Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Ganganie in al 3-lea stop de frana

c0sta

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cum sa fac asta? ca nu ma pricep.....

nu vrei sa imi arati mai intai cu a ta cum se face?

ca sa nu gresesc?

277760[/snapback]

mai bine iei o bormasina si dai o gaura prin luneta pe afara direct in intrus dupa care il scoti si iti repari parbrizu la expert detailing... :blink: :)

bah da numa chef de glume vad ca aveti.

ala cu inundatu' tu cu gauritu'

frate chiar ma seaca gandacu ala. stie cineva cum pot sa il scot sau nu.

lasati stourile ca nu isi au rostul

277932[/snapback]

Omule, du-te si tu la un tinichigiu care se pricepe la bmw-uri ....

Eu sincet tzi-as fi zis sa bagi masina in Dambovita ... dar m-am abtinut ..

Nu facem shto de tine . dar mai glumim si noi ..

Omule, du-te si tu la un tinichigiu care se pricepe la bmw-uri ....

Eu sincet tzi-as fi zis sa bagi masina in Dambovita ... dar m-am abtinut ..

Nu facem shto de tine . dar mai glumim si noi ..

277964[/snapback]

Uite o idee .. daca poti sa scoti becurile .. vezi ca exista in comert o hartie din aia cu lipici pe ea .. o faci sul si o bagi pe gaura de la bec .. si incerci sa o rasucesti in asa fel incat sa se lipeasca gangania de ea ..

Uite o idee .. daca poti sa scoti becurile .. vezi ca exista in comert o hartie din aia cu lipici pe ea .. o faci sul si o bagi pe gaura de la bec .. si incerci sa o rasucesti in asa fel incat sa se lipeasca gangania de ea ..

277967[/snapback]

cu lipiciul pe exterior bineinteles :blink:

277967[/snapback]

e vorba de al 3 lea stop frana,e lipit de luneta si sunt LED-uri,nu becuri :blink:

277967[/snapback]

mai baiatule....

ca faci sto inteleg. e dreptul tau.

da ca dai explicatii cand nu stii despre ce este vorba asta nu mai inteleg. daca nu stii te rog eu frumos abtine-te

uite iti atasez o poza sa intelegi si despre care stop este vorba si la ce masina

http://img154.imageshack.us/img154/1075/stoplunetacr8.th.jpg

Stopul respectiv are o garnitura de cauciuc, garnitura pe care un deget responsabil o poate indeparta de geam fara a o deteriora. NU trageti prea mult, doar cat sa intre o sarma, preferabil izolata ca sa nu zgariati ceva, sarma cu care se poate scoate gangania.

Pentru ca operatia trebuie facuta din interior (cum altfel :blink: ?), o persoana care sa dea indicatii privind din exterior e de mare ajutor, mai ales daca tine o oglinda in asa fel incat cel care realizeaza operatia sa vada ce face.

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 9 months later...

Am constatat prin vara ca in lampa stop dreapta aveam o furnica bagata pe acele canale luminoase din stop. M-a deranjat foarte tare dar dupa un timp a disparut. Eram foarte fericit...

Acum cateva zile am gasit o albina sau o viespie in cel din stanga... De data asta goanga este foarte mare si este EXTREM de deranjanta. Albina este intr-un alt loc din stop si nu pot sa imi dau seama daca va putea iesi singura de acolo. Este moarta si la fel a fost si furnica cand am vazut-o dar furnica a disparut. Va reusi oare sa dispara si albina?

Pe unde intra? Cum le pot scoate? Trebuie sa demontez stopul?