Jump to content

Directia la noul X5

adi76

Recommended Posts

Ma intereseaza un raspuns doar din partea celor care au condus cel putin un X5, modelul nou.

Directia de pe un X5 cu pachet sport mi se pare deosebit de greoaie in oras. Este diferita directia care vine standard(fara active steering) fata de directia care vine cu un X5 cu pachet sport(tot fara active steering)? Adica credeti ca merge mai usor la invartirea pe loc directia standard sau e tot una?

Merci de raspuns in caz ca stie cineva.

Ma intereseaza un raspuns doar din partea celor care au condus cel putin un X5, modelul nou.

Directia de pe un X5 cu pachet sport mi se pare deosebit de greoaie in oras. Este diferita directia care vine standard(fara active steering) fata de directia care vine cu un X5 cu pachet sport(tot fara active steering)? Adica credeti ca merge mai usor la invartirea pe loc directia standard sau e tot una?

Merci de raspuns in caz ca stie cineva.

279415[/snapback]

eu nu cred sa aiba vreo legatura directia cu suspensia.si eu stau si tot imi fac calcule daca sa i pun active steering , adaptive drive etc.am inteles ca active steering se misca fff usaor pt ca este electrica spre deosebire de cea standard care e hidraulica.

Am active steering la x3, dar chiar si asa NU se misca prea usor directia.

Este o asistare electro-hidraulica.

La Subaru am hidraulica si e naspa in oras.

La ML este electrica si se conduce cu o mana, insa nici un fel de feedback.

Va recomand sa luati optiunea "active steering, alaturi de "adaptive drive".

Am active steering la x3, dar chiar si asa NU se misca prea usor directia.

Este o asistare electro-hidraulica.

La Subaru am hidraulica si e naspa in oras.

La ML este electrica si se conduce cu o mana, insa nici un fel de feedback.

Va recomand sa luati optiunea "active steering, alaturi de "adaptive drive".

279789[/snapback]

1076+2775=3851 euro.costa ceva.mare problema e- oare merita acesti bani???

poate versiunea sport are cauciucuri mai late.. :blink:

279418[/snapback]

in versiunea sport standard sunt roti pe 19 mai late pe spate( vizual nu realizezi ca ar fi mai sport).poti lua insa la pachetul sport si jante pe 20 cu 275 pe fata si 315 pe spate. vizual da fff bine.after market bmw are pt un x5 un catalog in care pe langa alte jante de 18, 19, 20, are 3 modele de jante pe 21.tot in acel catalog exista si un paket aerodinamic ce se poate monta(2 spoilere mici in culoarea masinii,pun poza mai jos)

post-1570-1188988249_thumb.jpg

Edited by bogdanstoica18

in versiunea sport standard sunt roti pe 19 mai late pe spate( vizual nu realizezi ca ar fi mai sport).poti lua insa la pachetul  sport si jante pe 20 cu 275 pe fata si 315 pe spate. vizual da fff bine.after market bmw are pt un x5 un catalog in care pe langa alte jante de 18, 19, 20, are 3 modele de jante pe 21.tot in acel catalog exista si un paket aerodinamic ce se poate monta(2 spoilere mici in culaoarea masina,pun poza mai jos)

279814[/snapback]

si o poza din fata cu pachetul aerodinamic

post-1570-1188988283_thumb.jpg

Edited by bogdanstoica18

Mergeti pe Gri sobolan.

Am masina neagra (Subaru) si imi blestem zilele.

Se vede orice fir de praf, zgarieturile se observa de la o posta, orice rahat de pasare duce la aparitia unei pete putin de colorate etc.

Nu mai vb de miliardele de mici szarieturi de la perii.. (eram necunoscator, acum nu mai spal masina la perii).

Masina care imi vine in ~ o luna e o balena ALBA, care nu va fi niciodata curata.

Mergeti pe Gri sobolan.

Se vede orice fir de praf, zgarieturile se observa de la o posta, orice rahat de pasare duce la aparitia unei pete putin de colorate etc.

Nu mai vb de miliardele de mici szarieturi de la perii.. (eram necunoscator, acum nu mai spal masina la perii).

Masina care imi vine in ~ o luna e o balena ALBA, care nu va fi niciodata curata.

280311[/snapback]

si eu am aceeasi problema cu un E60 de culoare neagra :blink:

Mergeti pe Gri sobolan.

280311[/snapback]

singurele masini la care merge culoarea alba dupa parerea mea sunt clasele S si CL de mercedes.ai facut o alegere f buna.te felicit :blink:

Edited by bogdanstoica18

nu gasesti acolo despre chestia asta, l-am citit cap coada.

mai ai:

www.x5drivers.co.uk

www.bi m m e r f e s t.com/forums/forumdisplay.php?f=22 (scoti pauzele)

totushi directia la x5 nu mi s-a parut asha greoaie, mult mai ushoara decat la m3 in orice caz.

si eu sunt in dubii cu active steering-ul, dar inclin sa-l nu iau. Am facut niste manevre de parcare cu X5-ul in curte la AB si nu mi s-a parut ca as avea nevoie.

Edited by Kuky

nu gasesti acolo despre chestia asta, l-am citit cap coada.

mai ai:

www.x5drivers.co.uk

www.bi m m e r f e s t.com/forums/forumdisplay.php?f=22 (scoti pauzele)

totushi directia la x5 nu mi s-a parut asha greoaie, mult mai ushoara decat la m3 in orice caz.

si eu sunt in dubii cu active steering-ul, dar inclin sa-l nu iau. Am facut niste manevre de parcare cu X5-ul in curte la AB si nu mi s-a parut ca as avea nevoie.

280963[/snapback]

am facut si eu drive test, directia e mai grea ca la 530 xd al meu asa ca optez pt active steering.

• 1 month later...
nu stiu daca am inteles bine.. dar la sport paket nu se poate pune activ. E diferenta destul de mare intre ele.. merge mai greu putin.. da iti da si senzatia de siguranta si de masina sport. am mers cu ambele e70 sport fara activ si e53 cu activ.

nu stiu daca am inteles bine.. dar la sport paket nu se poate pune activ. E diferenta destul de mare intre ele.. merge mai greu putin.. da iti da si senzatia de siguranta si de masina sport. am mers cu ambele e70 sport fara activ si e53 cu activ.

300091[/snapback]

se poate pune active steering pe orice ca si adaptive drive.eu am pus pachetul sport +active steering si adptive drive