Jump to content

discuri frana fata

dansrk

Recommended Posts

salut! am un 525 dA din 2002 si am discurile ovalizate pe fata.. se simte la viteze de peste 100 cand franez volanu incepe sa tremure.. cum scade de 80 70 in jos nu mai face.. toti mi'au spus ca sunt discurile ovalizate.. si as vrea sa stiu cat ma costa sa le schimb! .. asa ca astept raspunsurile voastre .. dc cineva a schimbat recent.. e si mai bine mersi!

salut! am un 525 dA din 2002 si am discurile ovalizate pe fata.. se simte la viteze de peste 100 cand franez volanu incepe sa tremure.. cum scade de 80 70 in jos nu mai face.. toti mi'au spus ca sunt discurile ovalizate.. si as vrea sa stiu cat ma costa sa le schimb! .. asa ca astept raspunsurile voastre .. dc cineva a schimbat recent.. e si mai bine mersi!

278220[/snapback]

Incearca mai intai sa echilibrezi jantele, cauciucurile in ce stare sunt?

Numai intre 100 si 80 pe franare se simte?

In rest nimic?

Parerea mea e ca ar trebui sa se simta pe franare tot timpul pentru ca discurile sunt ovalizate si la 140 la ora si la 60 la ora.Eventual sa nu tremure asa tare la viteza mica ca la viteza mare.Asa mi se pare logic.

278329[/snapback]

Asta zic si eu, de ex eu am schimbat discuri fata anul trecut si din cauza transportului sau cine stie ce alte cauze au venit ovalizate, cum le-am pus pe masina si am iesit la o tura la prima frana (viteza mica) a inceput sa bata volanul de nu puteam sa-l mai tin si facea si zgomot, cand m-am dat jos din masina discurile erau rosii si se incalzise si janta ca draq.

cauciucurile sunt bune.. si jantele nu cred sa fie de vina. eu stiu cand nu sunt echilibrate traga ba dreapta ba stanga.. la mine nu trage deloc.. mie mi'a zis asta un prieten care e mecanic si a mers cu masina si a obs.. ca sunt putin ovalizate.. cel putin asa mi'a zis.. ca altceva nu are ce sa fie.. deci cand franez de la viteze mai mare de 100 se simte uneori mai puternic uneori mai slab.. dar cand scad sub 70 sa zicem nu se mai simte.. crede'ti ca nu sunt discurile ? pe mine ma interesa mai mult preturile pt ca vreau sa le schimb.. si sper sa fie asta!!!

sorry dansrk dar nu pot sa iti dau un pret exact pt discur pt ca nu am luat cu factura. daca te ajuta cu ceva pot sa iti spun ca am platit 970 de euro pe discuri fata+spate , placute frana fata + spate, conectori si set bujii. individual nu stiu preturile.

Multumesc tare mult. Parca tu aveai la vanzare amortizoare pt e39, nu? E vorba de un 530Da. Daca da, da-mi te rog si mie un mesaj cu preturile, pt ca vreau sa le verific pe cele care le am sa vad daca trebuie schimbate si daca da, as vrea sa iau altele noi.

• 1 month later...

am gasit in mai multe locatii.. ex Ate 250 ron / buc pe grivitei, Delphi 170 ron / buc in crangasi /Ate 310 ron / buc :blink: pro motor (iancului) .. iar la Augsburg 160 ron / buc ATE ...

nu inteleg diferenta de pret de ex intre pro motor 2 buc ma costa 620 ron iar la augsburg cam 330 ron

ma duc acuma la augsburg .. sper sa nu-mi iau teapa sa fie turcesti sau vreo chestie din-asta dubioasa