Jump to content

318d

P_I_N_T_E_A

Recommended Posts

Salutare tuturor, numele meu este Dragos. Intrucat alti membri nu au raspuns inca, pentru cei interesati imi pot spune si eu parerea despre aceasta masinuta, ca "mandru proaspat posesor" si nou venit pe forum:).

Am un 320d limuzina, 2004, 50 mii km in prezent, luata de mine personal din Germania, acum 2 luni de zile,de pe langa Dusseldorf. Carte de service, ultima revizie la 43 mii km la reprezentanta BMW, masina verificata, etc., exclusa varianta vreunei pacaleli sau manareli pe la kilometraj.

Ca dotari mai speciale, navigatie mica, volan sport (3 spite), 4 geamuri electrice, trapa, incalzire in scaune, albastra,jante aluminiu pe 16. Pretul a fost de 16 mii in Germania-17500 cu toate cheltuielile de transport,inmatriculare, etc, a inclus si un set de cauciucuri de iarna noi cu jante de tabla, tot pe 16. Am preferat sa dau un ban in plus pentru o masina cu km mai putini, aproape noua. Fratele meu are un 318d si dupa ce am vazut ce inseamna aceasta masina, de la tinuta de drum, fiabilitate, pozitia la volan, pana la atat de bine cunoscuta problema cu racordul flexibil, mi-am dat seama ca asta e masina pe care mi-o doresc.

Am condus si astra g,h,golf IV,V,seat leon nou, focus nou, passat model 2001-2004, audi a4 aceeasi generatie, mazda 3, totusi in nici o masina nu m-am simtit la volan ca in bmw. Consider ca si motorul de pe 318d, de 116 cp este arhi suficient ca putere/consum/demaraj, cel putin pentru mine, am avut un super noroc totusi de un 320 150 cp in 6 trepte :blink: .

Din punctul meu de vedere,este o masina buna,foarte confortabila si fiabila. Cum spuneam ,fratele meu are un 318d ,cumparat acum 2 ani jumate la 43 mii km, are in prezent 145 mii km si in afara de racordul flexibil schimbat de vreo 3 ori,ce-i drept, pe garantie, si o conducta de motorina "halita" de niste animalute prin germania, nu a avut nici o problema.

Va salut si abia astept sa ne vedem la urmatoarele intalniri.

Salutare tuturor, numele meu este Dragos Titica si sunt din Bucuresti. Intrucat alti membri nu au raspuns inca, pentru cei interesati imi pot spune si eu parerea despre aceasta masinuta, ca "mandru proaspat posesor" si nou venit pe forum:).

.............

Va salut si abia astept sa ne vedem la urmatoarele intalniri.

288524[/snapback]

ce serios esti ,cand vorbesti si iti expui ideiile... :blink:

p.s. cred ca e cel mai serios "reply" de pe topic cu f,f,f,multe detalii.. :)

Salut! Din ce stiu eu 318d e o masina ok, poate cam putini cai sub capota dar se rezolva cu o resoftare, o duci aproape de 150 de cai...problemele care pot aparea sunt tipice pt drumurile noastre si pt un seria 3 diesel, in rest, nimic nou sub soare...de preferat varianta cu commonrail! :blink:

Salut si tie :) .

Am incercat sa dau cat mai multe detalii si impresii,ce inseamna bmw,e46 in special, pt mine pana acu :) .

Fiind primul meu mesaj pe forum nu am vrut sa ma ia lumea nici de "bascalios" dar nici de prea serios :) . Eh, imi mai revin pe parcurs.

Nu am inteles ce ai vrut sa spui prin:" p.s. cred ca e cel mai serios "reply" de pe topic cu f,f,f,multe detalii.. :blink: " O iau ca pe o remarca pozitiva totusi.

In special nu trage deloc precum toate dieselurile de la bmw practic ele trag dar nu la caii care sunt scrisi in carte ,apoi sunt foarte pacatoase la roti,injectoare,pompe,debitmetre si au multe probleme

la care pe majoritatea topicurile "piesa asta e moartea lor" si tot asa

Mentionez ca sunt detinator de 318d 2002

Toate masinile sunt bune daca faci 10 mii pe an. Eu cu a mea am facut 25mii in 2 luni si pana acum am bagat 10 milioane in ea si mai trebuie sa mai bag inca vreo 20 de mil

Bmw-urile pe benzina au facut renumele firmei nu dieselarele astea pacatoase

Imi permit sa te contrazic :blink: , eu am luat-o pe a mea, 318d din 2002, din Germania acum exact 2 ani si pana in ziua de azi nu am schimbat la ea decat ulei. Am luat-o la 120 000 si acum are 188 500, excelenta masina, cat despre cum trage, e suficient, eu nu (trag sau fac nu stiu cum se zice :) ) liniute, iar la drum lung se comporta excelent, probleme la roti nu are :) ... si nici la injectore. Nu cred ca e o regula cu ce se strica . Sa speram ca asa va fi in continuare si nu voi avea nici de acum incolo probleme . :)

Salut am la vanzare un bmw 318d touring din 2004, euro 4 ,cu dotari :jante din aliaj, comenzi pe volan ,pilot automat,6 airbaguri ,oglinzi electrice incalzite heliomante ,tapiterie gri ,hands free,adus de 2 luni in tara ,inscris in circulatie ,schimb ulei + filtre ,pret 15100 euro +4 cauciucuri cu jante din otel cadou pentru ca esti pe forum :blink:

Daca doresti poze ,da-mi o adresa de e-mail unde sa ti le trimit.