Jump to content

carsoft demo software

seaman

Recommended Posts

Carsoft a pus la download ceea ce se numeste BMW Carsoft Ultimate Pro 1.0.

Noi stim softul asta sub denumirea CIS -Carsoft Information System.

Pt cei ce au dongle de la carsoft,softul se instaleaza integral.Ceilalti trebuie sa se multumeasca cu un demo,dar impresionant si ala,daca va puteti inchipuiti cum lucreaza acest soft impreuna cu cel de diagnoza.

Deci softul pt BMW,dar si pt Mercedes il gasiti aici:

http://www.mavericktechnology.co.uk/main.h...k/downloads.htm

Edited by seaman

Cel de diagnoza ?? Un link ceva ??

282228[/snapback]

Softul de diagnoza este Carsoft -il gasesti pe site-ul lor.Pachetul -soft,interfata etc costa vreo 3500euro si nu se vinde oricui.Pt BMW ultima varianta este Carsoft 7.1 +CIS 2.0.

Pt altfel de informatii,incearca Google

Se pare ca pt unii care se cred elita ,nu sunt buni banii.

Nu am incercat de curand,dar inainte nu vindeau oricui.Poate ca acum ,dupa ani de refuzat clienti,si-or fi schimbat politica.

Nu te agita,softul de diagnoza si interfata nu fac banii,insa CIS e o aditie interesanta.

Oricum nici nu vad sa fie alti clienti decat cei cu service-uri.

Se pare ca pt unii care se cred elita ,nu sunt buni banii.

Nu am incercat de curand,dar inainte nu vindeau oricui.Poate ca acum ,dupa ani de refuzat clienti,si-or fi schimbat politica.

Nu te agita,softul de diagnoza si interfata nu fac banii,insa CIS e o aditie interesanta.

Oricum nici nu vad sa fie alti clienti decat cei cu service-uri.

282325[/snapback]

Stiam ca nu se vinde soft original de la dealeri, nu stiam ca firma Carsoft sa aiba un contract de exclusivitate cu cineva, dar orice este posibil.

Nu ma agit oricum, carsoft pentru BMW este la nivel de amatori, nici nu se apropie de softul original BMW.

Pentru un amator este prea scump oricum, nu merita.

Softul de diagnoza este Carsoft -il gasesti pe site-ul lor.Pachetul -soft,interfata etc costa vreo 3500euro si nu se vinde oricui.Pt BMW ultima varianta este Carsoft 7.1 +CIS 2.0.

Pt altfel de informatii,incearca Google

282249[/snapback]

Ce anume stie sa faca softul ?? Niste exemple ?? L-as achizitiona pt. uzul meu personal ,eventual niste prieteni , dar nu la banii astia !