Jump to content

nehotarat achizitie bmw

Stefan_SNK

Recommended Posts

@Alexandru_83: Spune-mi te rog de ce este tehnologia mai avansata de pe E46 decat pe E39..

Te intreb pt ca-mi vine greu a crede ca o masina cu o clasa inferioara fata de E39, cu pret inferior, fabricata in aproximativ aceasi ani, sa fie superioara ca tehnologie decat cea din clasa superioara.

Edited by Ciupanezu

Eu nu va inteleg cum puteti compara 2 masini din clase diferite...Seria 5 e SUPERIOARA seriei 3, si nu ma refer doar la e46 respectiv e39,ci si la modelele anterioare...precum si seria 7 e SUPERIOARA seriei 5 ....si aici ma refer la modul general si nu la anumite motorizari si anumite dotari.....Asa cum C klasse e inferior E-klasse-ului ,si E-klasse e inferior S-ului....SI la Audi e acceasi logica cu A4, A6 respectiv A8...sunt masini diferite.....

Iar in legatura cu,"care e mai sportiva"....iar nu are rost sa le comparati,astea nu sunt masini sport :) sunt masini cu Veleitati Sportive....(evident cele de peste 150 cai)

Asa ca,depinde de fiecare ce alege...fiecare stie din ce clasa sociala provine,si ce masina i se potriveste...Daca el considera ca Seria 5 il caracterizeaza sau seria 7 pe aia sa o aleaga :) ...Daca stie ca e racer inrait M3 M5 Z4M M6 sunt multe alternative .....

Ps: Bafta la achizitie, cred ca tu stii cel mai bine ce masina ti se potriveste... :blink:

Edited by Alex4Tuning

Super faina ideea! Si la fel de falsa pe cat este de faina!

279611[/snapback]

Mie chiar nu mi se pare falsa.....din punctul meu de vedere:

Fiecare serie trebuie sa se adreseze unei anumite nevoi si unei anumite generatii

-Seria 3 unui tanar Dinamic.

-Seria 5 unui om de afaceri- sau oricarui om care vrea sa arate ca are succes in ceea ce face.

-Seria 7 intruchiparea luxului, rezervata intr-adevar celor care "au reusit in viata".

Desi din pacate, la romani nu prea se cumpara masini dupa aceste considerente ci dupa considerentul mai mare/mai scumpa=mai smechera :) ....Mananc ceapa cu paine 2-3 ani dar am seria 7 care il tin in fata blocului ca nu am bani de benzina. :blink: pacat...

Mie chiar nu mi se pare falsa.....din punctul meu de vedere:

Fiecare serie trebuie sa se adreseze unei anumite nevoi si unei anumite generatii

-Seria 3 unui tanar Dinamic.

-Seria 5 unui om de afaceri- sau oricarui om care vrea sa arate ca are succes in ceea ce face.

-Seria 7 intruchiparea luxului, rezervata intr-adevar celor care "au reusit in viata".

Desi din pacate, la romani nu prea se cumpara masini dupa aceste considerente ci dupa considerentul mai mare/mai scumpa=mai smechera :) ....Mananc ceapa cu paine 2-3 ani dar am seria 7 care il tin in fata blocului ca nu am bani de benzina. :blink: pacat...

279616[/snapback]

Si ce face un om care "a reusit in viata" si nu ii place Seria 7? Se transforma intr-un tanar dinamic?

Nu mi-o lua in nume de rau, vad ca ai atins si tu punctul meu de vedere.....

Si ce face un om care "a reusit in viata" si nu ii place Seria 7? Se transforma intr-un tanar dinamic?

Nu mi-o lua in nume de rau, vad ca ai atins si tu punctul meu de vedere.....

279617[/snapback]

Am facut o clasificare in linii generale.....

De obicei un om de afaceri de succes nu-si ia un 320i isi ia 760iL :blink: ...Iar daca nu ii place seria 7,...Isi ia un Bentley, un S, sau altceva care e pe masura venitului sau.

Evident daca isi doreste si un seria 3(foarte rare situatiile), il poate avea fara probleme ..

Edited by Alex4Tuning

Vad ca in continuare au ramas niste reminiscente de vendete personale intre unii forumisti la adresa mea...eu am spus cam 5% din ce spune alexandru 83 si in vers mult mai "light" la adresa E39 si au sarit toti de fund in sus..."compact, FIAT, nesuferit, bla bla bla"

:blink: ....mi se pare :) :)

@Alexandru_83: Spune-mi te rog de ce este tehnologia mai avansata de pe E46 decat pe E39..

Te intreb pt ca-mi vine greu a crede ca o masina cu o clasa inferioara fata de E39, cu pret inferior, fabricata in aproximativ aceasi ani, sa fie superioara ca tehnologie decat cea din clasa superioara.

279601[/snapback]

@alexandru_83: Si tacerea este un raspuns! :blink:

Edited by Ciupanezu