Jump to content

Dunlop WS 3D vs GY UG-7

alexrosiu

Ce ati alege?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

poti cauta pe net foarte bine diferentele dintre cauciucuri.....

281990[/snapback]

Corect. Am si cautat si am si gasit. Insa am vrut sa vad parerea celor ce au trecut niste ierni cu RWD... eu fiind mai nou in lumea asta.

Am avut WinterSport M3 si am fost foarte mulumit, iar 3D-ul este peste M3, din cate am inteles. Pe de alta parte, am avut si GY Hydragrip si erau foarte, foarte bune; de asemenea, GY produc si modelul F1-GSD3, care este extrem de apreciat in special pe ploaie.

Deci ambele modele promit. Astept pareri in continuare, de preferinta din experienta. :blink:

moooaaama m-a distrus asta :

citez:

<< Iarna trecuta am avut bocanci Nokian Hakappelitta (cred ca asa se scrie). Scumpe dar bune pe zapada, noroi si macadam. La demaraje pe zapada cu pedala la fund ASR-ul intra foarte putin iar masina mea are totusi 140CP. Per total mi-au creat o impresie buna, mai buna decat niste Michelinuri care le-am avut cu o iarna inainte.>>

auzi deci pleaca pe zapada cu pedala la fund ,abia intra ASRul ...

astia ar trbui banati de pe toate forumurile posibile pe viata

Eu am avut WS M2 si am fost foarte multumit.

Am avut si UG6 si la fel am fost din nou foarte multumit.

Insa daca vrei o clasificare obiectiva si o testare facuta profi viziteaza: http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Winte...urcePageID=8979

In general ambele branduri sunt de top si nu ai decat diferente minore si insesizabile unui sofer obisnuit. Asa ca un criteriu, ar putea fi si pretul de achizitie.

Eu de cand ma stiu cumpar de la Polyinvest...ai si preturile acolo pe site. Mi s-au parut intotdeauna OK ca bani. http://www.anvelope.ro/anvelope_select_5.php?sezon=2

• 3 weeks later...
eu am gasit Dunlop Winter Sport 3D 205/55/16 91T la 230RON+TVA.

cum vi se pare pretul? :blink:

285688[/snapback]

Super pret, ma intereseaza si pe mine la pretul ala.

Stie cineva daca se potrivesc pe jante pentru anvelope runflat? Pentru iarna nu vreau sa iau anvelope runflat ca nu se justifica pretul, mai bine merg cu o roata in prtbagaj.

Eu am pe masina jante de tabla cu anvelope runflat si vreau sa pun pe astea anvelope de iarna si la vara sa iau un set de jante originale de aliaj.

De Nokian WR stie cineva ceva?

Nokian WR sunt mai mult pneuri allseason decat pneuri de iarna dedicate, deci ai grija ce vrei sa cumperi :blink:

Chiar daca am de ani de zile Dunlop SP WinterSport M3 sau 3D si sunt multumit de ele am vazut la testele ADAC ca GY UG7 au iesit mai bine, apoi, am vazut pe multi plangandu-se ca Dunlopurile fac galme/boalfe/umflaturi. Am votat GY UG7 chiar daca sunt multumit de Dunlop si chiar acum 2 zile am cumparat pentru o alta masina chiar aceste pneuri, din pacate nu am gasit GY si de aceea am fost nevoit sa iau Dunlop.

Oricum sunt 2 super pneuri si oricare ai alege... alegi bine.

Preturile la Dunlop sunt de pe http://cauciucuridirect.ro/

295127[/snapback]

Preturile pe acest site mi s-au parut foarte bune. Cel putin modelele Dunlop de iarna nu le-am gasit in Oradea decat cu 100 RON mai mult decat aici. Mi se pare putin ciudat ca preturile includ transportul pe tot teritoriul Romaniei.

Si inca ceva: "Transferati suma de bani in contul care apare pe factura. Dupa ce s-a realizat transferul, vom livra cauciucurile. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinul de plata prin fax la numarul de mai jos." - adica sa platim inainte sa ajunga marfa???

A comandat cineva de la ei? Sunt seriosi?

Edited by bogdan1980

Nu am mai vrut sa deschid un alt topic, dar as vrea sa va intreb daca stiti ceva de cauciucurile Uniroyal(http://www.uniroyal.com/) sau Barum(http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/barum/automobile/general/home/index_en.html)?

Am un amic in Budapesta distribuitor de astfel de cauciucuri si le pot lua la preturi foarte bune. Nu le-as lua daca as sti ca nu sunt de calitate sau ca sunt de calitatea a 2-a...

Ma puteti ajuta cu informatii?

Uniroyal sunt cauciucuri bune in special pe ploaie, iar Barum sunt ceva mid-level.

297737[/snapback]

OK deci Barum ies din discutie.

In privinta Uniroyal - am posibilitatea de a cumpara cauciucuri de iarna la 100euro/bucata. Am inteles ca pretul real este undeva pe la 170 euro. Merita? Sunt cauciucuri performante de iarna?

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.