe an intre 40k -60k km. Dar niciodata nu mi-am cumparat o masina SH si am putina teama cu privire la SH, am o anumita suma 15k euro.

Problema se pune altfel, as vrea sa o iau de afara, am vazut o gramada de masini cu km la bord sub 100k. Acum nu stiu ce sa cred, toate masiniile alea care apar pe site-uri sa aiba kilometrii dati inapoi ?

Ma gandisem serios sa iau modelul Exclusive, dar niste prieteni m-au facut sa ma razgandesc datorita ca e munca serioasa sa intretii pielea altfel arata ca naiba.

Acum intrebarea care nici pana acuma nu am fost lamurit, cum se cumpara de afara o masina ? :-s

Si se merita sa cumpar o masina de afara sau aici din tara ? Mai ales ca trebuie sa platesti si alte taxe cand aduci masina din afara.

Edited by valmotor2

eu personal te sfatuiesc sa o iei de afara.. sunt m'ai bine intretinute.. revizii facute la timp.. sosele mai bune.. dar fii atent de unde o iei, si afara se fac magarii la masini.. si fii atent la taxa de prima inmatriculare.. nu e mica! dar.. in concluzie dc ai posibilitatea .. iao de afara!! :blink:

Afara mergi la handler zici ca vrei sa iei masina, iti face factura, dai banu, te duce sa iti scoti numere si ai terminat. Ar fi de evitat persoanele private.. Taxa de inmatriculare la 520D e 1700 euro la curs de 35.300 sau pe acolo. Referitor la sub 100k km.. eu zic sa nu fi naiv, nu gasesti asa ceva din 2002 numa cu interventie divina. Si la 15.000 cat ai tu de dat - taxa de inmatriculare deci pe la 13.000 ai de unde alege.

Din suma asta 15k euro, vreau sa imi ajunga si imatricularea, asigurarea casco pentru un an. ( in caz ca nu imi ajunge de asigurare, vad eu de unde o scot ). Doar numai ca din suma asta sa imi ajunga toate taxele care trebuie sa le platesc pentru masina.

Cat ma costa casco la asemenea masina ? :-ss

Edited by valmotor2

nu e adevarat. cele mai urate accidente sunt facute de soferi experimentati care au impresia k le-au vazut pe toate si isi permit sa incerce "manevre" pt ei sunt soferi de soferi.

mai uite-te pe la stiri.. cele mai grave accidente nu sunt cauzate de tineri sau incepatori ci chiar de soferi care sunt considerati profesionisti. un incepator nu incearca sa faca chestii riscante in trafic, de frica,  eventual doar cei tembeli la cap, iar dinastia sunt destui si dintre cei experimentati.

280649[/snapback]

pe cuvantul tau?

cate accidente de-astea ai vazut tu?probabil ai 100 de ani si le stii pe toate

pe aia de la circulatie i-ai intrebat? peste 50 % din accidente sunt facute de tineri sub 35 de ani, sau neexperimentati

mai documenteaza-te!!!!!!!!!!!!

pe cuvantul tau?

cate accidente de-astea ai vazut tu?probabil ai 100 de ani si le stii pe toate

pe aia de la circulatie i-ai intrebat? peste 50 % din accidente sunt facute de tineri sub 35 de ani, sau neexperimentati

mai documenteaza-te!!!!!!!!!!!!

283145[/snapback]

Asta asha e!

Asta asha e!

283156[/snapback]

Ar fi si culmea sa fie altfel ... adica, probabilitatea ca un sofer care are foarte multi km vechime sa faca accident nu are cum sa fie mai mare decat probabilitatea unui sofer caruia nu i s-a uscat bine tusul de pe Permisul de conducere.

Bine .. facem exceptii aici .. cu soferii de pe autobuzele si alte mijloace de transport in comun din Bucuresti care sunt experimentati atat de mult incat trebuie sa ii feresti de fiecare data, si care au oglinzi la masini ca sa isi faca freza in ele!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.