Jump to content

Adaptive drive la noul X5

adi76

Recommended Posts

Sunt aproape de procurarea unui X5 3.0 d, modelul nou, la drive test nu exista decat o versiune fara Adaptive Drive. Inca nu am condus masina dar oricum nu o sa am ocazia sa conduc una cu Adaptive drive asa ca rog pe cei care stiu sa imi spuna daca aceasta optiune isi merita banii (aprox 2500 euro CIP).

Era sa uit.

Conform unui dealer BMW, aceasta optiune lipeste masina de sosea, insa sterge aproape orice urma de capacitati offroad...

276869[/snapback]

Banui ca daca iti iei X5 nu cauti chiar atata sportivitate ... deci ti-as sugera sa o lasi atunci sa aiba si capacitati offroad :blink: doar de aia e SUV

Sunt aproape de procurarea unui X5 3.0 d, modelul nou, la drive test nu exista decat  o versiune fara Adaptive Drive. Inca nu am condus masina dar oricum nu o sa am ocazia sa conduc una cu Adaptive drive asa ca rog pe cei care stiu sa imi spuna daca aceasta optiune isi merita banii (aprox 2500 euro CIP).

276414[/snapback]

si eu o sa mi comand un X5 sd.ce este mai exact adaptive drive?nu am avut ocazia sa vorbesc cu dealerul inca.ce contine pachetul sport M?-costa 5336 de euro

Despre stiinta celor de la AB iti spun doar atat: cand am facut test-driveul cu X5 cel care ma insotea nu stia ca se poate pune cutia de viteze in modul sportiv, care schimba mai agresiv.

Oricum si mie mi s-a parut halucinant faptul ca masina de test drive nu are adaptive-drive. Majoritatea celor care cumpara X5 o iau cu aceasta optiune si doi la mana, eu, daca as fi dealer, as vrea ca masina sa aiba tinuta de drum cat mai buna, sa impresionez clientii...

Dar oricum cei de la AB vand peste plan si nu au concurenta, asha ca-i doare in basca.

@ bogdanstoica

Am platit si eu rezervarea pt un 3.0sd. Stii cumva mai multe detalii?? La AB sustin ca nici nu le-au venit preturile si totusi fabricarea incepe in Nov. Imi vine greu sa cred

Edited by Kuky

Despre stiinta celor de la AB iti spun doar atat: cand am facut test-driveul cu X5 cel care ma insotea nu stia ca se poate pune cutia de viteze in modul  sportiv, care schimba mai agresiv.

Oricum si mie mi s-a parut halucinant faptul ca masina de test drive nu are adaptive-drive. Majoritatea celor care cumpara X5 o iau cu aceasta optiune si doi la mana, eu, daca as fi dealer, as vrea ca masina sa aiba tinuta de drum cat mai buna, sa impresionez clientii...

Dar oricum cei de la AB vand peste plan si nu au concurenta, asha ca-i doare in basca.

@ bogdanstoica

Am platit si eu rezervarea pt un 3.0sd. Stii cumva mai multe detalii?? La AB sustin ca nici nu le-au venit preturile si totusi fabricarea incepe in Nov. Imi vine greu sa cred

278141[/snapback]

am pus preturile aici

BMW_X5_Standard_2007.doc

Despre stiinta celor de la AB iti spun doar atat: cand am facut test-driveul cu X5 cel care ma insotea nu stia ca se poate pune cutia de viteze in modul  sportiv, care schimba mai agresiv.

@ bogdanstoica

278141[/snapback]

am si optionalele dar nu le pot pune.nu se incarca

am pus preturile aici

278156[/snapback]

cit ai platit pt rezervare???am inteles ca vine in 4 luni.eu am un 530xd in leasing vreau sa l dau.cum il vand ma duc si dau avansul pt x5.l as d ala ei dar asta inseamna sa l achit si nu stiu daca merita.merg luni sa vad cam cit imi dau pe el

Am fost la test cu X5 cu pachet sport dar fara Adaptive Drive. Sta foarte bine pe curbe, imi place. Ce credeti, un X5 standard fara pachet sport si fara adaptiev drive, dar cu roti pe 19" se apropie cat de cat de cel cu pachet sport? As lua pachet sport, singura problema e ca nu imi place directia in oras, e prea greoaie . Edited by adi76

Decat sa faceti buy-back, mai bine puneti masinile aici la vanzare, cu 1-2 mii peste ceea ce va ofera Automobile Bavaria. Nu cred sa nu gasiti clienti interesati, mai ales ca AB ofera niste preturi jenante, de cele mai multe ori. Au si ei niste costuri, ofera garantie second hand pt masina atunci cand o vand, deci inteleg si rationamentul lor. Dar totusi, preturile oferite la buy-back de AB sunt aiurea de cele mai multe ori. Singurul avantaj la buy-back pe care il vad, e ca ca lasi masina veche acolo si pleci cu cea noua, fara sa astepti (teoretic). Personal, pentru 2000 de euro stau 2 saptamani fara masina. :blink:

• 3 weeks later...
Am fost la test cu X5 cu pachet sport dar fara Adaptive Drive. Sta foarte bine pe curbe, imi place. Ce credeti, un X5 standard fara pachet sport si fara adaptiev drive, dar cu roti pe 19" se apropie cat de cat de cel cu pachet sport? As lua pachet sport, singura problema e ca nu imi place directia in oras, e prea greoaie .

279389[/snapback]

nici mie nu mi a placut directia.o sa iau active steering.directie electrica

&adi: probabil ca ai dreptate, desi si pe catalogul international apare cu optionalele acelea in standard. totusi vad ca in UK se vinde ca si 3.0d, cu xenon,.....etc doar optionale.

4-5 luni? dar nu ai o confirmare (comanda ferma - cu saptamana de productie)?

Mie mi-a zis ca cu un pic de noroc vine inainte de sf. anului, dar totul mi se pare o nebuloasa totala

Edited by Kuky

&adi: probabil ca ai dreptate, desi si pe catalogul international apare cu optionalele acelea in standard. totusi vad ca in UK se vinde ca si 3.0d, cu  xenon,.....etc doar optionale.

4-5 luni? dar nu ai o confirmare (comanda ferma - cu saptamana de productie)?

Mie mi-a zis ca cu un pic de noroc vine inainte de sf. anului, dar totul mi se pare o nebuloasa totala

288056[/snapback]

inca nu am dat comanda.trebuie intai sa mi vand pe care o am si apoi dupa asta dau comanda.omul mi a zis in principiu 4-5 luni pt un 3.0sd