Jump to content

Probleme becuri arse

Allex

Recommended Posts

Sall! am si eu o problema: nu se mai deschide portbagajul manual (nu de pe butonul de pe cheie) si tot odata mi-s-au ars si becurile care lumineaza numarul; mentionez ca cele de pozitie merg. Sa fie vre-o siguranta arsa? Alarma la masina nu este din fabrica si inainte cand deschideam din telecomanda se descuiau toate :) inclusiv portbagajul. Acum se deschid toate in afara de porbagaj pe care trebuie sa-l deschid de pe cheie :blink: Ce ar putea fi?

Multumesc!

Edited by Allex

Sall! am si eu o problema: nu se mai deschide portbagajul manual (nu de pe butonul de pe cheie) si tot odata mi-s-au ars si becurile care lumineaza numarul; mentionez ca cele de pozitie merg. Sa fie vre-o siguranta arsa? Alarma la masina nu este din fabrica si inainte cand deschideam din telecomanda se descuiau toate  :) inclusiv portbagajul. Acum se deschid toate in afara de porbagaj pe care trebuie sa-l deschid de pe cheie :blink:  Ce ar putea fi?

Multumesc!

278564[/snapback]

Incuietoarea de la portbagaj are 2 pozitii, una care permite deschiderea manuala si una care permite deschiderea numai cu cheia. Verifica sa nu fi lasat pe pozitia cu deschidere doar de pe cheie.

Incuietoarea de la portbagaj are 2 pozitii, una care permite deschiderea manuala si una care permite deschiderea numai cu cheia. Verifica sa nu fi lasat pe pozitia cu deschidere doar de pe cheie.

278568[/snapback]

Am incercat si cu cheia da cheia intra doar jumate si nu pot s-o rotesc :) , probabil a fost schimbata incuietoarea la portbagaj, deci cred ca nu e d'acolo :blink:

Edited by Allex

Am rezolvat; au fost niste fire intrerupte  :) M-a ajutat un prieten care se pricepe la electronica :blink:

278789[/snapback]

In mansonul acela de cauciuc prin care trece cablajul intre caroserie si capota portbagajului? Este o problema intalnita des.

Edited by CC23298

In mansonul acela de cauciuc prin care trece cablajul intre caroserie si capota portbagajului? Este o problema intalnita des.

278807[/snapback]

Exact acolo :) si nici nu a putut fi scos si a trebuit sa-l cresteze cu cateru' de sus in jos :blink: O sa incerc sa-l lipesc cu silicon cat mai bine sa nu se vada :) Oricum bine ca am scapat de problema asta si as mai vrea sa ma duc la un service sa-mi schimbe firele de acolo cu unele mai flexibile ca astea sunt rigide rau si posibil s-o mai patesc o data :)

Exact acolo :) si nici nu a putut fi scos si a trebuit sa-l cresteze cu cateru' de sus in jos :blink: O sa incerc sa-l lipesc cu silicon cat mai bine sa nu se vada :) Oricum bine ca am scapat de problema asta si as mai vrea sa ma duc la un service sa-mi schimbe firele de acolo cu unele mai flexibile ca astea sunt rigide rau si posibil s-o mai patesc o data  :)

278812[/snapback]

Hai sa iti spun ce am facut eu cand mi s-au retezat cateva fire:

Am taiat toate firele si am inadit pe ele cate o bucata de cca 10 cm; cablajul este facut cu spirit de economie si sta tensionat exact in zona in care se tot cuteaza la inchiderea portbagajului. Fa si tu acelasi lucru si in felul acesta poti inlocui si mansonul acela de cauciuc. Un cablaj nou este 450 euro, cativa metri de fir si o ora de DIY costa ceva mai putin.

Spor la treaba!

Hai sa iti spun ce am facut eu cand mi s-au retezat cateva fire:

Am taiat toate firele si am inadit pe ele cate o bucata de cca 10 cm; cablajul este facut cu spirit de economie si sta tensionat exact in zona in care se tot cuteaza la inchiderea portbagajului. Fa si tu acelasi lucru si in felul acesta poti inlocui si mansonul acela de cauciuc. Un cablaj nou este 450 euro, cativa metri de fir si o ora de DIY costa ceva mai putin.

Spor la treaba!

278814[/snapback]

Cred ca ma apuc si eu zilele astea de treaba :blink:

la mine era oxidata pana la intrerupere una dintre lamele.

am pus o alta lamela luata de la un bec ars xenon :blink: si gata problema.

de o luna juma merge brici. acu pana nu o sa mai faca contact aia. pacat ca nu am un letcon ca rezolvam problema forever.