Jump to content

asta da sofer

cotti

Recommended Posts

sunt vreo 10 filmulete cu acesti "crazy arabs" pe doua masini - un Hyundai Sonata si o Toyota Corolla. Cred ca ar fi fost de apreciat ce fac ei acolo,daca se facea organizat si securizat...in cateva filmulete aia parca joaca popice cu publicul si cu masinile de pe margine! In altele fac slalom-drifting printre masini pe autostrada...in cazul asta sunt de acord cu (cine pana mea?!?)-e prostie/inconstienta!

cu toate astea, soferu e bun! :blink:

sunt vreo 10 filmulete cu  acesti "crazy arabs" pe doua masini - un Hyundai Sonata si o Toyota Corolla. Cred ca ar fi fost de apreciat ce fac ei acolo,daca se facea organizat si securizat...in cateva filmulete aia parca joaca popice cu publicul si cu masinile de pe margine! In altele fac slalom-drifting printre masini pe autostrada...in cazul asta sunt de acord cu (cine pana mea?!?)-e prostie/inconstienta!

cu toate astea, soferu e bun! :blink:

29488[/snapback]

parerea mea e ca e spectaculos si iti trebuie un gram de nebunie sa faci asta pe drumurile publice, in rest filmuletul ma amuzat

parerea mea e ca e spectaculos si iti trebuie un gram de nebunie sa faci asta pe drumurile publice, in rest filmuletul ma amuzat

29491[/snapback]

N-a zis nimeni ca nu e spectaculos sau nebunesc, din contra...dar tu l-ai vazut doar pe asta. Cand o sa le vezi si pe cele "nereusite" soldate cu accidente mai grave ca ala din campionatu nostru de raliu, o sa iti schimbi parerea...

N-a zis nimeni ca nu e spectaculos sau nebunesc, din contra...dar tu l-ai vazut doar pe asta. Cand o sa le vezi si pe cele "nereusite" soldate cu accidente mai grave ca ala din campionatu nostru de raliu, o sa iti schimbi parerea...

29503[/snapback]

am vazut acum, e clar sunt nebuni si trebuie legati

Unde ai vazut? cum gasesc? ca am cautat pe autoclips si nu am gasit nimic

29540[/snapback]

Sunt acolo. cauta-le...intr-o perioada io am gasit cam 9! Acum vad ca sunt doar 2!

Daca ai vreun program de sharing peer2peer sigur le gasesti. Ti-am zis,cauta-le dupa numele de CRAZY ARABS sau ERHABE sau MATRIX.

cand eram mic faceam la fel cu un toyota cresida odata ce iam distrus telescoapele, 99% nu itzi iese totul bine si iei shantzuri, borduri, stalpi etc oricum e fun si itzi da un adrenalin rush de nu ai nevoie de sex 3 zile

din partea mea RESPECT pentru sofer nu e ushor sa faca aia plus ai nevoie de balls!

Edited by XR6

• 4 weeks later...
  • 5 months later...