Jump to content

E46 '04 320d Diamond Silver

alexrosiu

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai...mai sunt niste semnale albe,niste jante pe 17,chedere,nari si inele cromate,un volan sport in 3 spite si comenzi :) numai pachet M costa o galagie de bani :) nu imi dau seama daca ai senzor de po\oaie.

Sa nu ma intelegi gresit,si a ta este ff frumoasa.Inca o data sa o stapanesti sanatos! :blink:

279443[/snapback]

ma da ce optionale....

nari are standard si omu, inele de aluminu am comandate (ca si nari negre), comenzi am si eu pe volan, senzor de ploaie nu am... chederele cromate nu le suport - eu am cautat o masina fara.

pana la urma nu inteleg ce ai vrut sa spui cu asta?

la nari chiar ca m-ai pierdut in ceata.

ce e super tare la a lui si eu nu o sa pot avea ever pe a mea este CULOAREA. restul se vor pune... cu vopsitul insa....

@alexrosiu : na ma ce facusi cu masina ta : bagasi zanzania intre noi :)

stai linistit cu banii dati pe masina. eu zic ca merita. si la urma urmei nu conteaza ce zice lumea - conteaza ca tu sa fi multumit pe ce ai dat banii si sa nu iti para rau sau sa crezi ca ai dat prea mult. mie -desi eu am dat cu cateva mii mai putin- mi-a zis lumea d c nu am luat un 5er la banii aia...

Toata lumea zice de culoare :blink:

Hai mai nu va mai certati aiurea... chiar nu vroiam asa ceva.

Personal sunt foarte multumit de masina, si da, asta este cel mai important si este valabil pentru toata lumea. Nu suntem la concursuri de optiuni, preturi, crom sau pachete...

Ma bucur ca ziceti ca pretul este ok.

stai linistit cu banii dati pe masina. eu zic ca merita. si la urma urmei nu conteaza ce zice lumea - conteaza ca tu sa fi multumit pe ce ai dat banii si sa nu iti para rau sau sa crezi ca ai dat prea mult. mie -desi eu am dat cu cateva mii mai putin- mi-a zis lumea d c nu am luat un 5er la banii aia...

279465[/snapback]

:blink: asa e!

Sa le stapanati sanatosi amandoi! :)

lolz. d c sa ma supar ma.

da voiam sa ii atrag atentia omului - ca am avut senzatia ca i-au spus prea multi ca a dat mult pe ea - ca masina lui naste discutii..

intotdeauna o masina care naste discutii este deosebita.

era modul meu subtil de a o aprecia...

alexandru83: oricum sunt curios ce optiuni ai tu pe a ta :)

L.E. aaa ai senzor de lumina - care nu te prea ajuta, nu ai geamuri electrice spate si mai ales nu ai scaune sport... pai gata nu mai am ce discuta cu tine :blink: ... daca nu ai scaune sport... ca sa nu mai pomenesc trapa...

Edited by c0sta

aja sa faci....

sa nu te vaz pe la intalniri ca fac misto de scaunele tale uzuale si incolore :blink:

ma apropo stii ce dotare nu am si mi-as fi dorit... ai sa razi dar asta e singura pe care o voiam pe masina si nu o am - perdeluta vere...

buna in soarele romaniei la parcare

• 3 weeks later...

Masina mea a mai primit in week-end un mic cadou: un set de becuri de semnalizare stealth, Philips SilverVision.

Sunt foarte multumit de rezultat, in realitate se vede mult mai tare diferenta decat in poze. :blink:

Va urma si un DIY in curand, probabil diseara.

post-178-1191243701_thumb.jpg

post-178-1191243709_thumb.jpg

post-178-1191243724_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.