Jump to content

Dunlop WS 3D vs GY UG-7

alexrosiu

Ce ati alege?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

pt ca nu am stiut unde sa intreb , am folosit acest topic.

la masinile cu tractiune spate, care anvelope se uzeaza mai repede?> de ex la cele cu tractiune fata anvelopele de pe puntea motoare se uzeaza mult mai rapid mai ales ca este si directia pe aceeasi punte. practic anveloepele de pe spate la un audi fwd tin aproape dublu. ma gandesc ca la bmw pe fata se uzeaza datorita directiei iar pe spate datorita tractiunii. ar cam trebui sa se uzeze in acelasi timp. cam cat tine o anvelopa premium pe un bmw ? si nu ma refer la cei care mai fac si liniute cu masina ci doar cei care folosesc masina in scopuri"normale".

Edited by edit

pt ca nu am stiut unde sa intreb , am folosit acest topic.

la masinile cu tractiune spate, care anvelope se uzeaza mai repede?> de ex la cele cu tractiune fata anvelopele de pe puntea motoare se uzeaza mult mai rapid mai ales ca este si directia pe aceeasi punte. practic anveloepele de pe spate la un audi fwd tin aproape dublu. ma gandesc ca la bmw pe fata se uzeaza datorita directiei iar pe spate datorita tractiunii. ar cam trebui sa se uzeze in acelasi timp. cam cat tine o anvelopa premium pe un bmw ? si nu ma refer la cei care mai fac si liniute cu masina ci doar cei care folosesc masina in scopuri"normale".

cele de pe spate se uzeaza mai repede .diferenta de uzura e in medie 30-40 %

• 2 months later...

cred ca so Good Year si Dunlop sunt la fel de bune la felul cum utilizam noi masinile zi de zi. testele alea sunt facute in anumite conditii, asta nu inseamna ca noi o sa regasim conditiile alea in fiecare zi de iarna :)

parerea mea Red e sa cauti o oferta buna de pret, cauciucurile sa fie neaparat fabricate recent si asta e.

• 1 year later...
Ce parere aveti de WinterContact TS 810 S SSR 205/55 R16 91H runflat la pretul de 519,70 lei/bucata?

Din ce am mai citit eu sunt bune bune.

eu le am pe astea, cumparate in nov. 2008.. si nu am avut probleme pana acum.. chiar mi se par foarte bune pentru zapada si pentru mazga asta inghetata de pe strazi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.