Jump to content

Oglinda sparta

bogdan1980

Recommended Posts

Ma intorceam acasa de la servici si la un stop o cretina cu un Logan mi-a agatat oglinda dreapta si mi-a spart oglinda. Norocul meu ca nu a crapat tabla sau ca nu mi s-a stricat motorasul care pozitioneaza oglinda. Ideea e ca trebuie sa imi schimb oglinda. Este heliomata. O cunostinta mi-a spus ca pretul ei se apropie de 350 de euro. Stie cineva cat costa? A mai schimbat cineva asa ceva? Sa fie chiar atata de scumpa?

Sa imi continui povestea deoarece aseara de nervi nu mai eram bun de nimic. Deoarece s-a spart oglinda si este heliomata, in interiorul ei exista un gel sau acid de culoare verde care face ca oglinda sa se inchida la culoare. Acel lichid s-a scurs pe usa dreapta fata si mi-a topit efectiv vopseaua astefel incat trebuie sa imi vopsesc si toata usa. In plus, am aflat si pretul sticlei de la oglinda care este de 1100 RON. Ieftin, nu? :blink: :) :) :)

1. Nu i-ai luat numarul, nu ai fost la politie sa depui plangere si sa iei dovada ? Politistii o gaseau iar tu iti reparai masina pe RCA-ul ei...

2. Presupun ca nu ai CASCO, altfel nu te plangeai de preturi, nu ?

276800[/snapback]

Am gasit-o, am fost la politie si imi voi repara masina pe asigurarea RCA. Singura problema e ca voi circula fara oglinda dreapta cateva zile.

7- 800 RON daca e de aia albastra

pret maxim 1200 RON

276552[/snapback]

Sunt si ne-heliomate la E60?

In plus, am aflat si pretul sticlei de la oglinda care este de 1100 RON. Ieftin, nu? :blink:  :)  :)  :)

276796[/snapback]

E pretul normal de magazin.

baieti.. casco e sfant dupa parerea mea.. si nu fac recalama nici mie nu imi convine cand dau pe luna nu putin... dar cand citesc cazuri ca asta .. si se mai intampla si sa nu il prinzi pe ala care iti face paguba.. . ajung la concluzia: faceti'va casco! e buna si ea la ceva!!! :blink: :) :)

• 1 month later...
Sal. Ca sa nu mai dechid alt topic , pt ca se vorbeste tot de oglinzi. Am un E34 si oglinda de la sofer e singura care nu e heliomata. Pe marginea oglinzii se vad niste pete ca si cum ar fi curs ceva lichid din ea. Stiu ca un prieten a schimbat la Golf 4 si a dat 500 de mii pe acel geam heliomat. Aveti ideie cam cat ma costa sa il schimb la E34 ca pe aici am auzit niste pretzuri de am ramas masca. 10x ! Edited by d3xmeister

La E34 decat sa te complici sa cauti geam, te duci la dezmembrari si-ti cumperi o oglinda intreaga. Ulterior se poate vopsi in ce culoare doresti (culoarea masinii).

Pret oglinda E34 la dezmembrari = 75 ron.

Edited by nt98adu

• 5 weeks later...
eu am un e 60 si mi-au furat ambele oglinzi.mentionez ca erau heliomate.am fost la dijital sa intreb de curiozitate cat costa si am ramas fara cuvinte.mi-au spus ca ma costa 420 de europeni una singura.DOAR GEAMUL NU TOATA CARCASA :blink:

313218[/snapback]

Corect. Un singur geam e undeva pe la 1100 RON.

Cum de ti-au furat oglinzile? Unde stai? Le-au luat cu totul sau doar sticla? O oglinda completa cred ca se apropie de 3000 RON.

Edited by bogdan1980

sal nu au luat oglinda cu totul asta ar fii fost chiar culmea.mi-au luat doar geamurile.stau in zona garii de nord.oglinda completa nu stiu cat costa dar presupun ca muuuuuuuuuuullllllltt.nici nu vreau sa ma gandesc.sfatul meu este sa le insemnati,spargeti,gravati....exista sanse mai mici sa ramaneti fara BAFTA!

CASCo frate ! Altfel e jale! Din pacate nu nici asta ieftin (2000E/an), dar macar dorm un pic mai linistit. Cat timp am avut masina cu numerele de germania si nu puteam face Casco am fost cheaun de stres....

PS: Bogdane ce sa zic...Condoleante ! Succes la reparatie !

CASCo frate ! Altfel e jale! Din pacate nu nici asta ieftin (2000E/an), dar macar dorm un pic mai linistit. Cat timp am avut masina cu numerele de germania si nu puteam face Casco am fost cheaun de stres....

PS: Bogdane ce sa zic...Condoleante ! Succes la reparatie !

313570[/snapback]

Pai eu am schimbat-o acum 2 luni :blink: pe baza asigurarii obligatorii a celei care mi-a spart-o...

orice am face se va gasi o solutie sa ti le ia.daca nu poate sa iti ia geamul,o ia cu totul, mai mare paguba.eu cand am luat oglinzile le-am da 4 semne mari sa vada tot chioru.doua dungi pe mijloc de sus pana jos cu diamantul.acum sa vedem.oricum noaptea tot pliez oglinzile poate ca ar fi mai bine sa nu le mai pliez ca asa vede omu despre ce este vorba si poate se razgandeste si pleaca.acum ma gandesc sa le si gravez dar mai intai trebuie sa imi vina numerele