Jump to content

audio e 46

Leonard

Recommended Posts

am fost un pic rautacios, recunosc.

da sunt satul sa tot aud de "marele" sistem audio de pe bmw. chit ca e standard, chit ca e hi-fi, sau Harman K.

toate sunt o apa si un pamant. ADICA PRAF.

dar nu ai cum sa vezi asta pana nu asculti un sistem audio bun.

276926[/snapback]

Am sistem DSP cu 12 difuzoare si subwoofer.... pt un sistem stock e prea misto si stiu ce e aia sistem audio bun.

Se aude foarte bine chiar si dat la maxim nu distorsionat ca pe sistemul cu 6 difuzoare standard, bass-ul e acceptabil, oricum pt un sistem stock merge nu e praf.

Cand o mai fi o intalnire poti sa asculti si o sa vezi ca nu e chiar praf.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

era vb de sistemul de referinta. am ales ca sistem de referinta un sistem audio BUN. fata de ala chiar si al tau este destul de slabut - asta ca sa nu mai zic praf.

nu vorbeam in general. scuze dar o data ce auzi un/niste sisteme bune nu prea mai poti inghitii nimic care sa fie sub ele. mai ales daca ai/ai avut pe masina asa ceva.

sper sa ma intelegi :blink:

Edited by c0sta

Ai ascultat sistemul DSP?

Te inteleg insa eu zic altfel...sistemul meu pt un sistem stock e foarte bun, comparativ cu un sistem aftermarket e si normal sa fie inferior insa PRAF poti spune ca e doar cele stock cu 6 boxe, ala indiferent ce ai mai avut e sub orice critica.

Eu zic ca normal e sa compari sisteme stock cu sisteme stock si aftermarket cu aftermarket...

Edited by Ciupanezu

scuze dar o data ce auzi un/niste sisteme bune nu prea mai poti inghitii nimic care sa fie sub ele. mai ales daca ai/ai avut pe masina asa ceva.

277230[/snapback]

c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu,.... :)

si fitosu... :)

"nimic nu se ridica la asteptarile tale prefectioniste si inexistente..." :blink:

Ai ascultat sistemul DSP?

Te inteleg insa eu zic altfel...sistemul meu pt un sistem stock e foarte bun, comparativ cu un sistem aftermarket e si normal sa fie inferior insa PRAF poti spune ca e doar cele stock cu 6 boxe, ala indiferent ce ai mai avut e sub orice critica.

Eu zic ca normal e sa compari sisteme stock cu sisteme stock si aftermarket cu aftermarket...

277235[/snapback]

pertinenta afirmatia ta. adevarul este ca am amestecat merele cu perele :D

c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu,.... :)

si fitosu...  :)

"nimic nu se ridica la asteptarile tale prefectioniste si inexistente..." :blink:

277236[/snapback]

bah domnu' POIUYT eu zic mai intai sa te culturalizezi macar un pic ca sa moara dusmanii de oftica cand o sa vede unde ai ajuns dumneata...

asteptarile mele sunt ale mele. nu ai de unde sa le stii. iar ca ele sunt inexistente... :D

fraza ta ma face sa ma gandeste daca tu stie ca sa vorbeste romaneste. nu corect dar macar coerent. pai daca am asteptari cum este ele inexistente? :) te hotarasti o data?

eu fitos? :) eu sunt ala de intreba cum e sa o arzi cu maneaua la maxxxim prin cartier ca sa te vede fetele?

si oricum de la un manelist ce sa te astepti. lui tre sa ii bubuie maneaua ca dusmanii e multi si invidiosi.

eu zic sa nu te bagi unde nu iti fierbe oala. ca nu poti fi pertinent cand nivelul tau de educatie nu tinteste mai sus de ultimele hituri din bodegi :)

Edited by c0sta

pertinenta afirmatia ta. adevarul este ca am amestecat merele cu perele :D

bah domnu' POIUYT  eu zic mai intai sa te culturalizezi macar un pic ca sa moara dusmanii de oftica cand o sa vede unde ai ajuns dumneata...

