Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

temperatura motor n42

leoberti

Recommended Posts

cam in cat timp ar trebui sa ajunga un motor n42 de 2 litri benzina la temperatura normala?

exemplu: dimineata 11grade celsius. mers 4 km, stat la 1 semafor , dat prioritate la 2 treceri de pietoni :), timp total de mers cam 15 minute. apa la radiator cam pe la jumatatea zonei dintre zona albastra si zona de mijloc (unde sta tot timpul). incerc sa fac o estimare daca zona verde ar fi 0% si zona rosie 100% la mine acul era cam pe la 40%.

am masina cam de la inceputul verii in consecinta nu am condus-o pe vreme rece. pana acum cand plecam dimineata treceau 5 minute si era la temperatura normala (adica la jumatate). de cand s-a facut mai rece apare problema asta.

daca la 11 grade face asa.. ma intreb cum o fi la -10 grade celsius :blink:

cam in cat timp ar trebui sa ajunga un motor n42 de 2 litri benzina la temperatura normala?

exemplu: dimineata 11grade celsius. mers 4 km, stat la 1 semafor , dat prioritate la 2 treceri de pietoni :), timp total de mers cam 15 minute. apa la radiator cam pe la jumatatea zonei dintre zona albastra si zona de mijloc (unde sta tot timpul). incerc sa fac o estimare daca zona verde ar fi 0% si zona rosie 100% la mine acul era cam pe la 40%.

am masina cam de la inceputul verii in consecinta nu am condus-o pe vreme rece. pana acum cand plecam dimineata treceau 5 minute si era la temperatura normala (adica la jumatate). de cand s-a facut mai rece apare problema asta.

daca la 11 grade face asa.. ma intreb cum o fi la -10 grade celsius  :blink:

280290[/snapback]

Vezi daca termostatu` e ok .. deshi nici la mine nu urca chiar asha repede.Dar parca totushi mai repede ca la tine.

Eu am avut pe o masina termostat blocat pe deschis si crede-ma ca nu mai ajungea acul la jumate nici dupa 2 ore.Nu prea cred ca sa fie asta problema la tine dar nici nu imi trece prin cap ce ar putea fi. :blink:

Si eu am avut problema similara iarna trecuta cand aveam impresia ca se incalzeste greu apa dar am observat ca si la alti prieteni cu motoare la fel tot greu se incalzea.