Jump to content

E46 '04 320d Diamond Silver

alexrosiu

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Superb se vede, de cand am vazut prima data jucaria asta mi-am spus ca cei ce produc dynavin se vor umple de bani peste noapte ....este tot ce-ti trebuie intr-o masina ....nimic mai mult sau mai putin .....( nu conteaza de ce natie sunt, conteaza ca au avut creier sa produca asa ceva, Nemtii pe masini din 2005,2006 au pus navigatie cu casetofon in bord si vindeau masini la 50.000 euro) ..... :)

In 2006 sa intru in reprezentanta BMW sa-mi configurez o masina si ei sa-mi dea ca optional o navi cu caseta fie ea si 16:9 consider ca este mai mult decat rusinos , jenibil.....

Edited by edy1092

@aXeL

Singurul "avantaj" dupa parerea mea este ca "este OEM".

Chinezaria asta in schimb, este "80% OEM" - adica suficient cat sa nu sara in ochi, si are functii pe care ori nu le gasesti pe cea OEM, fie platesti nejustificat de mult pentru ele. Ma gandesc la TV, DVD, Bluetooth. Plus chinul cu obtinerea de harti, fiind un model iesit de mult din productie.

Toate astea pentru un pret dublu... din punctul meu de vedere nu merita.

Recent, masina a primit un sistem multimedia 16:9 Dynavin (TV Digital [DVB], DVD, Navigatie [iGO 8], Bluetooth, MP3).

Probabil urmeaza in curand o camera de mers inapoi.

Cat a costat jucaria? A fost nevoie sa inlocuiesti si altceva in afara de headunit?

Navigatia a ramas pe dvd-ul din porbagaj sau este inclusa in head unit?

Ca design se integreaza foarte bine. Plasticul mai lucios si mai inchis la culoare tradeaza ca nu ar fi originala.

De la distanta se incadreaza foarte bine. In plus vad ca are de toate.

Fata de navigatia mea mica nu incape comparatie.

Edited by MOTANUL

@aXeL

Singurul "avantaj" dupa parerea mea este ca "este OEM".

Chinezaria asta in schimb, este "80% OEM" - adica suficient cat sa nu sara in ochi, si are functii pe care ori nu le gasesti pe cea OEM, fie platesti nejustificat de mult pentru ele. Ma gandesc la TV, DVD, Bluetooth. Plus chinul cu obtinerea de harti, fiind un model iesit de mult din productie.

Toate astea pentru un pret dublu... din punctul meu de vedere nu merita.

Sunt sigur ca ai DVD player acasa pentru cand vrei sa te uiti la un DVD, TV are si aia originala, cu hartile ce e chin ? sa dai un upgrade sa iti citeasca DVD DL si sa iti pui 2010 ? Nu stiu exact cat ai dat tu pe toata treaba asta dar eu gasisem si la 400 de dolari unitatea, te mai costa 100 cablurile si inca 100 montajul. Asta e parerea mea, poate nu o impartasesti si tu dar cert este ca arata mult mai bine in bord aia originala nu ?

@MOTANUL

Costuri: 600 euro unitatea + 300 RON rama pentru relocarea panoului instalatiei de climatizare.

Nu a fost nevoie sa inlocuiesc nimic altceva.

Navigatia este inclusa in head unit.

@aXeL

Daca ai gasit navigatie "Professional" la banii aia eu zic sa o iei *acum*. Eu nu am gasit niciodata asa ceva, si am cautat mult timp. Pentru ceva "similar" OEM, platesti peste 1200 euro, cel putin asa am gasit eu: pe langa unitatea din bord, mai ai de cumparat modulul radio BM54, trebuie rescris softul unitatii DVD MkIV sau cumparata alta, trebuie cablu, modul TV, modul bluetooth... ca sa nu mai vorbim despre deranjul de a demola tot interiorul (scaune, bancheta, mocheta) pentru a trage cablul. Daca mai vrei si conexiune AUX-IN te mai costa si amaratul ala de cablu niste banuti.

Dar ca sa nu "o mai lungim", hai sa zicem asa: to each his own :)

Edited by alexrosiu

• 1 month later...

http://farm4.static.flickr.com/3069/2428847785_16ff5f788e.jpg

S-a mai incheiat un capitol plin de fun, placere si senzatii care au depasit in intensitate neplacerile cauzate de oglinzi, embleme, proiectoare furate, bucse, brate, bielete schimbate.

Astazi am vandut masina. :)

Sper sa reusesc sa gasesc ceva sa-mi placa si mai mult. Sper sa fie tot RWD.

Ma bucur ca noul proprietar stie ce masina a cumparat si sunt convins ca va avea grija de ea. :twoup:

Edited by alexrosiu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.