asteptarile mele sunt ale mele. nu ai de unde sa le stii. iar ca ele sunt inexistente...  :D

fraza ta ma face sa ma gandeste daca tu stie ca sa vorbeste romaneste. nu corect dar macar coerent. pai daca am asteptari cum este ele inexistente? :blink:  te hotarasti o data?

eu fitos? :) eu sunt ala de intreba cum e sa o arzi cu maneaua la maxxxim prin cartier ca sa te vede fetele?

si oricum de la un manelist ce sa te astepti. lui tre sa ii bubuie maneaua ca dusmanii e multi si invidiosi.

eu zic sa nu te bagi unde nu iti fierbe oala. ca nu poti fi pertinent cand nivelul tau de educatie nu tinteste mai sus de ultimele hituri din bodegi  :)

277257[/snapback]

:) :) :)

c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu,....

si fitosu...

manelele "e viata al meu"....si dusmanii lu c0sta "e" ieu....

p.s. avem un bmw-ist care nu se poate suporta niciodata..e prea presus ...fac o plecaciune in fata dumneavoastra... cu respect al tau POIUYT

Edited by POIUYT

am asa o chestie ...tie toata lumea ti se pare ca iti ia "poleiala" intentionat mai ales si atunci reactia ta de om cult si educat "care este" ....numai jigniri si eruptii verbale...

sincer in semn de solidaritate cu ceilalti...promit ca nu am sa iti mai citesc mesajele postate pt a numai genera inrosiri ale pielii capului...(dureri de cap)

care ceilalti piciule?

nu le mai citi. normal ca generezi inrosiri ale pielii capului.... ca saracul tau creieras e de mult ars.

rog un moderator sa curete topicul de discutia inutila intre mine si manelist. merci

Edited by c0sta

:blink:  :)  :)

c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu, c0sta rautaciosu,.... 

si fitosu...

manelele "e viata al meu"....si dusmanii lu c0sta "e" ieu....

p.s. avem un bmw-ist care nu se poate suporta niciodata..e prea presus ...fac o plecaciune in fata dumneavoastra... cu respect al tau POIUYT

277838[/snapback]

Conteaza si de la ce nivel intelectual privesti atitudinea lui cOsta...

Daca esti un om normal il vezi ca pe un user care vorbeste acid dar la obiect si cu argumente in favoarea sa, daca esti un manelist, adica cineva cu un nivel intelectual sub-mediocru e clar ca o sa-l vezi ca fiind cineva care nu se mai suporta mai ales ca foloseste "propozitii d-astlea cu prea multe cuvinte d-alea care nu se intelege la tine care este tu jmecher" :)

lasa-l ciupane' ca e pierdut...

vb aia, cand treci prin curte si o gaina cotcodaceste la tine, o bagi in seama?

greseala mea, si a ta, ca l-am bagat in seama.

este un mare caracter in lumea aia gri a lui. cu manele la maxxxim. ca in lumea noastra o sa fie un neadaptat forever.

cer unui moderator curatarea topicului. multumesc.

lasa-l ciupane' ca e pierdut...

vb aia, cand treci prin curte si o gaina cotcodaceste la tine, o bagi in seama?

greseala mea, si a ta, ca l-am bagat in seama.

este un mare caracter in lumea aia gri a lui. cu manele la maxxxim. ca in lumea noastra o sa fie un neadaptat forever.

cer unui moderator curatarea topicului. multumesc.

277859[/snapback]

de ce... te faci de ras ca te-ai adresat unui "neadaptat" cum iti place sa spui?!

iti doresc sa ai parte numai de oameni competenti ca tine....ca sa ai si tu lumea ta..desi... atunci ma astept la sinuciderea caracterului cel "revolutionar" care iti conduce viata..noroc ca s-au inventat manele, altfel ce argument mai competent aveai impotriva mea... :blink:

Am ascultat atat sistemul HK din E46 cat si cel DSP din E39 si ambele mi s-au parut decente ca sunet.E adevarat ca sistemul clasic adica cel standard e destul de slab dar daca trecem pe HK sau DSP eu zic ca e alta mancare de peste.Eu zic ca depinde foarte mult de ce gen de muzica asculti (eu nu ascult manele si romanesca) si cum reglezi tonurile si volumul.Chiar am facut un test cu HK de pe E46 si pot spune ca la un volum decent se auzea super (am folosit cd original) iar la volum maxim nu pot sa zic ca distorsiona dar nu se mai auzea atat de clar.

