Jump to content

Help!

bogdan1980

Recommended Posts

In primul rand am sa va rog sa nu radeti de mine pentru urmatoarea intrebare: am vrut azi sa verific uleiul la masina mea, un E60. Ei bine, totul ok pana acum. Dar va rog ajutati-ma si spuneti-mi unde este joja de ulei si cum se scoate afara. Inspre partea dreapta a motorului cred ca se afla, este de culoare rosie la capatul de unde tragi dar problema e ca nu vrea sa vina afara. Nu am tras prea tare de frica sa nu rup ceva. Spuneti-mi va rog, trebuie sa o fortez putin? Sau este vreo modalitate pe care eu nu o cunosc?

PS: nu radeti de mine! :blink: :)

Pur si simplu trage tare vertical, pt. a nu rupe manerul rosu.

Are o garnitura ce etanseaza mai puternic.

Chiar si la E34 care-l am si masina e veche, tot ma chinui cand trebuie sa verific nivelul de ulei, cam o data pe luna.

278552[/snapback]

OK multumesc mult voi incerca sa trag mai tare. Nu am facut-o de frica sa nu se rupa. Credeam ca are vreo smecherie pe care nu o stiam. :blink:

Mersi mult! :)

OK multumesc mult voi incerca sa trag mai tare. Nu am facut-o de frica sa nu se rupa. Credeam ca are vreo smecherie pe care nu o stiam. :blink:

Mersi mult!  :)

278554[/snapback]

OK am reusit sa scot joja si sa verific uleiul. Schimbul de ulei la masina s-a facut acum 6.000 de km. Pe joja imi indica uleiul la jumatatea distantei dintre minim si maxim. Deoarece nu ma pricep vreau sa va intreb daca este normal sa fie la jumatatea distantei? Nu ar trebui sa fie spre maxim? Pe IDrive imi arata inca 18.000 km pana la urmatorul schimb de ulei. Astept pareri si va multumesc anticipat.

Mai am o intrebare pentru voi cu rugamintea de a ma ajuta. Ce fel de ulei se folosete pentru masina mea: un E60 520i din 2004? Si daca stiti, as vrea sa imi cumpar 1L de ulei original BMW. Stie cineva de unde pot sa cumpar? Cea mai apropiata reprezentanta BMW de mine este in Ungaria la Debrecen si nu as merge pana acolo pentru 1L de ulei.

Multumesc!

salut si pe acest forum!

eu am luat ulei original bmw la un super pret de la 3xpert, user pe acest forum; este timisorean si trimite prin curier. Sper sa mai aibe.

Edited by CC23298