Jump to content

Recommended Posts

Salutari.Am un BMW e39 si am luat un eleron original de M5.Are pe el 3 chestii de plastic care se infig in niste dopuri dar nu as vrea sa gauresc portbagajul.M-am gindit sa-l pun cu dublu adeziv de calitate(3M).A mai incercat cineva asta?Ce ma sfatuiti?Multumesc anticipat.

In primul rand spune-ne si noua de unde l-ai luat si cu cat.Sunt multi care ar vrea sa stie.

Lipeste-l,nu are rost sa gauresti portbagajul.Daca cineva ti-l fura,macar nu te alegi cu gauri,faci un polish si urmele lipirii dispar.

L-am luat din Germania.A costat 80 euro,second hand dar original BMW.Erau si pe la 40-50 euro dar de la alte firme.Daca intereseaza pe cineva,pot sa rezolv diferite chestii de tuninguri sau piese din Germania.Dar inainte spuneti-mi si mie care sunt regulile in privinta anunturilor publicitare pe acest forum si apoi o sa bag un anunt.

L-am luat din Germania.A costat 80 euro,second hand dar original BMW.Erau si pe la 40-50 euro dar de la alte firme.Daca intereseaza pe cineva,pot sa rezolv diferite chestii de tuninguri sau piese din Germania.Dar inainte spuneti-mi si mie care sunt regulile in privinta anunturilor publicitare pe acest forum si apoi o sa bag un anunt.

30263[/snapback]

Contacteaza administratorul: Admin

Salutari.Am un BMW e39 si am luat un eleron original de M5.Are pe el 3 chestii de plastic care se infig in niste dopuri dar nu as vrea sa gauresc portbagajul.M-am gindit sa-l pun cu dublu adeziv de calitate(3M).A mai incercat cineva asta?Ce ma sfatuiti?Multumesc anticipat.

30254[/snapback]

nu te sfatuiesc sa folosesti nici un fel de dublu adeziv, fie el si 3M sau altceva bun

de obicei, daca nu vrei sa gauresti tabla poti sa folosesti un fel de mastic( sau silicon sau cum vrei sa-i zici) asemanator celui cu care se lipesc parbrizele, dar trebuie facuta o intreaga operatiune( calibrare, slefuire si apoi degresare) si dupa lipire nu se merge cu masina cel putin 12h(si nici nu se spala masina). siliconul respectiv( sau cum vrei sa-i zici) nu stiu unde poti sa-l gasesti( intereseaza-te la o firma de tuning auto)

iti garantez ca daca il montezi asa nu are nimeni cum sa-l mai dezlipeasca sau sa-l fure decat probabil cu capota cu tot :blink:

daca nu te descurci da-mi un PM si iti dau un nr de tel a unei persoane care se ocupa cu asa ceva

Edited by io's

Am primit raspunsul din Germania.Tot kitul complet cu halogene ,plasticuri,eleron,etc. costa cam 1000 euro in stare impecabila.Pretul scade daca au probleme componentele.Imi pare rau,stiu ca este scump.Ma batea si pe mine gindul dar mi-a trecut.