Jump to content

pt visatori :)

maitre

Recommended Posts

"the dome of power" :blink:

ce am de obiectat e la roti :) mi se pare ca cele de pe M5 e39 sunt perfecte pentru e39 si cele de pe noul M5 se potrivesc foarte bine, astea de pe M3.. sunt frumoase.. merg.. dar poate se gaseau altele mai pe aceeasi tonalitate

Edited by Lifestyle

Pret : aprox 80.000 euro

Motor: 3,999 cmc V8

420 cp @ 8300 rpm

400 Nm @ 3900 rpm

Transmisie : spate , manuala e cu 6 trepte

Dimensiuni L/l/h 4,61/1,80/1,42

ampatament 2,76m

portbagaj 430 l

rezervor: 63 l

Pneuri 245/40 R18: 265/40 R18

Performante: viteza maxima 250 km/h

acceleratie 0-100 km/h 4,8 sec

Consum mediu 12,4 L/100 km

Hmm.... lasa  de  dorit  totusi o chestie  nu o inteleg  dc au pus limitarea aia de  viteza la 250  km/h la bmw in ro da  ar fi ok  dar dincolo ....

281937[/snapback]

Limitarea nu e pt RO, e la fel pt orice tara in care se va vinde masina. Optional, la vreo 3500 EURO (cu tot cu taxe) o poti lua fara limitare si cu un curs de pilotaj M inclus. Negustorii nostri (AB) zic ca ar prinde atunci 280 km/ora. Niste baieti din Africa de Sud zic ca la ei vine cui 305 la ora. Personal o vad capabila de un maxim situat undeva intre 290 si 305 km/ora. Modelul E 46, cu 343 CP, de-limitata prinde 285 km/h*

Nu ma astept sa se vanda mai mult de 10 buc anul asta la noi. Poate 20 la anul. In Anglia, cota de 700 pt anul asta a fost epuizata. AB zice ca de fapt nici nu are cota pt 2007 ...

Interesant ca desi 'limitata la 250' E46 arata 270 km/h pe bord atunci cand intra in functiune limitarea. GPS-ul martor indica 259 ... nu stii ce sa mai crezi ...

Este pacat sa  fii undeva pe autostrada si sa  ai limitare la  bmw la 250 si pe  langa tine sa treaca  un seat leon care  are limitarea undeva  mai  sus  :blink:

282262[/snapback]

Si dupa trece si sania lui Mos Craciun trasa de doar 3 reni sa nu dea rusine urat la M3 :)

Ce rost are sa cauti defecte unei masini pe care oricum nu o vei cumpara in scurt timp.

Toate masinile germane sunt supuse unei conventii de limitare a vitezei la 250 km/h.

Edited by Ciupanezu

tinand cont ca are 1655 kg si 414 cai fara limitare ar trebui sa se duca pe la 310-320km/h.cei de la fifth gear au spus ca M5 e60 fara limitare se duce la 330km/h.

282288[/snapback]

Ar fi bine ! M5 se duce probabil in 305 km/h. M6 a fost masurat recent de AMS la Nardo cu 309 km/h (din 507 CP). Ferrari Modena cu 400 CP ajunge la 295 km/h, Gallardo cu 500 CP merge in 309 km/h, R8 cu 420 CP la 301 km/h, Ferrari F 430 cu 490 CP face 315 km/h etc... nu cred ca noul M3 cu 420 CP va trece de 300-305 km/h. Dar m-as bucura !

ee atatea comentarii pe tema aceasta citeam si eu un forum unde era o prezentare a noului seat leon si undeva scria ceva de genu CEI DE LA SEAT SAU GRABIT SA SPUNA CA NOUL SEAT LEON ESTE CHIAR MAI BUN DECAT M3 SI M5 DEOARECE ACESTEA SUNT LIMITATE LA 250 iarSEATUL PARCA 270 NU MAI STIU SIGUR..... deci sa nu se inteleaga gresit nu iubesc nici o masina mai mult decat un bmw dar eram si eu curios de limitarea acea care putea sa o lase mai sus.... probabil au motive intemeiate constructori pentru aceasta limitare.