Jump to content

putin ajutor va rog

bogdan1980

Recommended Posts

Buna dimineata camarazi de arme! :blink:

Am o intrebare si sper ca cineva ma poate ajuta. De cateva zile, in momentul in care deschid geamul si sunt in mers, aud un zgomot ciudat la roata stanga spate care pare ca vine de undeva de la geanta. Este ca un clinchet usor care se aude din ce in ce mai repede pe masura ce creste viteza. Am inteles de la cineva ca s-ar putea sa fi intrat praf sau vreo pietricica la janta sau la disc? Ati mai intalnit asa ceva?

Multumesc anticipat!

PS: masina este un E60.

S-a rezolvat. Am fost la un service si zgomotul venea de fapt din partea dreapta spate dar eu avand geamul soferului deschis era distorsionat sunetul si am crezut ca vine din stanga. Era vorba de o pietricica prinsa undeva la intre disc si placute. Mi-au spus ca e o problema frecventa la BMW.

Mersi de ajutor oricum.

pai si inseamna ca sa stricat discul nu? adica ia facut canal.

276243[/snapback]

Nu s-a stricat nimic. Au verificat si totul este in regula. Era un zgomot aproape insesizabil dar eu, precum alti posesori de Best Motors on Wheels de pe acest forum, am intrat in panica deoarece sunt cam obsedat de noua mea jucarie. :blink: :))

Asa am patit si eu numai ca la roata fata...am mers pe un drum cu pietris si la un moment dat a inceput sa scartaie sacadat...crescand cu viteza...am ras pe dreapta si am rotit de volan stg dreapta ..am miscat de tabla de protectie si apoi a disparut...dar facea asa urat de am crezut ca s-a rupt ceva...

Asa am patit si eu numai ca la roata fata...am mers pe un drum cu pietris si la un moment dat a inceput sa scartaie sacadat...crescand cu viteza...am ras pe dreapta si am rotit de volan stg dreapta ..am miscat de tabla de protectie si apoi a disparut...dar facea asa urat de am crezut ca s-a rupt ceva...

276374[/snapback]

Te-am cautat pe mess azi. :) :blink: :)

Nu trageti!! :)  :)  :)

Te-ai gandit si la rulment?

276205[/snapback]

exista rulment si pe rotile din fata ? :blink: ....din cate stiu eu rulment exista doar pe roata unde este traciune...poate gresesc si nu zic un adevar...dar cine are un argument sau daca exista pe net...sa posteze ca exista rulment pe fata...mai invat si eu ceva

exista rulment si pe rotile din fata ? :blink: ....din cate stiu eu rulment exista doar pe roata unde este traciune...poate gresesc si nu zic un adevar...dar cine are un argument sau daca exista pe net...sa posteze ca exista rulment pe fata...mai invat si eu ceva

277822[/snapback]

cum sa nu existe?pai roata pe ce se roteste? :)