Jump to content

vreau sa imi schimb pinioanele in grup

Recommended Posts

salutari la toata lumea

dupa cum stiti deja eu am un e32 cu motor de 2443 turbo diesel si nu fuge mai mult de 150

din cate am auzit grupul nu se poate schimba

in momentul de fata are tot grupul de benzinar deci masina nu are cuplu

am inteles ca se poate schimba doar pinioanele din grup cu altele dintrun grup de 525 tds

daca cineva stie singur il rog mult sa ma ajute ca sa nu cupmar grupul degeaba in cazul in care nu se ppoate si sa ma apuc sa mai si demontez masina degeaba

va multumesc anticipat

Pai eu cred ca are cutie de diesel, insa pe caroseria de E32 nu a fost motor diesel, deci de la cardan incolo, totul a ramas de la motorul pe benzina, adica cardan, diferential si planetare.

Probabil sunt improvizatii si la cuplarea cutiei la cardan.

Nu am auzit pe nimeni sa umble in diferential si sa schimbe ceva. Teoretic pe tine te-ar interesa sa pastrezi carcasa si prinderea planetarelor, nu stiu insa daca poti schimba ceva in interior.

dupa cum stiti deja eu am un e32 cu motor de 2443 turbo diesel si nu fuge mai mult de 150

ce motor e ? m21 sau m51? oricum sunt cam lesinate amandoua, cat vrei sa ia pe un seria 7? :)

nu e mai simplu daca iei alta cutie....pt motorul tau,din cate stiu nu e deloc scumpa

276145[/snapback]

grup = diferential :blink:

Nu am auzit pe nimeni sa umble in diferential si sa schimbe ceva. Teoretic pe tine te-ar interesa sa pastrezi carcasa si prinderea planetarelor, nu stiu insa daca poti schimba ceva in interior.

276149[/snapback]

pinioane nu am auzit pe nimeni sa schimbe (adica sa-i faca alt raport), dar sunt multi care pun partea din interior cu totul dintr-o carcasa in alta..

salutari la toata lumea

din cate am auzit grupul nu se poate schimba

in momentul de fata are tot grupul de benzinar deci masina nu are cuplu

am inteles ca se poate schimba doar pinioanele din grup cu altele dintrun grup de 525 tds

daca cineva stie singur il rog mult sa ma ajute ca sa nu cupmar grupul degeaba in cazul in care nu se ppoate si sa ma apuc sa mai si demontez masina degeaba

va multumesc anticipat

276063[/snapback]

pai si tu cu cat vrei sa mergi cu un motor din asta pe un seria 7 ???...cu 200 km/h....cam asta e viteza lor....verifica inainte de toate daca trage motoru...oricum mai mult de 160-180 nu o sa traga in vecii vecilor pe o caroserie ca a ta...asa ca nu cred ca are rost sa te complici in a schimba parti din grup..etc

salutari va multumesc tutror pt sfaturile date

dar stiu cine are acelasi motor si fuge peste 200 tot pe caroserie de e 32

asta asa ca sa lamuresc chestia cu motoarele lesinate

eu nu sunt un as al motoarelor tocmai de asta am cerut sfaturi eu oricum am sa le schimb si am sa va spun cum sta problema

si problema nu este neaparat viteza dar avand in vedere ca raportu intre pinioane eeste mic deci trebuie ca motorul sa aiaba o turatie mare automat si consumul este mai mare

daca eu schimb pinioanele masina va avea demaraj mai mare cu o turatie mai mica deci cu un consum mai mic

deci inca o data eu va multumesc pt sfaturile date

si promit ca dupa ce le voi schimba am sa va spun cum merge

dar asa va spun ca am un prieten care are un motor de 525tds pe aceeasi caroserie si masina fuge 230 si consumul mediu este de 7,5

nu am pretentii sa fuga ata dar macar 180 si cred ca poate si motorul asta

dar asa va spun ca am un prieten care are un motor de 525tds pe aceeasi caroserie si masina fuge 230 si consumul mediu este de 7,5

nu am pretentii sa fuga ata dar macar 180 si cred ca poate si motorul asta

si cand s-a trezit era dimineata...

hai sa fim seriosi..

525tds e34 prinde 210.. si vrei sa zici ca pe seria 7 cu cateva sute de kg in plus prinde 230? :blink:

tot nu ai zis ce motor ai? m21 sau m51?

cati cai are? 115 sau 143?

ma eu spun exact ce mia zis el

daca el vorbeste prostii atunci tot prostii vb si eu

eu am 115 cai

si mai am o rugaminte daca tu cunosti mai bine motoarele hai sa vb pe mess id-ul meu este ad_alin daca nu te deranjez

ca vreau sa te mai intreb unele chestii

mesi mult

cu 115 nu cred ca merge mai tare de 150-160 un seria 7.. :)

276478[/snapback]

Asta ziceam si eu...un motor ca ala trage...daca e refacut...si daca are turbina buna...asta inseamna ca tot motorul sa fie ceas...si abia atunci prinde 190-200...asta pe un seria 5...care e mult mai usor decat seria 7 e32...ce sa mai zic mai mult de atit... :blink: