Jump to content

SIAB In sfarsit

Tien

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

crede-ma daca ai stii cat de scumpe pot fi schelele respective :) si materialul ai zice ca e un adevarat lux si in afara de asta sunt sigur ca ieseau muult mai ieftin cu hangarele din punctul asta de vedere.Acolo o sa fie o uriasa problema si anume parcarea :blink: .O sa vedeti pepielea voastra daca mergeti Edited by paco_wonderboy

• 2 weeks later...

Este de departe cel mai prost organizat SIAB de pana acum. Mi-au trebuit 3 ore ca sa ajung de acasa pana la fostul Metro Otopeni. Pe DN1 am petrecut o buna parte din zi deoarece se mergea cu max 10 km/h atunci cand aveam norocul sa ne mai si miscam... in fine.

Incepusem sa imi revin cu nervii, cand am intrat in corturile alea in care cred ca erau in jur de 35 grade. Am aruncat reprede un ochi la ce era mai interesant si am iesit pentru ca ma saturasem sa tot curga apele pe mine.

Astept impresii de la cei care au fost

Este de departe cel mai prost organizat SIAB de pana acum. Mi-au trebuit 3 ore ca sa ajung de acasa pana la fostul Metro Otopeni. Pe DN1 am petrecut o buna parte din zi deoarece se mergea cu max 10 km/h atunci cand aveam norocul sa ne mai si miscam... in fine.

Incepusem sa imi revin cu nervii, cand am intrat in corturile alea in care cred ca erau in jur de 35 grade. Am aruncat reprede un ochi la ce era mai interesant si am iesit pentru ca ma saturasem sa tot curga apele pe mine.

Astept impresii de la cei care au fost

293272[/snapback]

pai daca mergeti in weekend ... ..eu cred ca ma duc marti ...macar in corturi nu va fi asa aglomerat !..

Erau locuri destule libere, oricum marea majoritate am vazut ca scuteau 15 lei si parcau pe strada, benzinarii sau parcari adiacente.

293293[/snapback]

pai de asta au si pus pretul asta ..ca sa nu incurajeze lumea sa vina cu masina .... :blink:

Parerea mea coincide cu a lui alecsutzu4u.

Doar cateva masini cu adevarat "de vazut", organizare slabuta, iar in salonul de accesorii inafara de galagie inutila de la niste sisteme audio de prost gust nu era mare lucru.

Si bineinteles, nelipsitii fotografi cu media de varsta de 14 ani, care le chinuiau pe bietele fete sa zambeasca fortat in toate viitoarele poze de pe hi5 :blink:

am fost la Siab....si regret asta.

Am facut 1.50h cu masina,drumul a fost criminal,noroc ca am avut ideea geniala de a parca in parcarea aeroportului ....

Salonul modest,masini de serie,nimic spectaculos,nimic senzational...in afara de monopostul F1 Renault, 63AMG-uri mai un Azure,Aston Mansory si cam atat...

Mi-au mai placut machetele de dimens reala a motoarelor VW,o idee excelenta si foarte interesanta sa vezi cum se misca pistoanele in bloc,cum se deschid supapele,se misca axele cu came...etc

Am vazut si multe prostituate...ceea ce nu-i rau deloc...

Era sa uit....am fost la chinezarii parca Martin motors daca retin si m-am suit in dracia aia care imita X5u cum ziceti voi,dupa parerea mea nu imita nimic...masina in interior e mai finisata ca un Dodge,interiorul pare mai mult facut manual cu niste cusaturi foarte evidente.Usile se inchid mai greu,trebuie sa le trantesti mai sanatos(am facut si un filmulet dar mi-e lene sa il uploadez).Pt romani cu rasina la cap aia e o masina de viitor...

Deci nota 6 pt Siab

Pai da la ce va asteptati...la Salonul Auto de la Detroit? Noi abia suntem in stare sa ne asflatam gropile ...e bun si salonul asta ca mai ai pe unde sa iti pierzi vremea fara folos cateva ore...Mai bagi cativa mititei...mai vezi o "Bebelusha"...mai consumi vreo 30 litrii de benzina pt 3 km ...si cam atat...

@Tesio: Dupa parerea ta merita mers sau e prea naspa pentru drumul ala?

293393[/snapback]

NU....clar NU....sunt numai masini de serie care sunt stazile pline de ele...

si oricum masinile mai de soi gen Bentley sunt imprejmuite de gard....si nu poti sa vezi decat de la 4m

eu am pierdut 3.10 h pe drumuri si la salon am stat cca1.10h

si plus de asta e o taranie ordinara...plin de dansatoare de cluburi dubioase si toti libidinosii disperati sa faca poza cu ele

mi-a fost dracu si jena....am intalnit vreo 3 cunostinte care sunt papusi umane pe acolo si m-am facut ca nu le cunosc

@R nu am fost la standul BMW,nu am avut timp

Edited by Tesio

frate blonda e presedinta partidului fotomodelelor din romania.... :)  :)  :) ....prima ei initiativa: manechinuitele sa nu defileze pe o suma mai mica de cateva sute de euroi  (ceva 300->1000) :blink:  :)  :)

293529[/snapback]

nelipsita sanziana(blonda)..cu tatele mari