Am ascultat atat sistemul HK din E46 cat si cel DSP din E39 si ambele mi s-au parut decente ca sunet.E adevarat ca sistemul clasic adica cel standard e destul de slab dar daca trecem pe HK sau DSP eu zic ca e alta mancare de peste.Eu zic ca depinde foarte mult de ce gen de muzica asculti (eu nu ascult manele si romanesca) si cum reglezi tonurile si volumul.Chiar am facut un test cu HK de pe E46 si pot spune ca la un volum decent se auzea super (am folosit cd original) iar la volum maxim nu pot sa zic ca distorsiona dar nu se mai auzea atat de clar.

277879[/snapback]

volumul maxim e doar pt show si party...

de ce... te faci de ras ca te-ai adresat unui "neadaptat" cum iti place sa spui?!

iti doresc sa ai parte numai de oameni competenti ca tine....ca sa ai si tu lumea ta..desi...  atunci ma astept la sinuciderea caracterului cel "revolutionar" care iti conduce viata..noroc ca s-au inventat manele, altfel ce argument mai competent aveai impotriva mea... :blink:

277873[/snapback]

normal ca ma fac de ras. chiar stau si ma gandesc: nu am altceva mai bun de facut decat sa ma uit in gura unuia care nu stie pe ce lume se afla?

chiar am parte de oameni competenti, din toate punctele de vedere. de ce? pt ca eu am ales sa ma aflu langa asemenea oameni. iar lumea mea e aia in care traiesti si tu dar pe care nu o intelegi... din pacate.

am argumente multe, dar nu am nici timp si nici chef sa le expun aici.

faza cu maneaua spune multe despre tine. si mai ales cu maneaua la maxxxim prin cartier ca sa te vede pitzipoancele....

uite de aia marca BMW este hulita de multi - din cauza caracterelor de genul tau care deranjeaza pe altii pt ca ei au "bolid" de fite....

ce sa ma mai mir de ProTV... daca ei au vazut incidente numai cu valori ca tine..

hai sa ne oprim aici ca am facut topicul varza.

p.s. rog inca o data curatarea topicului

Edited by c0sta

Nu sariti pe mine dar ma intereseaza o solutie de buget, dupa schimbarea HU-ului, Hertz Dieci (si atat) ar face o diferenta notabila ?

Ca daca nu e cam bai la mine ca nevasta vrea neaparat Tunisia, azi daca s-ar putea, si uite asa se duce amplificatorul de mana cu difuzoarele DLS...

Edited by MishuVerde

iti doresc sa ai parte numai de oameni competenti ca tine....ca sa ai si tu lumea ta..desi...  atunci ma astept la sinuciderea caracterului cel "revolutionar" care iti conduce viata..noroc ca s-au inventat manele, altfel ce argument mai competent aveai impotriva mea... :blink:

277873[/snapback]

Pai sunt multe argumente impotriva ta.

Incoerenta in idei si faptul ca nu prea stii sa scrii este alt argument...

Unul din motivele pentru care am cumparat HU-ul este ca are iesiri RCA front, rear si subwoofer si mi-am zis ca ar fi o treba beton sa trimit semnalul in trei amplificatoare ... vise (inca).

Nevasta zice: "lasa la urmatoarea masina" dar nici nu vrea sa o schimb pe actuala (si nici eu nu prea vreau desi un 320i sau 325i mi-ar place). Asa ca fac pasi mici pe partea de audio ca ma bate gandul sa-mi iau un BMW seria 3 ma puternic.