Jump to content

Vreau sa cumpar eleron

GuestX

Recommended Posts

Vreau sa cumpar eleron pentru BMW , cel ce se lipeste, aveti idee unde pot gasi si cam ce pret are?  :blink:

29507[/snapback]

S-a mai discutat asta pe aici pe forum.In pricipiu gasesti si la Ausburg.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...330&hg=51&fg=80

Iei codul de pe link-ul asta si mergi cu el la Ausburg sa vezi cat costa.

Ok. intreaba daca vin si pe culori sau trebuie vopsite in culoarea masinii!

Am vazut ca instalarea se face cu banda adeziva...in cazu asta,nu e posibil ca la fel de usor sa ti-o "dezlipeasca" careva???

30088[/snapback]

si daca nu il lipesti bine si sta apa acolo? :blink:

Nu cred ca este usor sa o dezlipesti.. dar nici greu nu este. Daca vrea careva sa iti faca rau si sa il rupa, o poate face destul de usor. Solutia cu care se lipeste este foarte puternica si nu lasa eleronul sa se dezlipeasca uniform, asa ca pot aparea fisuri si uneori se rupe...deh.. ca asa este plasticul.

Cat despre culori am inteles ca le poti comanda la culoare sau pur si simplu, negre, nevopsite.

Nu cred ca este usor sa o dezlipesti.. dar nici greu nu este. Daca vrea careva sa iti faca rau si sa il rupa, o poate face destul de usor. Solutia cu care se lipeste este foarte puternica si nu lasa eleronul sa se dezlipeasca uniform, asa ca pot aparea fisuri si uneori se rupe...deh.. ca asa este plasticul.

Cat despre culori am inteles ca le poti comanda la culoare sau pur si simplu, negre, nevopsite.

30094[/snapback]

Bun, si daca lipeste bine bine de tot si iti rupe careva o bucatica din el si vrei sa il dai jos, ramane semn? daca e cum am vazut io, ramane partea de banda care e lipita pe masina,nu?sau banda adeziva face parte din eleron si cand scapi de eleron se ia si banda si ramane tabla de la portbagaj goala???

Negrul ala e negru cum e bara de deasupra numarului sau e lucios/metalizat?

Cand am sa iau unul am sa postez niste poze sa vedeti cam cum arata... deocamdata incerc sa gasesc... cat despre cumparat de pe Ebay.... cam lasa de dorit....prefer sa platesc ceva mai mult dar sa fiu sigur ca il primesc.

Cand am sa iau unul am sa postez niste poze sa vedeti cam cum arata... deocamdata incerc sa gasesc... cat despre cumparat de pe Ebay.... cam lasa de dorit....prefer sa platesc ceva mai mult dar sa fiu sigur ca il primesc.

30103[/snapback]

La Bavaria ai incercat?

stai linistit ca nu il dezlipeste nimeni .. il lipesti cu un silicon special, daca nu vine in kit il cumperi tot de la augsburg.. sau poti folosi silicon normal.O data lipit nu il mai dai jos decat daca strici eleronu ... si te chinui ceva

daca exista optiunea sa il comanzi la culoare ia-l deja vopsit ..

nu mai tin minte cat costa .. oricum nu scapi sub 100 europeni.. sa ne spui si noua cat costa, ma intereseaza si pe mine