Jump to content

accident minor - suspendare permis

bara_ac

Recommended Posts

am comis-o ºi io... pe un pod mai ingust ca cele normale, am avut "prioritate pentru circulatia din sens invers". dar de câte ori am trecut pe acolo niciodatã nu am oprit ºi nici nu am vãzut pe nimeni sã opreascã... nici tiruri. in fine!

pe contrasens veneau 2 maºini, un peugeot ºi un cinciar. am intrat ºi io. de fapt nici nu am frânat sau ceva. peugeot-ul a trecut, cinciarul nu. fata de la volan (de 19 ani) a trecut peste linia continuã ºi mi-a plesnit oglinda rabatabila (cinciarul le avea fixe? :) :) ). noroc cu folia de pe geam cã altfel Îmi zburau cioburile În nãnãu. mi s-a spart geamul, oglinda s-a Împrãºtiat un pic ºi mi-a Îndoit tabla cum s-a Închis oglinda. cinciarul avea geamul la oglindã atârnând. la poliÞie am spus exact cum s-a Întâmplat :blink: ºi mi-au luat permisul pe 60 zile.

pe urmĂŁ un coleg m-a ĂŽntrebat de ce nu i-am zis ĂŁleia sĂŁ spunem la poliĂžie orice, dar nu cĂŁ a fost pe podul ĂŁla accidentul... (?) onestitatea, frate! :) ÂştiĂži cum e prostia Âşi domnia se plĂŁtesc!

au trecut 2 sapt de când mi-a expirat dovada!

podul e ĂŽntre sibiu Âşi mediaÂş...

Pai nu inteleg totusi de ce n-ai dat prioritate...?

280017[/snapback]

fiindca nimeni, NICIODATĂ! nu a oprit acolo...

Âşi poliĂžaiul s-a mirat cĂŁ nu au ĂŽncĂŁput 2 BMW-uri pe acolo, cĂŁ el a ĂŽncĂŁput cu maÂşina poliĂžiei Âşi cu un tir... aÂşa s-a exprimat.

fiindca nimeni, NICIODATĂ! nu a oprit acolo...

Âşi poliĂžaiul s-a mirat cĂŁ nu au ĂŽncĂŁput 2 BMW-uri pe acolo, cĂŁ el a ĂŽncĂŁput cu maÂşina poliĂžiei Âşi cu un tir... aÂşa s-a exprimat.

280032[/snapback]

Pai uite ca acum te-ai "oprit" tu 60 de zile.... :)

Insa la politie trebuia sa declarati alt loc.....parerea mea, nu trebuie sa o luati in considerare :blink: :)

Ps: Macar i-ai luat telefonul...fetei? :) :)

Pai uite ca acum te-ai "oprit" tu 60 de zile.... :D

Insa la politie trebuia sa declarati alt loc.....parerea mea, nu trebuie sa o luati in considerare :)  :)

Ps: Macar i-ai luat telefonul...fetei? :)  :)

280044[/snapback]

la cat era de speriatĂŁ... nu mi-a trebuit!

iar cu alt loc de declarat, nu Âştiu... parcĂŁ sunt un mic masochist. ce dor mi-e acum sĂŁ conduc iar (legal :) )

apropo. mâine am examen... ºi apoi mã duc la reducere. :blink: