Jump to content

Apa Usa Dreapta Spate la picioare

dep

Recommended Posts

salutari

am un 525d Touring din 2002, masina super nu prea ai ce sa-i reprosezi, dar de la o vreme am niste probleme neplacute in sensul in care - in momentul in care ploua putin mai tare mi se uda in partea din spate dreapta jos la picioare.... am mai intalnit aceeasi problema la mai multi prieteni cu 525d,

Ca si manifestare la toate usile cand le deschizi nu curge apa - se scurge jos, la usa din dreapta spate cand deschizi usa incepe sa curga... Banuiesc ca e infundata vreo scurgere undeva in partea de jos a usii - .. daca torni apa pe geam inafara se prelinge usor pe chedar.. , dar apare un siroi si pe fata interioara a usii chiar jos de tot ...La inceput am crezut ca e chedarul de vina, dar cei de la parbrize au spus ca la nici o masina nu izoleaza perfect asa ca a ramas doar varianta scurgerii... Daca aveti sigestii sunt bine venite..

cauta cu search.. ca este topic expre cu problema asta si este data si rezolvarea.. cica sunt ceva scurgeri in prag si ar putea fi infundate sau scurgeri de de la trapa...

Oricum daca gasesti topicul respectiv te lamuresti poate au pus si poze unde se afla scurgerile respective..

si eu am avut aceeasi problema la un life style din 2003 .. a fost destul de simplu de remediat :

1... am desfacut tapiseria de pe usa si am refacut etansarea protectiei de pe usa

2.. am gaurit podeaua in dreptul traversei pe care vine prins scaunul dreapta fata pentru a se scurge apa acumulata in compartimentul dreapta spate ( apa se aduna in prag si de acolo daca nu are cum sa se scurga .. gauri de scurgere lipasa in prag sau infundate...se duce pe sub traversa direct in locul din dreapta spate .. apoi daca creste nivelul ajunge si in fata .. si acolo sunt ceva componente electronice de la inchidere )

si eu am ramas atunci socat caci a trebuit sa mi cumpar "slapi " noi.. cautam la bmw dar ei nu au asa ceva :blink: