Jump to content

VoomPC-2 la noi

Recommended Posts

Fratilor, in curind se va vinde in Romania VoomPC-2! Sinteti interesati? eu unu am si e super, se se poate instala cu mastile de aici: http://www.mybimmer.net/

E exact ca un calc desktop toate facilitatile, merge XP, etc USB GPS, RADIO, TV...

Un link e aici: http://www.mini-box.com/VoomPC-2-Car-PC-Ba...=8&category=101

Adio DVD, MP3 player, etc. . Se poate comanda cu orice placa de baza, HDD, RAM, are slot si de DVD RW/reader .. pt detalii pm me

Se conecteaza prin standard VGA connector sau prin DVI connector la unele placi de baza, in idee ca la un calculator normal. Unele placi au si TV-out, dual display. Poti sa iti pui o tastatura bluetooth care are si control de mouse incoporat, sau numai mouse tip trackball( instalat in consola asa frumos) si cu un soft gen streetdeck nu ai nevoie de tastatura. Oricum se instaleaza un touchscreen LCD :blink: La partea audio ai ori 1 jack stereo clasic sau 2 RCA ( left,right) . Unele placi au si 5+1 hardware embedded ( ca la un calculator desktop).

Eu am un laptop cu lcd-ul bulit pe care il vreau montat in masina...a avut cineva de vanzare pe bmwclub acum 2 ani un monitor lcd micut pt calculator..la vreo 70 euro/dolari...dar pe atunci nu aveam ganduri deastea...deci eu caut un monitor, eventual cu touch-screen ca sa pot face testul la masina si sa instalez laptopul...ca o sa fac modificari la laptop...tastatura o voi detasa si prelungi...si cam atat...aaa, si mouseul...vred ca voi lua un track-ball...un mouse invers, cu bila in sus...e mai usor de manevrat intr-o masina in mers...sau touch-screenul.....

Acum am un PDA cu GPS pe care il vroiam sa-l bag in bord...ca tot nu gaseam lcd pt laptop...dar are afisajul micut...de3,5inch...

Edited by iulian518i

• 8 months later...

@Iulian518i: si eu as vrea asa ceva pe masina, dar nu am navi si nu mi-e clar:

- ala e pc-desktop-ul - unde il pun in masina ?

- am loc fara sa tai ceva (fara improvizatii) de ecran undeva cu rama pe care ai indicat-o tu ?

- ce ecran touchscreen sa imi pun ?

• 4 months later...
Eu caut in continuare un LCD cu intrare VGA de la calculator....eventual cu touchscreen...

de ce cu intrare vga?

si eu ma gandesc de multa vreme la asa ceva, dar inca nu incep pentru ca mai trebuie sa vad cum il montez si care e cea mai buna varianta (ce PC, ce monitor)

eu ma gandesc la sistemul acesta:

- mac mini in glove box

- ecran LCD touchscreen Alpine 740BT

- ramane MP3ul pus mai jos in loc la scrumiera

- tastatura bluetooth (pentru telefoane, e cat palma) ascunsa in cotiera,

- touchpad cu legare prin USB la PC (identic cu cel de la laptopuri, dar extern) - asta in cazul in care nu poti beneficia de touchscreen-ul de la monitor

LCDul e legat la mac mini printr-un adaptor care un capat intra in mac, celalalt fiind un RCA video merge la monitor printr-un simplu cablu RCA

Care ar fi problemele majore:

cateva din 'piesele' puzzle-ului sunt greu de gasit (de ex touchpad-ul)

cum sa fac touchscreenul sa mearga pe mac, sa am comenzile active

am vazut asta pe ceva forum si merge, deci nu scriu prostii si nu visez :)

totusi documentatia imi lipseste

Totusi sa fiu un pic ontopic, ar merge cred mult mai bine cu acest voomPC dar unde gasesc in romania?

ma gandesc ca ies mai ieftin decat cu mac miniul care se gaseste peste 400 de euro