Jump to content

SIAB In sfarsit

Tien

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu unul am ramas uimit de M3 si cat de reusit este 135i coupe. Am facut vreo 2 ore cel putin pana am ajuns si am parcat cam la 500m de intrare. Nu ai loc sa te uiti la masini, de poze nici nu mai vorbesc. Parerea mea este ca ai ce vedea dar sa nu fie aglomerat... Daca tot l-au facut "la cort" probabil trebuia organizat undeva in apropierea capitalei undeva unde se putea ajunge mai usor, parca etc.

Inca o data o spun M3 e divin, de M Roadster te indragostesti, iar de seria 1 coupe devii obsedat.

cam tiganie la SIAB: toaletele afara, in stare jalnica, ventilatie inexistenta, vizibilitate a standurilor dezastruoasa...

io am zis sa fiu cat de cat intr-un fel, adica fraier si sa ma duc fara masina, cu gandul sa nu ingros randurile...neinspirat total. autobuzul care asigura transportul CATRE siab NU SE MAI INTORCEA (????). de microbuzele care fac rutele preorasenesti pline ca titanicul nu merita sa mai zic ceva. :)

1h.45min am stat in ploaie sa vina ceva. eu si cei 2500 de oameni care erau in statie. :blink:

Experienta mea la SIAB:

@BMW: totul frumos. Pipait M3 inauntru si afara, pipait 135i coupe inauntru si afara, vizionat seria 6 facelift, oamenii din stand foarte prietenosi.

@Audi: vrut sa pipai S5, nu se poate ca e vandut. Idioti. Si la ce l-ati mai adus...? Am plecat si nu m-am uitat la nimic...

@Citroen: vrut sa pipai C6, nu se poate, numai de afara. Fugiti mai, si vreti sa vindeti? Idioti.

In rest, merita mentionat Maserati GranTurismo. Frumoasa bestie.

Ceva poze nu are nimeni ?

293793[/snapback]

am io poze...

io sunt unu din libidinosii care facea poze cu femei. ca sa il parafrazez pe tesio.

cred ca am fotografiat tot siabul, pana si la loganul ala pentru cei care practica golf, dar nu au bani de benzina si se urca mai multi in el l-am fotografiat. stiti? ala care il parcasera intr-o parte ca sa i se scurga tot uleiul din motor. ca atunci faceau schimbul. :blink: de ce l-or fi pus asa? :)

aaa! o sa imi ia ceva timp sa pun pozele, ca unele le-am facut la rezolutie si calitate maxima, 12 mb de fisier, (m3 de exemplu) si trebuie sa le fac mai mici ca sa nu incarc serverul. deci, daca stati, cumva, dupa mine sa pun pozele, trebuie sa aveti nitica rabdare.

Edited by bara_ac

am io poze...

io sunt unu din libidinosii care facea poze cu femei. ca sa il parafrazez pe tesio.

cred ca am fotografiat tot siabul, pana si la loganul ala pentru cei care practica golf, dar nu au bani de benzina si se urca mai multi in el l-am fotografiat. stiti? ala care il parcasera intr-o parte ca sa i se scurga tot uleiul din motor. ca atunci faceau schimbul.  :blink:  de ce l-or fi pus asa? :)

aaa! o sa imi ia ceva timp sa pun pozele, ca unele le-am facut la rezolutie si calitate maxima, 12 mb de fisier, (m3 de exemplu) si trebuie sa le fac mai mici ca sa nu incarc serverul. deci, daca stati, cumva, dupa mine sa pun pozele, trebuie sa aveti nitica rabdare.

294021[/snapback]

Asteptam. Sper ca ai avut 'talent' de fotograf !

am venit din Pitesti si nu am stiut cum e treaba pe la siab ca nu mai fusesem. si cum eram incepator, trebuia sa am si norocul incepatorului. am ajuns in dreptul corturilor dinspre Bucuresti si am vazut pe contrasens ca era gigacoloana, monstrocoloana, asa ca am zis sa ma duc spre aeroport. mare greseala ca aia de acolo nu inaintau deloc. pe margine marcaje cu stationare interzisa... ce fac? vad o masina parcata in fata unei porti si un mos afara (cam cu 200 de metri inainte de sensul giratoriu de la aeroport, pe dreapta). si il intreb: "tata, pot parca aici?", in sensul daca pot parca acolo langa masina aia, opel parca. si el: "da` cat stai?". "vreo 2-3 ore". el: "bine!" si imi deschide portile. ce sa vezi? era portar la un teren mare ce parea o fabrica dezafectata. :blink: post-3489-1191870530_thumb.jpg ce bine ca mai are noroc omu`! iar dupa mine: POTOPUL! tot ce era in spatele meu s-a furisat inauntru. i-am dat mosului 2 ron (de! zgarcit! provincie!) si am plecat. cand am venit FULL de masini. cred ca a spart milionu` mosu` in ziua aia. :) da` am vazut ca isi luase un ajutor, unu` de la fima specializata de paza. ala deschidea si inchidea poarta. mosul doar statea langa radioul lui atarnat.

prima e unde am parcat... stiu! neinteresant! restul sunt masini... post-3489-1191870314_thumb.jpg post-3489-1191870361_thumb.jpgpost-3489-1191870258_thumb.jpg post-3489-1191870493_thumb.jpg post-3489-1191870564_thumb.jpg post-3489-1191870981_thumb.jpg

of! ca nu iese cum trebuie! aia in alb-negru e unde am parcat!

ce dreaq! trebuia sa imi strice ceva vernisajul!!! :)

Edited by bara_ac