Jump to content

Ganganie in al 3-lea stop de frana

c0sta

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Este original... Masina e noua si e LCI din fabrica.

Pot sa-l spal cu apa? Nu pateste nimic?

Pe viitor voi avea vesnic gongi in stopuri? Nu pot pune o sita ceva? Acuma hai ca mai intra o furnica... dar albina?

P.S. Cu gongiile astea in far imi aduc aminte de acel banc cu pisica, dacia si cu testarea etanseitatii masinilor :)

Deci intra si la E60 si la E39 :)

Se poate pune o sita ceva la gaura de aerisire? Sau atunci stopul isi va pierde din "imunitatea" la condens?

Altfel daca il demontez, scot goanga, il spal si pun stopul la loc vor intra altele...

Cu ce se spala? Cu apa simpla? Sau trebuie vreo substanta ceva gen rezistenta la condens etc. ?

Deci intra si la E60 si la E39 :)

Se poate pune o sita ceva la gaura de aerisire? Sau atunci stopul isi va pierde din "imunitatea" la condens?

Altfel daca il demontez, scot goanga, il spal si pun stopul la loc vor intra altele...

Nu cred cĂŁ ar avea rost, nu e chiar insectar ĂŽn stop. :)

Cu ce se spala? Cu apa simpla? Sau trebuie vreo substanta ceva gen rezistenta la condens etc. ?

Cu apĂŁ.

E important sĂŁ le usuci bine ĂŽnainte de a le monta la loc.

OK. Merci !

Deci e clar: in concediu scot gangania !!!

Exista riscul sa am erori in bord dupa ce il dau jos, il curat si il pun la loc? Trebuie sa deconectez bateria cat lucrez la ea?

Nu ar trebui sa-ti dea nici o reoare, mai...vezi ca becurile sunt montate pe un modul de plastic ce este prins in niste cleme pe stopul in sine. Dupa ce ai scos acel modul ...stopul poti sa-l scoti prin dezsurubarea celor 3 piulite si se poate spala lejer pt ca e doar carcasa de plastic...

Sau daca vrei fara apa cauta sa te joci cu el si sa-l zgaltzai pana cand scoti gangania...:) ...

Inafara de faptul ca este BMW si sunt implicate insecte nu prea are multe lucruri in comun...

Intrebarea mea era nu daca a mai patit cineva la fel ci daca apar erori cand scot stopul, daca exista riscuri sa stric ceva, daca sunt parti sensibile, cum se poate rezolva problema ca pe viitor sa nu mai apara si toate astea se refera doar la stopuri de E60.

Eventualele remedii, inbunatatiri, erori sau probleme ar fi doar pt aceste stopuri.

Daca are cineva probleme cu o goanga in far la un E46, parerea mea este ca ar fi o cu totul alta abordare, ar trebui demontat in altmod si probabil ca s-ar putea lua unele masuri (diferite) ca pe viitor sa nu mai apara problema...

In fine... daca vrei un singur topic... asta e